• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Ουκρανία Λεωφορεία που πηγαίνουν Ελλάδα-Ουκρανία

taxidiaris88

Member
Για Δυτ.Ουκρανία ξέρω ότι πηγαίνει το Esperia travel στις πόλεις Λβιφ<απ΄έυθείας> και Ιβανο-Φράνκιβσκ<με ανταπόκριση στο Τσερνίβιτσι>.Θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιες εταιρείες λεωφορείων πηγαίνουν στο Κίεβο και στις ανατολικές πόλεις της Ουκρανίας Χάρκοβο,Ντόνετσκ από Αθήνα?

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Αυτή την περίοδο δε νομίζω να πηγαίνει κανένα λεωφορείο στο Κίεβο.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Τετοιες μερες θα ειναι καλυτερα αντι για λεωφορειο να ψαξεις για ασθενοφορο.

Vasileti

Member
Κάποιοι έχουμε τη μισή μας καρδιά και τη μισή μας οικογένεια εκεί. Σκέψου πόσο διπλώνει το στομάχι μας από άγχος με αυτό που για άλλους είναι ή μακρινό ή καλαμπούρι.
Πηγαινοέρχομαι, αεροπορικώς όμως.
Λεωφορεία από Πειραιώς 1, δε θυμάμαι άλλα στοιχεία

taxidiaris88

Member
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες Vasileti,εύχομαι η σημερινή κατάσταση στην Ουκρανία να σταματήσει , να ομαλοποιηθούν τα πράγματα και να επιστρέψει ο κόσμος στην καθημερινότητά του.

taxidiaris88

Member
Από Αθήνα για Κίεβο ξεκινάνε απ΄το πάρκινγκ Πειραιώς και Δεληγιώργη γωνία.Δείτε δρομολόγια http://akistravel.gr/ Από Αθήνα αναχωρεί στις 9.00 το πρωί και πραγματοποιείται κάθε 10,20 και 30 του μήνα και πηγαίνει μέσω Μολδαβίας.

Last edited:

taxidiaris88

Member
Στο crazyholidays.gr είναι γραμμένα τα δρομολόγια από Αθήνα για Κίεβο αλλά το δρομολόγιο το πραγματοποιούν λεωφορεία του akistravel.

georgi d

Member
Για κάποιους που θα πάνε αργότερα. Εάν τώρα δεν έχουν για Αθήνα αργότερα θα βάλουν.
FlixBus
Η εταιρεία λεωφορείων FlixBus εγκαινιάζει νέα διεθνή δρομολόγια από την Ουκρανία προς το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και το Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Η πλήρης διαδρομή λεωφορείου από το Κίεβο προς το Σάλτσμπουργκ είναι: Κίεβο – Ζιτόμιρ – Ρίβνε – Λβιβ – Μουκάτσεβο – Ουζχορόντ – Αεροδρόμιο Βουδαπέστης – Βουδαπέστη – Μπρατισλάβα – Βιέννη – Λιντς – Σάλτσμπουργκ. Τα λεωφορεία θα αναχωρούν από το Κίεβο στις 3:10 μ.μ. και θα φτάνουν στο Σάλτσμπουργκ στις 7:45 μ.μ. την επόμενη μέρα. Τα λεωφορεία επιστροφής θα λειτουργούν την Τετάρτη, το Σάββατο και την Κυριακή, αναχωρώντας από το Σάλτσμπουργκ στις 8:30 π.μ. και φτάνοντας στον Κεντρικό Σταθμό Λεωφορείων του Κιέβου στις 3:05 μ.μ. την επόμενη μέρα.

Τα λεωφορεία στη δεύτερη νέα διαδρομή θα αναχωρούν από τη Βίννιτσα και θα συνεχίζουν προς Χμελνίτσκι, Τερνόπιλ, Λβιβ, Τάρνοου, Κρακοβία, Κατοβίτσε, Οπόλε και θα φτάνουν στο Βρότσλαβ. Τα δρομολόγια από την Ουκρανία προς την Πολωνία είναι προγραμματισμένα κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Το λεωφορείο θα αναχωρεί από τον Κεντρικό Σταθμό Λεωφορείων της Βίννιτσα στις 10:00 π.μ. και θα φτάνει στο Βρότσλαβ στις 6:20 π.μ. την επόμενη μέρα. Τα δρομολόγια επιστροφής θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Το λεωφορείο θα αναχωρεί από το Βρότσλαβ στις 5:35 μ.μ. και θα φτάνει στη Βίννιτσα στη 1:35 μ.μ.

Συνολικά, η FlixBus εκτελεί 30 απευθείας δρομολόγια μεταξύ Ουκρανίας και 8 χωρών της ΕΕ, εκ των οποίων οι 11 διέρχονται από διεθνή αεροδρόμια.

Τα εισιτήρια για τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στον ιστότοπο της εταιρείας.

Εύκολη σύνδεση την οποία είδα να κάνουν πολλοί Ουκρανοί στο πρόσφατο ταξίδι μου στη Μολδαβία
--> Θεσσαλονίκη - Κισινάου (με skyup) και μετά έχει λεωφορεία για Οδησσό (κοντά) και Κίεβο (ολονύχτιο) κατευθείαν από το αεροδρόμιο του Κισινάου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.330
Μέλη
39.989
Νεότερο μέλος
Morocco inclusive

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom