Κώστας Ζηρίνης & Ισαβέλλα Μπερτράν: Η Πρωτοχρονιά μας στην κόλαση του βαθυπέδιου Ντάνακιλ

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Πολυ ωραία αρθρα , σε ευχαριστούμε .

Απολαυστική και η συνέντευξη του κυριου Κώστα και της Ισαβελλας .

isabelle

Member
Κώστας Ζηρίνης & Ισαβέλλα Μπερτράν: Η Πρωτοχρονιά μας στην κόλαση του βαθυπέδιου Ντάνακιλ Η ανατολή του 2008 στο πιο ζεστό σημείο του πλανήτη. Πηγή: www.lifo.gr

https://www.lifo.gr/articles/travel...onia-mas-stin-kolasi-toy-vathypedioy-ntanakil

Και άλλες Πρωτοχρονιές στο ίδιο αφιέρωμα:
https://www.lifo.gr/topics/view/154
@katkats μετά από ένα τέτοιο promotion, μόλις κέρδισες θέση εκπρόσωπου τύπου του ζεύγους :haha:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αυτό το "κύριος Κώστας" μας σκότωσε :haha:
Χαχα εχεις δίκιο . Αλλά όταν τον πρωτογνωρισα στο Κατάρ και απόλαυσα την συντροφια σας τον αποκαλουσα κύριο Κωστα και έτσι μου εμεινε . Οταν τον ξαναειδα στη ωραία παρουσίαση που εκανες για το ταξιδι στη Κίνα πάλι ετσι τον έλεγα . Μου βγήκε αυθόρμητα γιατι είχα απεναντι μου εναν κύριο. Είμαι παιδι των Εξαρχειων και ηξερα την ιστορία του . Χαρηκα πολυ οταν τον γνωρισα προσωπικά .

Με την ευκαιρία δωσε του τα χαιρετίσματα μου και σας εύχομαι καλή χρονια με υγεια χαρα και πολλά ταξιδια . Μας εχετε χαρίσει ωραιες στιγμές και στο Γεωτροπιο και εδω στο φορουμ.

Last edited:

isabelle

Member
Χαχα εχεις δίκιο . Αλλά όταν τον πρωτογνωρισα στο Κατάρ και απόλαυσα την συντροφια σας τον αποκαλουσα κύριο Κωστα και έτσι μου εμεινε . Οταν τον ξαναειδα στη ωραία παρουσίαση που εκανες για το ταξιδι στη Κίνα πάλι ετσι τον έλεγα . Μου βγήκε αυθόρμητα γιατι είχα απεναντι μου εναν κύριο. Είμαι παιδι των Εξαρχειων και ηξερα την ιστορία του . Χαρηκα πολυ οταν τον γνωρισα προσωπικά .

Με την ευκαιρία δωσε του τα χαιρετίσματα μου και σας εύχομαι καλή χρονια με υγεια χαρα και πολλά ταξιδια . Μας εχετε χαρίσει ωραιες στιγμές και στο Γεωτροπιο και εδω στο φορουμ.
Είσαι γλυκύτατη. Δυστυχώς δεν διαθέτει το φόρουμ το σχετικό σηματάκι για να σε καρδουλώσω:)
Καλή ταξιδιάρικη χρονιά να έχουμε, γεμάτη εικόνες και συγκινήσεις, αλλά μην φωνάζεις δυνατά για την παρουσίαση που κάναμε για το ταξίδι στη νότια Κίνα γιατί θα μας ακούσει ο @hydronetta και θα πεταχτεί να μας κατσαδιάσει :haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Σας αγαπώ και μου λείπετε Ισαβέλλα και Κώστα <3

isabelle

Member
Σας αγαπώ και μου λείπετε Ισαβέλλα και Κώστα <3
Κι εμείς ομοίως. Κι επειδή Αθήνα και Θεσσαλονική είναι τρε μπανάλ, να δεις που θα βρεθούμε somewhere in the Soviet Union. Κάτι σαν συνάντηση κορυφής δηλαδή :haha:
Καλή χρονιά να έχουμε, και όλα τα καλά στο δρόμο μας!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.096
Μέλη
39.839
Νεότερο μέλος
Dominic_T

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom