Κόβει δρομολόγια η Aegean

vaggelakos

Member
Μηνύματα
209
Likes
34
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Την διακοπή των δρομολογίων προς Ιωάννινα και Καβάλα στο εσωτερικό και προς Τίρανα, Βελιγράδι, Βιέννη στο εξωτερικό ανακοίνωσε η Aegean Airlines σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσει την πτώση των πωλήσεων που ανακοινώθηκε στα αποτελέσματα εξαμήνου και οφείλεται κυρίως στην οικονομική κρίση.
as.enet.gr_resources_2010_08_aegean_thumb_medium.jpg Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση για τα παραπάνω δρομολόγια "επιβάλλεται η διακοπή στο αμέσως επόμενο διάστημα και ως το χειμερινό πρόγραμμα της εταιρίας" καθώς τονίζεται ότι παρουσίαζαν ιδιαίτερα αρνητικά αποτελέσματα.
Στα αποτελέσματα εξαμήνου που ανακοίνωσε η εταιρεία, η επιβατική κίνηση σε σύγκριση με το 2009 παρουσίασε οριακή αύξηση αλλά οι πωλήσεις μειώθηκαν 3% καθώς ανήλθαν σε 267,4 εκατομμύρια ευρώ.
Από τα 2,9 εκατομμύρια επιβάτες που μετέφερε η εταιρεία στο εξάμηνο, το 1,5 ήταν στο δίκτυο εσωτερικού (μείωση 11% σε σχέση με το 2009) και το 1,4 στο δίκτυο εξωτερικού (αύξηση 18%), λόγω της προσθήκης νέων δρομολογίων από τα τέλη του 2009.
Το καθαρό αποτέλεσμα μετά φόρων για το εξάμηνο είναι ζημιές 32,6 εκατομμυρίων ευρώ έναντι κερδών 13,4 εκατομμύρια το 2009. Τα αποτελέσματα εξαμήνου για το 2010, σύμφωνα με την εταιρεία έχουν επιβαρυνθεί από φόρους ύψους 6,6 εκατομμυρίων λόγω της έκτακτης εφάπαξ εισφοράς
Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Αegean, Δημήτρης Γερογιάννης, "Επιβάλλεται η εστίαση σε προορισμούς όπου διαθέτουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είτε λόγω του νέου στόλου μας αεροσκαφών Airbus Α320 είτε λόγω της εισόδου μας στην Star Alliance. Ελπίζουμε ότι η κατά το δυνατόν ταχύτερη έγκριση της συμφωνίας με την OA από την EE, θα μας επιτρέψει να παρουσιάσουμε έγκαιρα για το καλοκαίρι του 2011 αυξημένη εξωστρέφεια που είναι αναγκαία και για την εταιρία μας αλλά και για την Ελλάδα".
 
Last edited by a moderator:

turms

Member
Μηνύματα
2.076
Likes
2.843
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
με τις τιμες που εχεις στις πτησεις απο θεσνικη τι περιμενει;
εσοδα;
 

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.053
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Από πότε κόβονται οι πτήσεις; Γαμώτο μόνο με τη JAT θα μπορώ να πηγαίνω πλέον Βελιγράδι; Που κάνει το δρομολόγιο με 200 ευρώ και δεν ανήκει και στη Star Alliance; Ουφ...
 

vickygian

Member
Μηνύματα
87
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
αυτά είναι... ωραία πράγματα... χειροτερεύει η κατάσταση της απομόνωσης των Ιωαννίνων:( Μας μένει μόνο η Βόρεια Ελλάδα, ας είναι, από το τίποτα....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.151
Μέλη
38.913
Νεότερο μέλος
PanagiotisCPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom