Λονδίνο-Μεξικό με Aeromexico απευθείας 450 eyro return

JoanneKapa

Member
Μηνύματα
185
Likes
1.399
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβία - Χιλή
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλημέρα!! Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν γενικά στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και αν είναι προσφορά αυτό, αλλά ήθελα να το μοιραστώ!!
Λονδίνο-Μέξικο σίτυ και πίσω 450 ευρώ απευθείας με Aeromexico την περίοδο της Μέρας των Νεκρών.
Για όποιον ενδιαφέρεται :)
 

agmi

Member
Μηνύματα
504
Likes
2.448
Που την βρηκες αυτην την τιμη; Εγω εβαλα τις ημερομηνιες και για πολη του Μεξικου ειναι €512, μην πολυπεριμενεις να ζησεις την φαντασμαγορια της Dia(s) de los muertos εκει, εισαι 7 ωρες η 1 και κατι βορια απο την κοντινοτερη καλιτερη γιορτη! Δεν ειναι και 'δαγκανια' γιατι για ενα επαρχιωτη ειναι και αλλα €300 Aθηνα! Παντως περυσι η τιμη τον Αυγουστο ηταν €570 απο τελη Οκτωβρη μεχρι μεσα Νοεμβρη, και μεχρι να γινει οικογενειακο συμβουλιο, πρωτοκοληθει & δημοσιευτει αποφαση πηγε στα €660. Μιλαμε για multidestino. Δλδ εγω εφυγα απο AMS>OAX και γυρισα απο ΜID>AMS. Αψογο σερβις με 100ΜΒ (για social networks) δωρεαν ιντερνετ στην πτηση, αρκετος χωρος (η ΤUI fly/Jet fly/Arke fly/Martinair μου'χουν αφησει ψυχολογικα σ'αυτoυς τους προορισμους λογο χωρου), καλο σερβις & οι κουπες να γεμιζουν χωρις σταματημο ;). Κeep up the good work & keep on looking!
 

JoanneKapa

Member
Μηνύματα
185
Likes
1.399
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβία - Χιλή
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
πριν 5 μέρες τα έκλεισα σε αυτή την τιμή για 29 Οκτώβρη από Λονδίνο και επιστροφή 21 Νοέμβρη πάλι Λονδίνο. Μέσω Skycanner κλείστηκαν. Σίγουρα τη (τις) μέρα των νεκρών θα είμαστε εκτός Mexico city και γενικά μιας και μεσολαβεί αρκετά μεγάλο διάστημα ως τότε θα πέσει τρελό ψάξιμο και οργάνωση. Εσωτερικές πτήσεις κλπ γιατί πέρα από Mexico city και πέριξ θέλω να δω σίγουρα από Chiapas, Oaxaca, yucatan. Θα δείξει!! Ελπίζω η Aeromexico να λέει
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.871
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom