paefstra
Member
- Μηνύματα
- 14.837
- Likes
- 48.228

απαγορευεται απο τους κανονισμους του φορουμ οι πολιτικες συζητησειςΉμαρτον 500 χιλιάρικα! Μόνο μέλη της μαφίας θα το παίρνανε για ξέπλυμα χρήματος
Εν τω μεταξυ το "bedroom" δεν ειναι καν bedroom γιατι οπως φαινεται ειναι μεσα στο σαλονι και πιθανως αγκαλια με την κουζινα... ωστοσο λογικα οποιος το παρει δεν θα τηγανιζει και γαυρο για να μυρισουν τα σεντονια.
Ε αυτο λεμε, γνωστη γειτονια με απατεωνες ειτε τεμπελοσκυλα.Όσο για το συγκεκριμένο είναι ανακαινισμένο στο Κολωνάκι.
Οτι πιστευετε πως θα μεινει πραγματικα καποιος εκει, με ξεπερναειΕν τω μεταξυ το "bedroom" δεν ειναι καν bedroom γιατι οπως φαινεται ειναι μεσα στο σαλονι και πιθανως αγκαλια με την κουζινα... ωστοσο λογικα οποιος το παρει δεν θα τηγανιζει και γαυρο για να μυρισουν τα σεντονια.
Ερχονται ως επενδυτες. Στα Εξαρχεια εχουν αγορασει ολοκληρες πολυκατοικιες.Golden Visa --- οι Ισραηλινοί έχουν λεφτά
δεν ξερω αν ειναι οι Οβραιοι ευκατάστατοι, πάντως οποιος δωσει τετοιο ποσό για αυτό, δεν έχει μυαλό.Golden Visa --- οι Ισραηλινοί έχουν λεφτά
Γιατι, δεν ειναι ωραιοτατο φοιτητικο σπιτακι?Οτι πιστευετε πως θα μεινει πραγματικα καποιος εκει, με ξεπερναει![]()