Λήμνος Λήμνος

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η άλλη όμως άγονη που ξεκινά από την Καβάλα και καταλήγει στη Σάμο (και περνάει και από Λήμνο) συνεχίζεται κανονικά
Αυτή η γραμμή δεν είναι που πήγαινε και Χίο; Πες ναι!

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Αυτή η γραμμή δεν είναι που πήγαινε και Χίο; Πες ναι!
Λέω ναι 😁😀....Αυτή είναι! Τα δρομολόγια γίνονται συνήθως το χειμώνα από το Blue Star Mykonos και το καλοκαίρι από το Διαγόρα

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δηλαδή πότε αναμένεται να βγουν τα δρομολόγια για μέσα Ιουνίου; Δύο μήνες πριν και δεν βλέπω ούτε ένα δρομολόγιο για Χίο, ούτε απο Θεσσαλονίκη ούτε απο Καβάλα... :rolleyes-80: Όταν λέτε "τελευταία στιγμή" οτι βγαίνουν τι εννοείτε;

Pel

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Η Λήμνος θυμίζει Αρκτικό Κύκλο: Εντυπωσιακή δορυφορική εικόνα δείχνει το νησί 100% καλυμμένο με χιόνι Η Λήμνος θυμίζει Αρκτικό Κύκλο: Εντυπωσιακή δορυφορική εικόνα δείχνει το νησί 100% καλυμμένο με χιόνι
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:Υπέροχη η Λήμνος κάθε εποχή.

Λήμνος: Πρωτοχρονιά με χιόνια μέχρι τις βάρκες [φωτογραφίες] - KAVALA POST

Χιόνια μέχρι τις βάρκες.

@psilos3 μήπως είναι ώρα οι νησολάγνοι ν'αρχίσουμε μαζικές χειμερινές εξορμήσεις στα νησιά;
Εμένα πάντως ο άντρας μου ψήνεται....

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:Υπέροχη η Λήμνος κάθε εποχή.

Λήμνος: Πρωτοχρονιά με χιόνια μέχρι τις βάρκες [φωτογραφίες] - KAVALA POST

Χιόνια μέχρι τις βάρκες.

@psilos3 μήπως είναι ώρα οι νησολάγνοι ν'αρχίσουμε μαζικές χειμερινές εξορμήσεις στα νησιά;
Εμένα πάντως ο άντρας μου ψήνεται....
Καλέ ο @psilos3 πάει ;)

CVZ

Member
Γεια σας θα ηθελα να μου πείτε πληροφοριες για ενα σουκου στη Λημνο τετοια περιοδο χωρις αμαξι (μονο Μυρινα) !

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Για Λήμνο 8 διανυκτερευσεις έχει νόημα να σπάσουμε τη διαμονή στα δύο; Τύπου Μύρινα-Μούδρο ή θα είναι πιο πολλή ταλαιπωρία;

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για Λήμνο 8 διανυκτερευσεις έχει νόημα να σπάσουμε τη διαμονή στα δύο; Τύπου Μύρινα-Μούδρο ή θα είναι πιο πολλή ταλαιπωρία;
Κατά τη γνώμη μου όχι, εκτός αν επιδιώκετε την απόλυτη ησυχία σε σχέση με τη Μύρινα. Τις διαδρομές έτσι κι αλλιώς δε τις γλιτώνετε, το νησί είναι μεγάλο, με αρκετά καλούς και ξεκούραστους όμως δρόμους που δεν επιβαρύνουν το πρόγραμμα.

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Κατά τη γνώμη μου όχι, εκτός αν επιδιώκετε την απόλυτη ησυχία σε σχέση με τη Μύρινα. Τις διαδρομές έτσι κι αλλιώς δε τις γλιτώνετε, το νησί είναι μεγάλο, με αρκετά καλούς και ξεκούραστους όμως δρόμους που δεν επιβαρύνουν το πρόγραμμα.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Κυρίως το σκέφτομαι από την άποψη ότι βλέπω μεγάλη διαφορά στις τιμές των καταλυμάτων, αλλά αν είναι να υπερκαλυφθει το κόστος αυτό από τις βενζίνες πχ για βραδινή έξοδο, ίσως κ όντως να μην αξίζει.

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το έχω κάνει εγώ. Δεν ήταν κι άσχημα. Είδαμε λεπτομερώς την ανατολική πλευρά που για μένα έχει τις καλύτερες παραλίες και βγαίναμε (για φαγητό) στα γύρω χωριά. Ο Μούδρος όντως δεν έχει τίποτα για βραδινή ζωή. Αλλά γενικά όλη η Λήμνος είναι πολύ ήσυχη. Βάζω και τη Μύρινα μέσα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.285
Μέλη
40.282
Νεότερο μέλος
Argy Chatz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom