Smaragda53
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αχ, μακάρι νάξερα!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πολυνησία
Περιμένουμε από τώρα οοοολες τις λεπτομέρειες!!!Τέλος Μάρτη και πήρα το Λούξορ-Ασουάν 4 νύχτες.
Περιμένουμε από τώρα οοοολες τις λεπτομέρειες!!!Τέλος Μάρτη και πήρα το Λούξορ-Ασουάν 4 νύχτες.
Αν κι αυτές οι ήσυχες νύχτες στο Νείλο με ξετρελαίνουν, οι τιμές με τρέλαναν περισσότερο!Έχω βάλει το site της εταιρείας όπου αναγράφονται πολύ καθαρά οι τιμές Schedule and Rates - Dahabiya Nile Sailing
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα.... μπορώ να σου πω τιμές για κρουαζιέρα στο βόρειο ή νότιο πόλο. Εκεί να δεις τρέλααααα! Πάντως τα 200€ ημερησίως για διαμονή, φαγητό, μετακίνηση, ξεναγό, εισόδους αξιοθέατων κτλ δεν τα λες και τόσο πολλά. Προτιμώ να κάνω ένα ταξίδι λιγότερο, αλλά σε αυτά που θα κάνω να έχω αυτά που επιθυμώ. Για μένα αυτό έχει νόημα. Ο καθένας όπως βολεύεται.Αν κι αυτές οι ήσυχες νύχτες στο Νείλο με ξετρελαίνουν, οι τιμές με τρέλαναν περισσότερο!
Είδες τελικά οτι υπάρχουν και χειρότερα;;;Με τι εγγυήσεις"... να ταξιδέψω με Dahabiya που έλεγε κι ενας φίλος μου Σαλονικιος.
Αυτός είχε τρία κορίτσια και τον ρωταγαμε αν θα πάει για το αγόρι. "Με τι εγγυήσεις?" μας έλεγε μουτρωμενος. "Με τι εγγυήσεις?"![]()