Λακωνία:Καστροπολιτείες, πυργόσπιτα, βουβά καλντερίμια, λιμναία σπήλαια, βυθισμένες πόλεις, απολιθωμένα φοινικοδάση και οινοπνευματί κρυστάλλινα νερά!

Señor_Nada

Member
Μηνύματα
1.531
Likes
8.472
Ονειρεμένο Ταξίδι
Άβυσσος
Με την ευκαιρία που είδα το θέμα και το θυμήθηκα.

Ο μοναδικός βουλευτής παγκοσμίως που έχει επιστολές του Χριστού έκανε ερώτηση σχετικά με πυραμίδες στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομενης αυτής στα βιγκλαφια και για τη σφιγγα. Η ελληνική αρχαιολογικη υπηρεσία απάντησε ότι και τα δύο είναι πολύ μεταγενεστερα και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι αρχαία...

Άρα μάλλον οι ντόπιοι πουλάνε παραμύθι. Δεν θα σταματήσει να με εκπλήσσει αυτός ο νομός.
 

Klair

Member
Μηνύματα
2.190
Likes
25.365
Ονειρεμένο Ταξίδι
Υπερσιβηρικός
Λοιπόν Klair, ελλείψει άλλης ιστορίας σου, ξαναδιαβάζω τις παλιές σου! Περιμένουμε με ανυπομονησία!
Γειά σου @Smaragda53! Έχω σχεδόν έτοιμη την ιστορία για το ταξίδι στην Πολωνία (Βαρσοβία και Gdańsk) αλλά θα αργήσει λιγάκι ακόμα να ανέβει. Έχω επιπλέον σε εκκρεμότητα 2 ακόμα κεφάλαια για την Αρκαδία που και αυτά θέλουν προετοιμασία. Αύριο ξεκινάει ένα νέο ταξίδι μιας εβδομάδας οπότε όπως καταλαβαίνεις είχα "φόρτο εργασίας" το τελευταίο διάστημα :haha: :bleh:
Θα τα τακτοποιήσω όμως όλα εν καιρώ. Ας κάνουμε όλοι τα ταξίδια μας και τα μπανάκια μας με υγεία και ηρεμία και εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε σε λίγο καιρό άμα τη επιστροφή μας από τις διακοπές.

Σε ευχαριστώ για την ανάγνωση και για το γεγονός ότι πάντα με στηρίζεις με όμορφα λόγια και σχόλια. Καλές διακοπές σου εύχομαι με υγεία.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.689
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom