Τουρκία Κωνσταντινούπολη-απορίες

Μηνύματα
91
Likes
30
Επόμενο Ταξίδι
Άγιοι Τόποι
Οκ καλοκαίρι δεν είναι και ο πρώτος προορισμός προφανώς,αλλά επειδή ψάχνω για κάτι φτηνό και ενδιαφέρον για 4 βραδιά,ενώ δεν είμαι και πολύ φαν των μπάνιων καταλήγω σε αυτήν

έχω καιρό να πάω,πολύ καιρό,οπότε θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι προτιμότερο να πάω με γκρούπ ή μόνος?(με λεωφορείο δηλαδή ή τρένο)

σπατάλες δεν θα κάνω,η εκδρομή είναι περισσότερο προσκυνηματική,ιστορική ,άλλωστε δεν επιθυμώ να αφήσω λεφτά απέναντι :)

για πείτε μου :p

βλέπω τσιμπημένες οι τιμές ε...πάει καιρός από τότε που πήγαινες τσάμπα ακρίβυνε και η Πόλη!
 

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871
Τρένο δεν παίζει. Λεωφορείο, αεροπλάνο και ΙΧ είναι οι επιλογές.
 

mfish

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
1.280
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
αν ξεκινας απο θεσσαλονικη η βορεια ελλαδα το λεωφορειο ειναι οικονομικο, απο αθηνα θα ειναι ομως και παιδεμα
 

georgeavra

Member
Μηνύματα
55
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
New York
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Ευρωπη
φιλε πανε σε ενα απο τα μεγαλυτερα και γνωστοτερα ταξιδιωτικα γραφεια της πολης και μεινε κοντα στην Istiklal.το εχω κανει 6 φορες και παντα ζηταω να μεινω στο Peak hotel 4*, με γκρουπ συμφερει για πρωτη φορα αλλα εχει λιγη ταλαιπωρια ειδικα η πρωτη μερα που ταξιδευεις ολη την νυκτα.
 

ancona

Member
Μηνύματα
29
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Λονδίνο
Καλησπέρα παιδιά,μετά από μια πετυχημένη εκδρομή που έκανα στην βόρεια Ιταλία για επόμενο ταξίδι έχω βάλει την Κωνσταντινούπολη στο μυαλό μου,και επειδή δεν τα ξέρω καλά τα κόλπα των Τούρκων θέλω να σας ρωτήσω αν χρειάζεται διαβατήριο η μπορώ να περάσω με ταυτότητα και από που αναχωρούν από την Αθήνα λεωφορεία,έχω ψάξει όλο το κέντρο Μεταξουργείο-Αχαρνών-Πατησίων δεν έχω βρεί τίποτα.
 

TAX78

Member
Μηνύματα
142
Likes
50
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Με ταυτότητα καινούργιου τύπου είσαι οκ. Και γιατι να ταλαιπωρηθείς με το λεωφορείο; Συχνά βγαίνουν προσφορές στα αεροπορικά για την πόλη.
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
για επόμενο ταξίδι έχω βάλει την Κωνσταντινούπολη στο μυαλό μου,και επειδή δεν τα ξέρω καλά τα κόλπα των Τούρκων θέλω να σας ρωτήσω αν χρειάζεται διαβατήριο η μπορώ να περάσω με ταυτότητα και από που αναχωρούν από την Αθήνα λεωφορεία
Πήγα με το metro turizm, αλλά από Θεσσαλονίκη. Από Αθήνα δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Κάνει 14 ώρες και το εισιτήριο κοστίζει 110 ευρώ. Σίγουρα μπορείς να βρεις κάποιο αεροπορικό κοντά σε αυτήν την τιμή και χωρίς να ταλαιπωρηθείς τόσο πολύ.

Πας και με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες)
 

TAX78

Member
Μηνύματα
142
Likes
50
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Τσέκαρε και την προσφορά της Ολυμπιακής που παίζει τώρα. Από Σεπτέμβριο και μετα υπάρχουν πολλές ημερομηνίες στα 105 πήγαινε- έλα.
 

ancona

Member
Μηνύματα
29
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Λονδίνο
Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες σας αλλά προτιμώ το λεωφορείο από Αθήνα,για'υτό αν ξέρετε πέιτε μου από που πραγματοποιούνται δρομολόγια από Αθήνα.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.836
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom