Λιμάνια κρουαζιέρας!!

marianino

Member
Μηνύματα
276
Likes
83
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
καλημέρα σας! επειδή μονίμως έχω απορίες για τα λιμάνια που πιάνουν τα πλοία είπα να κάνω αυτό το θέμα για να μην χρειάζεται να κάνω κάθε φορά και καινούριο με βάση το πλοίο! Φτάνει λοιπόν ο καιρός για την επόμενη κρουαζιέρα μας με την Costa Favolosa αυτήν την φορά( οποίος έχει κάποιες πληροφορίες και για το πλοιο ευπρόσδεκτες) 10 μέρες Μεσόγειο + Πορτογαλία. Επειδή όμως υπάρχουν και μέρες πρίν και μετά γενικά έχω διάφορα θέματα . Να σας πώ οτι στο ταξίδι αυτό υπάρχουν και παιδιά ηλικϊας απο 4 έως 14 χαχαχχα!! και ξεκινάω με τις ερωτήσεις.
1. Στην Leolandia στο Μπεργκαμο έχει πάει κανείς? αξίζει? θα πρέπει να κλείσουμε εισητήρια απο πρίν ή μπορούμε και εκείνη την ωρα με την ίδια παντα τιμή του ιντερνετ?
2. θα εχουμε διαθέσιμες λίγες ώρες απο το πρωί μέχρι το απόγευμα στο Μιλάνο. Επειδή έχουμε πάει άλλες 2 φορές και τα βασικά τα έχουμε δέι , τί θα προτείνατε που θα ήταν ευχάριστο και για τα παιδιά εκτος απο το ακουάριουμ και το μουσείο φυσικής ιστορίας που θα τα δούμε στον γυρισμό? πχ υπάρχει κάποιος ζωολογικός κήπος που να αξίζει?
3.Θα ήθελα τιπς για Μάλαγα μιας και θα είναι η πρώτη φορά που πιάνουμε αυτό το λιμανι
4. όπως επίσης και Cadiz. Υπάρχει το δεδομένο οτι φτάνει το πλοίο το πρωί και φεύγει το απόγευμα. οπότε υπάρχουν περίπου 6-7 ώρες διαθέσιμες. Ευχαριστώ πολύ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.330
Μηνύματα
888.471
Μέλη
38.995
Νεότερο μέλος
ntinio

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom