ΗΠΑ Κρουαζιέρα με Ruby Princess

mpougatsas

Member
Μηνύματα
36
Likes
58
........σε αυτην την θειικη παραλια δεν υπαρχει τοσο τουριστικη εκμεταλευση.υπαρχουν λιγες ξαπλωστρες στην αρχη της παραλιας,δεν υπαρχουν μπαρ,η καφε.υπαρχει ενα μαγαζακι που μαλλον ηταν σαν μινι μαρκετ.υπαρχουν σε κοντινες αποστασεις ναυαγοσωστες.η παραλια ενω φαινεται ενα μικρο κολπακι ειναι αρκετα μεγαλη,υπαρχουν πολλοι μεγαλοι φοινικες,πολλη ψιλη αμμο,πεντακαθαρα νερα,εβλεπες τα ψαρια και πολυ,μα παρα πολυ ησυχια.οποτε πετσετα στην πεντακαθαρη αμμο,ενα φανταστικο λαδι μαυρισματος της περιοχης και μια ηλιος μια στην θαλασσα.δεν εβγαινες απο την θαλασσα,ζεστη,χωρις κυμα να την πιεις στο ποτηρι.δεν την χορταινουμε.σε καποια στιγμη με φωναζει η γυναικα να δω κατι και να και ενα μικρο σαλαχι απο διπλα μας.θα ηθελα να πω οτι η θερμοκρασια ηταν στους 30 βαθμους.σε ολο τον χωρο και πισω απο τους φοινικες ειχε παγκακια για να καθισεις κατω απο δεντρα.το ολο τοπιο τι να πω δεν μπορω να το περιγραψω.σε καποια δεντρα απο κατω ειχε και ταμπελακια για καποια προστατευομενα ζωακια που ειχαν φωλιες στις ριζες.
το μεσημερακι αναχωρουμε και αρχικα αποφασιζουμε να παμε down town,να δουμε το κεντρο και το νησι.στην διαρκεια της διαδρομης παλι σταση απο τον οδηγο για φανταστικες πανοραμικες φωτογραφιες.τα δρομακια στενα θα λεγα και πολλη κινηση.στην πορεια αποφασιζουμε να μην κατεβουμε αλλα εκει θα γνωρισουμε για τα καλα το νησι......
στο ταξι ειχαμε ολοι τις ιδιες πετσετες και νομιζαμε οτι ολοι παμε στο ιδιο πλοιο.εδω η εκπληξη.τα υπολοιπα ατομα ηταν απο αλλο πλοιο και ετσι πηγαμε στην αλλη ακρη του λιμανιου.και οταν λεμε αλλη ακρη εννοουμε αλλη ακρη.η μια ακρη του λιμανιου ειναι πιο παρακμιακη,και με μαγαζια της πλακας και η αλλη ειναι πιο τουριστικη και μεσα στο λιμανι εχει μαγαζια απο μεγαλους οικους.εδω μπορω να πω οτι ειμασταν ατυχοι.τελος παντων εδω εχουμε ενα προβλημα πως θα παμε τωρα στο πλοιο. οταν το λεμε στον οδηγο γινεται ενας ψιλοχαμος αλλα τελικα ξεκιναμε για πισω.δεν μπορειτε να φανταστειτε γιατι μποτιλιαρισμα μιλαμε,ηταν φοβερο,σαν μεγαλουπολη.
η διαδρομη ηταν καλη θα λεγα γιατι ειδαμε ολο την πολη και αυτο παραλιακα.οταν φτασαμε ολα καλα και συνεχιζουμε κατι λιγα ψωνια για δωρακια.πολυ φτηνα τα τσιγαρα και τα ποτα.επιβηβαζομαστε στο πλοιο και μετα απο ενα ντουζακι μπαλκονι και ποτακι με θεα τα ηρεμα νερα του λιμανιου.εδω θα θελα να πω οτι πολυ κοσμος απο το πλοιο διαλεξε την εκδρομη του γυρου του νησιου με καραβακια.ενω καποιοι αλλοι διαλεξαν την εκδρομη σε παραλια με σκαφη και εκει παιχνιδια με τεραστια σαλαχια.για αυτην εκδρομη εχω να σας πω απο τις φωτογραφιες που ειδα σε βιντεο του πλοιου οτι ηταν κατι το τελειο.εκανες μπανιο διπλα σε αυτα,τα ταιζες,τα ανεβαζαν εκπαιδευτες στην πλατη σου αλλα και τελος κρατηθειτε.....
πολυ τα φιλουσαν στο στομα.μιλαμε για τεραστια σαλαχια.πολυ ωραιο νησι με αγρια ομορφια και μερη που δεν τα ειχε παρακμασει ο πολιτισμος.ετοιμαστειτε για το τελευταιο νησι........η μηπως θα γνωρισουμε στις δυο τελευταιες μερες το ασχημο προσωπο της κρουαζιερας???:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το ασχημο προσωπο της κρουαζιερας?
Μας εξαπτεις την περιεργεια.
Για λεγε..
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.368
Likes
9.292
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
εδώ είναι που πήγες;
st thomas
λογικά όχι. αυτό που έχεις στη φωτο είναι ο West Indian dock (Havensight). η Princess παραδοσιακά δένει στον Crown bay dock. αν και έχω να πάω στο συγκεκριμμένο ντόκο 3 χρόνια θυμάμαι ότι γινόταν έργα. τόσο χάλια είναι ακόμα?

aeenusa.smugmug.com_Other_Miscellaneous_Blog_Uploads_St_T_St_J_Edit_756455514_UxyGN_L.jpg
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.701
Likes
6.318
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
πάντως γίνεται χαμός από κότερα. η είσοδος στο λιμάνι είναι αυτή δεξιά στο βάθος;
 

mpougatsas

Member
Μηνύματα
36
Likes
58
παντως σιγουρα δεν ειναι εκαι που δεσαμε εμεις.γιατι οπως ειπα εκει που δεσαμε εμεις το πρωτο πραγμα που βλεπεις ειναι ο πετροκτιστος τεραστιος φαρος.τωρα ετσι που ειναι τραβηγμενη η φωτογραφια δεν μπορω να καταλαβω,γιατι στην αλλη πλευρα του λιμανιου ισα ισα που μπηκαμε για να κατεβει ο κοσμος απο το ταξι.ομως αυτο που μου εχει μεινει ειναι η ταμπελα απο τα αφορολογητα σε ενα κτηριο που ελεγε LOUIS VUITTON.
οταν μπορεσω θα ανεβασω φωτογραφιες απο ολα τα λιμανια αλλα και τα μερη.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.368
Likes
9.292
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
πάντως γίνεται χαμός από κότερα. η είσοδος στο λιμάνι είναι αυτή δεξιά στο βάθος;
για το ντόκο της φωτο σου ειναι στα αριστερα, για τον άλλον όπως ειπες στο βαθος δεξιά. και που να δεις τι γινεται οταν έχει >6 πλοια δεμενα.. το ρεκορ του λιμανιού είναι 11..μιλάμε δηλ για 25000-30000 επιβάτες που προστίθενται στον υπάρχοντα πληθυσμό των 50000..είναι το λιμανι με την περισσότερη κινηση μετά τις μπαχαμες νομιζω.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.368
Likes
9.292
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
παντως σιγουρα δεν ειναι εκαι που δεσαμε εμεις.γιατι οπως ειπα εκει που δεσαμε εμεις το πρωτο πραγμα που βλεπεις ειναι ο πετροκτιστος τεραστιος φαρος..
το μύλο εννοείς?εδώ δέσατε..

awww.havefunwithus.net_images_Picture7.jpg
 

mpougatsas

Member
Μηνύματα
36
Likes
58
......και αφου ειμαστε χαλαροι στο μπαλκονι και μελεταμε το προγραμμα για το βραδυ ακουμε στα μεγαφωνα να λεει.λογω τροπικης καταγιδας θα αλλαξουμε πορεια.αλλαγη πορειας στην οποια δεν παμε στο επομενο νησι και παραμενουμε 2 μερες στο πλοιο.και εκει που εχουμε αρχισει να μαυριζουμε καλα και να γουστερνουμε με τον νεο τροπο ζωης ξαφνικα ξενερωνουμε.η αλλαγη πλευσης γινεται για να ξεφυγουμε την καταιγιδα.ετσι αλλαζουμε πορεια και περναμε απο αγ.δομινικο,αιτη,κουβα και θα βγουμε μετα μαιαμι.εννοειται οτι δεν υπαρχει σταση στα εν λογω νησια. η αληθεια ειναι οτι εχει πολλες εκδηλωσεις στο πλοιο και δεν μας φοβιζε τοσο το γεγονος,αλλα δεν ειχαμε και αισθηση για το τι εννοουμε τροπικη καταιγιδα.το βραδυ εχει θεατρο και μια παρασταση broadway.φανταστικη παρασταση και σκηνικα.
το επομενο πρωινο θα παρουμε μια εικονα για το τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.καταρχην αρχιζουμε να καταλαβαινουμε οτι ειμαστε στην θαλασσα.πλεον καταλαβαινουμε οτι το πλοιο κουναει.ο καιρος ειναι μουντος,συννεφιασμενος.στο 15 καταστρωμα με τις πισινες το καταλαβαινεις αρκετα.τα νερα απο τις πισινες βγαινουν εξω.στην πλατεια που λεμε του πλοιου εισαι για καφε και βλεπεις απο τα παραθυρα κατι κυματα βουνα,και λες τι γινεται εξω.τα event ομως ειναι αρκετα και δεν βαριεσαι,ουτε μπορω να πω οτι πλειτεις.
θα θελα να πω οτι παιζει βιντεο στο πλοιο και διχνει το νησι που χασαμε την ευκαιρια να δουμε.ειναι ενα νησι με αρκετη φυση και απο οτι βλεπω στο φυλλαδιο με τις εκδρομες η θαλασσα εχει αρκετα κοραλια.
υπαρχει εκδρομη για ψαρεμα,για ιππασια,για το γυρο του νησιου με 4χ4,για σαφαρι,για τον γυρο του νησιου με καταμαραν,για ξεναγηση σε μουσεια κλπ.
καποια στιγμη αδειασαν τις πισινες απο το νερο γιατι εβγαινε εξω και το προσωπικο ολη την ωρα σκουπιζε.ασχετο με αυτο ομως οι στρογγυλες πισινουλες για υδρομασαζ ηταν γεματες και οι μπυρες αφθονες.
το βραδυ εχει την φοβερη παρασταση με τα μαγικα για δευτερη φορα και τωρα δεν την χανω με τιποτα.φιλε samion ειχες παλι δικαιο.δεν το συζηταω οτι οταν εχει παραστασεις στο θεατρο γινεται χαμος μια ωρα πιο πριν.
πολυ καλη παρασταση και ο κωμικος στο μπαρ της plazza.παντοτε γεματο με γελιο,τραγουδι απο ολους και κοκτειλ.
ενα χαρακτηριστικο στο οποιο με εντυπωσιασε ειναι οτι μολις περασαμε εξω απο αγ.δομινικο το δυκτιο κινητης τηλεφωνιας εγραψε ισραηλ.
καλα αν απαριθμησουμε ποσους παροχους αλλαξαμε θα μας παρει αρκετο χρονο.θα θελα να πω οτι η τροπικη καταιγιδα που θελουμε να ξεφυγουμε ειναι αυτη που θα σαρωσει τελικα την αιτη....
ακολουθει φανταστικο γευμα στο ιταλικο εστιατοριο στο 19 καταστρωμα:(:(:(:(
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.701
Likes
6.318
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
να λοιπόν που αντιμετώπισες και κυκλώνα (έτσι λέγεται η τροπική καταιγίδα). απ τους συνήθεις που πιάνουν στην Καραϊβική, με τα αποτελέσματα που ακούμε όπως στην Ν Ορλεάνη κλπ

Samion δεν το χορταίνω!!!!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πεσατε στην περιπτωση δηλ .
Τεραστιο σπασιμο!!!
Επειδη εμενα θα με ενδιεφερε να δω τα νησια ,θα ειχα εκνευριστει πολυ που τα εχασα ,no matter what γινοταν στο πλοιο.
Ωστοσο Σαμιωνα και καπετανιο δεν ειχε αναφερθει καπου αλλου οτι τα κρουαζιεροπλοια ακολουθουν διαδρομες που δεν κουναει και αποφευγονται -κατα το δυνατον-οι κακοκαιριες?
καλα βεβαια αυτοι επεσαν στην περιπτωση!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.906
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom