Λέρος Λέρος χωρίς αμάξι?

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.139
Likes
20.423
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σε μονή διαδρομή προ τριετίας είχα πληρώσει κάπου τόσα και λιγότερα, το θυμάμαι γιατί μου είχε κάνει εντύπωση!
Τον Ιούλιο του 2017 πήγα στο νησί και η ταρίφα απο και προς το αεροδρόμιο για οποιονδήποτε κεντρικό οικισμό ήταν στάνταρ 12€.
 

previewgr

Member
Μηνύματα
6
Likes
11
Λέρος.. αγαπημένη !

Αν μπορέσεις προσπάθησε να βάλεις στο πρόγραμμά σου μια βόλτα στον Αρχάγγελο, μια βραχονησίδα βόρεια της Λέρου, σε περνάνε με βάρκα (αν ρωτήσεις θα σε φέρουν σε επαφή) και είναι μοναδικά ! Ησυχία, μπάνιο και μια υπέροχη ταβέρνα με ότι ψάρια έχουν πιάσει εκείνη τη μέρα.

Τα Αλιντα είναι κλασσική αξία και επίσης εμένα μου αρέσει πολύ και στη Γούρνα, ταβερνάκι μπροστά στη θάλασσα, το έχει ο Φώτης που είναι κορυφή, αν τον γνωρίσεις θα δεις. Βγάζει και ωραίες ξαπλώστες ποιοτικές δικές του στην παραλία χωρίς φυσικά να τις χρεώνει.

Βραδάκι τη βγάζαμε συνήθως στα Δυο Λισκάρια, λίγο μετά τα Αλιντα στo beach bar με πολύ χαλαρή μουσική και ποτάκι με συνοδεία το δροσερό αεράκι. Δοκίμασα να πάω και για μπάνιο αλλά είχε πολύ κόσμο και έφυγα όπως πήγα.

Τέλος, μου άρεσε αρκετά και στην Ταβέρνα του Καράφλα, οι τιμές του είναι αρκετά πάνω από τα δεδομένα του νησιού βέβαια, αλλά εχει τρομερή θέα και ποιοτικό φαγητό. Αλλά ειδικά Αύγουστο δεν πας αν δεν έχεις κλείσει τραπέζι, ώρες αιχμής είναι πάντα γεμάτος.

Αυτά..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.283
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom