Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο - Εστιατόρια, cafe, bar κ.α.

Grtraveler

Member
Τίμιο σουβλάκι στην περιοχή της russel square είναι το Nostimo Home - Nostimo London
επίσης στο ίδιο εμπορικό κέντρο (The Brunswick centre Food & Dining – THE BRUNSWICK SHOPPING CENTRE ) έχει και άλλα φαγάδικα (αλυσίδες κυρίως όπως nandos κτλ).

Επίσης για φρέντο έχει και carpo ακριβώς στον πεζόδρομο στο harrolds carpo Knightsbridge - carpo

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλησπέρα στην παρέα.
Έχει φάει κάποιος στο SMOKESTAK; Φαίνεται φοβερό αλλά κάπως μακριά.

Έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο στο κέντρο του Λονδίνου;

varioAthens

Member
Καλησπέρα στην παρέα.

Δεν εχω παει στο συγκεκριμενο, εχω παει σε αυτα: Steak & Company | London Steakhouse Restaurant
Αν και σε "πρωτη αναγνωση" προκειται για αλυσιδα, ωστοσο βρηκα τα κρεατα πολυ ποιοτικα και σωστα ψημενα, το περιβαλλον μοντερνο, οι τοποθεσιες ειναι καρακέντρο και οι τιμες κανονικες (δεδομενου και του location).

grinder22

Member
Καλησπέρα στην παρέα.

Αξίζει 100%, πολύ ωραίο μαγαζί και καταπληκτικό φαγητό. Δεν είναι καθόλου μακριά από το κέντρο, στο Shoreditch βρίσκεται, συνδυάζεται πανέυκολα με ποτά πριν/μετά στην περιοχή οπού υπάρχουν πολλές επιλογές.

panosch1979

Member
Καλημερα σε ολους. Θα μπορουσατε να προτεινετε 4-5 μερη για φαγητο για οικογενεια; Θα ειμαστε με τα παιδια Λονδινο αυτη τη φορα οποτε θα ηθελα να εχω κατι υποψιν μου απο πριν για να μην ψαχνομαστε την τελευταια στιγμη εκει. Δεν ενδιαφερομαι για κατι ακριβο οπως καταλαβαινετε αλλα για κατι αξιοπρεπες και οικονομικα ισα για να γεμιζει η κοιλια και να σταματαει η γκρινια. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

xalara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αndromeda
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-bora
Καλημερα σε ολους. Θα μπορουσατε να προτεινετε 4-5 μερη για φαγητο για οικογενεια; Θα ειμαστε με τα παιδια Λονδινο αυτη τη φορα οποτε θα ηθελα να εχω κατι υποψιν μου απο πριν για να μην ψαχνομαστε την τελευταια στιγμη εκει. Δεν ενδιαφερομαι για κατι ακριβο οπως καταλαβαινετε αλλα για κατι αξιοπρεπες και οικονομικα ισα για να γεμιζει η κοιλια και να σταματαει η γκρινια. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Δωσε καμια παραπάνω πληροφορία. Σε ποιες περιοχές κοιτας και απο τι τιμη και πανω ανα ατομο θεωρεις ακριβα?

Κεντρο και οχι τρελά ακριβά τσεκαρε αλυσίδες, πιτσαριες και fast food (10-15 λιρες burger, πιτσες, νουντλς χωρις ποτο). Επισης τα μαρκετ εχουν ποιο νορμαλ τιμες.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Για ΤΣΑΜΠΑ πρωινό θα πρότεινα:
JD Wetherspoons. (έχει σε αρκετά σημεία).
Freedom breakfast (αλλάζαμε τα μανιτάρια για 2 φέτες τοστ) και τρώγαμε βασιλικά με 3 λίρες... (οκ, λίγο εκτός κέντρου. Κέντρο θα είναι στις 4 λίρες αυτό).
1770707031061.png

Για φτηνό φαγητό, εκτός από πιτσαρίες-τηγανιτό κοτόπουλο κτλ, θα πρότεινα επίσης:
Tesco meal deal (super market είναι).
Lunch Meal Deals - Tesco Groceries
Με 5-6 λίρες παίρνεις: Μπαμπάτσικο τοστ / αραβική + σνακ (πατατάκια-σοκολάτα) + ποτό (αναψυκτικό-καφές).

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.409
Μέλη
40.039
Νεότερο μέλος
EleniPerou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα