rethimno
Member
Κρίμα που θα λείπεις ήταν ευκαιρία να σε γνωρίσουμε......καλά να περάσεις στη Βαρσοβία ....κάνε και μια ολοήμερη για Βροτσλαβ αν σε παίρνει ο χρόνος είναι πανέμορφη πόλη8-14 φεβρουαριου Βαρσοβια...ουτε και φετος...![]()
Κρίμα που θα λείπεις ήταν ευκαιρία να σε γνωρίσουμε......καλά να περάσεις στη Βαρσοβία ....κάνε και μια ολοήμερη για Βροτσλαβ αν σε παίρνει ο χρόνος είναι πανέμορφη πόλη8-14 φεβρουαριου Βαρσοβια...ουτε και φετος...![]()
Εγω ειμαι πραγματικα στο 50-50... Θα προσπαθησω να ερθω παντως. Θελω πολυΚρητική κοπή πίτας 2017
Ταβέρνα Κούμανδρος Καλύβες Αποκορώνου Χανιά
Τηλέφωνο 2825031230
Kυριακή 12 Φεβρουαρίου
Οργάνωση eva kas
Συμμετέχουν
eva kas
Soudianos +1
argiro +1
rethimno +1
LOULOU +1
sif +1
Marlen123
mpampis 1979
AntRo
Περιμένουμε και άλλα < πρωτάκια >...μη σας πιάσουν οι ντροπές....
Παρακαλώ να δηλωθούν και οι συνοδοί για να κλείσουμε θέσεις
δεν επιτρέπεται να λείπει η star μας από τη συνάντησηΜη φατε και μην πιειτε του σκασμου και μου βαρυνετε. Και μην τα πειτε ολα μεχρι τις 7.30 που φτανω χανια. Θα ερθω απευθειας απο το αεροδρόμιο με ασιατικο αερα. Ελπιζω να σας προλαβω ολους!! Φιλια σε ολους απο την εξωτικη και καυτη ταυλανδη και καλη κινεζικη πρωτοχρονια!!!
Μη φατε και μην πιειτε του σκασμου και μου βαρυνετε. Και μην τα πειτε ολα μεχρι τις 7.30 που φτανω χανια. Θα ερθω απευθειας απο το αεροδρόμιο με ασιατικο αερα. Ελπιζω να σας προλαβω ολους!! Φιλια σε ολους απο την εξωτικη και καυτη ταυλανδη και καλη κινεζικη πρωτοχρονια!!!
Με το καλό να μας έρθεις ΕφάκιΜη φατε και μην πιειτε του σκασμου και μου βαρυνετε. Και μην τα πειτε ολα μεχρι τις 7.30 που φτανω χανια. Θα ερθω απευθειας απο το αεροδρόμιο με ασιατικο αερα. Ελπιζω να σας προλαβω ολους!! Φιλια σε ολους απο την εξωτικη και καυτη ταυλανδη και καλη κινεζικη πρωτοχρονια!!!