Αίγυπτος Κρουαζιέρα στο Νείλο με Dahabiya

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Έχω βάλει το site της εταιρείας όπου αναγράφονται πολύ καθαρά οι τιμές Schedule and Rates - Dahabiya Nile Sailing
Αν κι αυτές οι ήσυχες νύχτες στο Νείλο με ξετρελαίνουν, οι τιμές με τρέλαναν περισσότερο!
"Με τι εγγυήσεις"... να ταξιδέψω με Dahabiya που έλεγε κι ενας φίλος μου Σαλονικιος.
Αυτός είχε τρία κορίτσια και τον ρωταγαμε αν θα πάει για το αγόρι. "Με τι εγγυήσεις?" μας έλεγε μουτρωμενος. "Με τι εγγυήσεις?" :lol:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αν κι αυτές οι ήσυχες νύχτες στο Νείλο με ξετρελαίνουν, οι τιμές με τρέλαναν περισσότερο!
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα.... μπορώ να σου πω τιμές για κρουαζιέρα στο βόρειο ή νότιο πόλο. Εκεί να δεις τρέλααααα! Πάντως τα 200€ ημερησίως για διαμονή, φαγητό, μετακίνηση, ξεναγό, εισόδους αξιοθέατων κτλ δεν τα λες και τόσο πολλά. Προτιμώ να κάνω ένα ταξίδι λιγότερο, αλλά σε αυτά που θα κάνω να έχω αυτά που επιθυμώ. Για μένα αυτό έχει νόημα. Ο καθένας όπως βολεύεται.

Με τι εγγυήσεις"... να ταξιδέψω με Dahabiya που έλεγε κι ενας φίλος μου Σαλονικιος.
Αυτός είχε τρία κορίτσια και τον ρωταγαμε αν θα πάει για το αγόρι. "Με τι εγγυήσεις?" μας έλεγε μουτρωμενος. "Με τι εγγυήσεις?" :lol:
Είδες τελικά οτι υπάρχουν και χειρότερα;;; :haha:

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.317
Μέλη
39.984
Νεότερο μέλος
logothetis