Amplified
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δυτική ακτή ΗΠΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Utopia Planitia
Έχει κάποιος κάποια πρόταση, γι' αυτό σε τετραήμερο ; Για νότο Λάρνακα-Λεμεσσός φτάνουν ;
Οταν λες Τροοδος τι ακριβώς εννοείς? τι θες να δεις? για παράδειγμα το μοναστήρι του Κύκκου , δρόμοι του κρασιού , απλά τα βουνά και την πλατεία Τροόδους. Υπάρχουν παρα πολλά πράγματα και πολλές διαδρομές που μπορείς να ακοολουθήσεις απο Πάφο Λεμεσό ή Λευκωσία.Καλησπέρα σε όλους! Πέμπτη 23/03 ταξιδεύω το βράδυ για Πάφο μέχρι Κυριακή απόγευμα. Γενικά Κύπρο έχω ξαναπάει πριν μια δεκαετία όπου είχα περάσει 1 εβδομάδα στην Λεμεσό και στην Λευκωσία. Αυτήν την φορά σκέφτομαι να πάω Χοιροκοιτία και Τρόοδος(είχα κάνει μια μονοήμερη εκεί). Η ερώτηση μου λοιπόν είναι έχει από Πάφο κανένα γραφείο που κάνει τέτοιες εκδρομές μονοήμερες ή πρέπει να νοικιάσω αυτοκίνητο(φοβάμαι λίγο την ανάποδη οδήγηση για να είμαι ειλικρινής). Στο διαδίκτυο βρήκα ένα γραφείο αλλά κάνει μόνο Πέμπτες για Τρόοδο που είναι κάτι που δεν με βολεύει αφού θα φτάσω βράδυ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
Σ ευχαριστω! Σκεφτόμουν οτι θα αξίζει τον κοπο να το βάλουμε στο προγραμμα μας!Εννοείται εκδρομή στο Τρόοδος.