Γαλλία Γερμανία Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο-Παρίσι-Νίκαια-Βερολίνο..

doraf

Member
Μηνύματα
193
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Θεσ/κη - Λονδίνο

Επιτέλους όλα είναι έτοιμα κ μετά από πολύ διάβασμα στο site εγώ και το αμόρε είμαστε στο αεροδρόμιο και πετάμε για Λονδίνο. Ναι, ήρθε η ώρα που το δικό μας eurotrip ξεκινάει!!!!!
Φυσικά πήγαμε μόνοι μας και όλα ήταν έτοιμα και κλεισμένα μέσω internet κάνα πεντάμηνο νωρίτερα οργανωμένα by me!!!!
Χωρίς καθυστερήσεις και κανένα πρόβλημα φτάνουμε στο Gatwick. Πρώτη μας δουλειά να βγάλουμε χρήματα από ΑΤΜ (είναι ο τρόπος που προτιμάω να κάνω συνάλλαγμα σε κάθε μου ταξίδι) και να προμηθευτούμε εισιτήρια. Ευτυχώς έχει και αυτόματα μηχανήματα γιατι η ουρά ήταν μεγάλη στους κισέδες και πολύ προσωπικό έτοιμο να σου λύσει κάθε απορία. Αφού είδαμε ποιο τρένο φεύγει νωρίτερα το επιλέξαμε και σε κάνα μισάωρο είμασταν στο σταθμό της Βικτώρια από όπου πήραμε το μετρό για το ξενοδοχείο μας.
http://www.lancastergatehotelhydepark.co.uk/ ακριβώς πάνω απο το Hyde Park και πολύ κοντά σε στάση (200€ για 2 βραδιές χωρίς πρωινό), μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.
1.JPG


Και φυσικά ξεκινήσαμε τις βόλτες από το .... Hyde Park

2.JPG

Διασχίζοντας με τα πόδια το Hyde Park ακριβώς απέναντι συναντήσαμε το Royal Albert Hall
3.JPG

Και συνεχίζοντας την πορεία μας φτάσαμε στο πολυκατάστημα Harrods, (βλέπετε η μαμά σαν έμαθε για το ταξίδι μας ξεκίνησε τις παραγγελίες..) και καταλήξαμε για φαγητό στο Hard Rock Cafeπου είναι σχετικά κοντά (είναι κάτι που συνηθίζουμε πολύ στα ταξίδια μας στο εξωτερικό).
Χορτάτοι πλέον και είπαμε να πάμε στο Βρετανικό Μουσείο, το οπόιο και επισκέπτομαι για δεύτερη φορά.
4.JPG

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως στην αίθουσα με τα αγάλματά μας υπάρχει stand με φυλλάδια που "εξηγεί" τους λόγους για τους οποίους βρίσκονται εκεί κ όχι στην πατρίδα τους..αν είναι δυνατόν..
5.JPG

Ωστόσο από ξεναγό μάθαμε πως η Ελλάδα δεν έχει κάνει ποτέ επίσημη αίτηση για την επιστροφή τους....

Η μέρα τελείωνε κ γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.
Το πρωί της επόμενης μέρας μας βρήκε στο LondonEye

6.JPG


και φυσικά στο Big Ben..

7.JPG
Πολύ κοντά βρίσκεται και το Westminster Abbey όπου έγινε ο γάμος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ. (Όσο θυμάμαι τι τράβηξα στο γάμο του...έτυχε να είμαι Λονδίνο και να μένω στο Park Plaza Westminster Bridge London...εξαιρετικό αλλά πολύ κοντά στο Αββαείο...φαντάζεστε τι πανικός γινόταν..).
8.JPG

Δεδομένου πως στο Λονδίνο βρισκόμασταν για δεύτερη φορά μείναμε μόνο δυο μέρες και για να πω την αλήθεια μπήκε στο πρόγραμμα μόνο και μόνο για να πάμε Παρίσι υποθαλάσσια με το Eurostar (τα εισιτήρια κόστισαν 100€ τα δύο) για να λέμε ''είμασταν κι εμείς εκεί''..
10.JPG

Δυστυχώς το eurostar δεν με ενθουσίασε και ιδιαίτερα...θα μου πείτε τί περίμενες?
Δεν ξέρω..ίσως το τρένο ήταν πιο παλιό..είναι και που δεν καταλάβαμε πότε περάσαμε υποθαλάσσια..δεν..δεν...

Να διευκρινήσω πως το κάθε άτομο δικαιούταν από δυο αποσκευές χωρίς όριο κιλών κ πως μας άφησαν κανονικά να έχουμε μαζί μας τρόφιμα κ οτιδήποτε άλλο, γενικά ο έλεγχος ήταν πολύ χαλαρός.
 
Last edited:

doraf

Member
Μηνύματα
193
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Λονδίνο-Παρίσι

To eurostar στο Παρίσι σταματάει στο σταθμό Gare du Nord, από εκεί μετρό και κατευθείαν στο ξενοδοχείο μας [email protected].

Σε καλή τοποθεσία, στην Μονμάρτη πολύ κοντά σε metro, κυκλοφορούσαμε άνετα όλες τις ώρες, πάρα πολύ οικονομικό (για 5 βράδια 315€ με πρωινό!!). Τα δωμάτια όμως ήταν πολύ μικρά, το μπάνιο επίσης και οι φωτογραφίες στο siteδεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Α! δεν έχει και ασανσέρ..ευτυχώς είμασταν στον πρώτο όροφο. Όσο για το πρωινό πολύ φτωχό αλλά ως Έλληνες βρήκαμε τη λύση..αγοράσαμε μερέντα κ όλα διορθώθηκαν!! Ωστόσο για τα χρήματα που δώσαμε ήταν μια χαρά κ μείναμε ικανοποιημένοι..άλλωστε μόνο για ύπνο πηγαίναμε.

Όσον αφορά τα εισιτήρια επιλέξαμε τα ημερήσια mobilisπου είναι για απεριόριστες διαδρομές, αλλά τελικά καταλάβαμε πως θα μας συνέφερε πολυ περισότερο να παίρναμε πακέτο των 10 εισιτηρίων, το γνωστό τους carnet..

Πρώτη στάση στη Sacré-Coeur όπου κ πήγαμε με τα πόδια καθώς ήταν κοντά στο ξενοδοχείο μας. Βρίσκεται στην κορυφή λόφου και γι'αυτό υπάρχει τελεφερίκ η διαδρομή του οποίου περιλαμβάνεται στο εισιτήριο του μετρό, εφόσον έχεις πάρει, κι έτσι δεν χρειάζεται να ακυρώσεις άλλο.
11.JPG


12.JPG


Φυσικά ανεβήκαμε στη βασιλική της εκκλησίας (6€ το εισιτήριο) από όπου η θέα ήταν μαγική..όλο το Παρίσι μπροστά μας να μας υποδέχεται στην αγκαλιά του..

13.JPG


Συμβουλή μου είναι να καθίσετε μέχρι ο ήλιος να πέσει και να απολαύστε την αρχή της νύχτας στο Παρίσι, φυσικά όχι από το θόλο καθώς η είσοδος κλείνει νωρίτερα αλλά και στα σκαλοπάτια που έχει μπροστα από την εκκλησία είναι υπέροχα.
Φεύγοντας αφού περιπλανηθήκαμε στα σοκάκια της Μονμάρτης και αφού αγοράσαμε τα αναμνηστικά μας, καταλήξαμε στο Moulin Rouge για τις κλασικές φωτογραφίες (είναι πολύ κοντά με τα πόδια αλλιώς δε νομίζω να πηγαίναμε).
14.JPG


Η επόμενη μέρα ξεκίνησε με επίσκεψη στο Λούβρο και καθώς ήταν η πρώτη Κυριακή του μήνα η είσοδος ήταν δωρεάν και φυσικά η ουρά πολύ πολύ μεγάλη (κανονικά έχει δυο ουρές, μία για το εισιτήριο και μία για έλεγχο στις αποσκευέςμας) αλλά κυλούσε ιδιαίτερα γρήγορα και δεν περιμέναμε πολύ.
Ειλικρινά μαγεύτηκα, αν και δεν είμαι fun του είδους, ενθουσιάστηκα (το ίδιο το έχω ξαναπάθει μόνο στο Βατικανό) κ δεν ήξερα τι να πρωτοθαυμάσω και που να πρωτοπάω!!

15.JPG


Ναι, ναι, έχουν δίκιο όσοι λένε πως οι ουρές στο Παρίσι είναι παντού τεράστιες κι εγώ τους έλεγα υπερβολικούς!!!

17.JPG


18.JPG


Αφού πεθάναμε στο περπάτημα, εξαντλημένοι πλέον κατευθυνθήκαμε στο γνωστό ζαχαροπλαστείο της Angelina που είναι κοντά στο Λούβρο και πας με τα πόδια (226 rue de Rivoli), για το διάσημο κ πανάκριβο μιλφείγ του (23€ για 2 μιλφέιγ κι ένα νερό)..άλλο ένα παρακαλώ....!!

20.JPG


Μετά το πρόγραμμα έλεγε Πύργος του Άιφελ όπου και ξεκουραστήκαμε στο γρασίδι του (εντάξη, εντάξη εγώ κοιμήθηκα και λίγο...) μέχρι να έρθει η ώρα της ανάβασης.
21.JPG


Εδώ να τονίσω πως κάνα δίμηνο πριν το ταξίδι μας δεν βρίσκαμε εισιτήρια μέσω internet για το ασανσέρ καθώς είχαν εξαντληθεί, ο επιμένων όμως νικά και παραμονές της αναχώρησης βρήκαμε!!! (http://www.tour-eiffel.fr/)
Η θέα ήταν πράγματι πολύ ωραία και άξιζε τον κόπο...
22.JPG


Τρίτη μέρα στο Παρίσι και σειρά είχε η Παναγία των Παρισίων..
23.JPG


24.JPG

και το Panthéon...
25.JPG

Περπατώντας είδαμε τη ζωντανή απόδειξη πως και στο Παρίσι έχει παραλίες...χαχαχα
26.JPG

και καταλήξαμε για ξεκούραση στον Κήπο του Λουξεμβούργου..
27.JPG


Αφού καθίσαμε αρκετά στις καρέκλες αλλά και στις ξαπλώστρες που έχει παντού κ μπορείς άνετα να μετακινήσεις όπου θέλεις, συνεχίσαμε για Αψίδα του Θριάμβου (απλά την είδαμε, δεν ανεβήκαμε) και Λεωφόρο Champs-Elysées.
28.JPG

29.JPG

Όπου και καθήσαμε για φαγητό σε μία πιτσαρία ακριβώς απέναντι από την αψίδα http://www.pizza-vesuvio-champselysees.fr/ (33€ για 2 πίτσες και 1 αναψυκτικό).
Να κ η Όπερα..

30.JPG
31.JPG

Επόμενη μέρα.... Disneyland

Συμβουλή..εισιτήρια να κλείσετε μέσω fnacκ μάλιστα να πάρετε τα francilien tickets που υποτίθεται είναι μόνο για κατοίκους Γαλλίας αλλά δεν διασταυρώνεται κ είναι τα πιο φτηνά (είπαμε διάβασα πολύ travelstoriesπριν πάω). Απλά πρέπει να τα κλέισετε τουλάχιστον έξι? μέρες νωρίτερα, έτσι κάναμε κι εμείς κ τα παραλάβαμε από ενα κατάστημα fnacμε το που φτάσαμε στο Παρίσι.
Δεύτερη συμβουλή..αν δεν αντέχετε τις πολύ πολύ πολύ μεγάλες ουρές με άπειρα παιδιά απλά ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!
32.JPG

33.JPG

34.JPG

35.JPG

36.JPG

37.JPG

Η Disneyland βρίσκεται άξω απο το Παρίσι και πηγαίνεις με τη γραμμή A του RER σε κάνα 40λεπτο. Μία στάση όμως νωρίτερα υπάρχει ένα εκπτωτικό χωριό το La Vallée Village (είχα επισκευτεί ένα αντίστοιχο στο Λονδίνο) το οποίο αξίζει μία επίσκεψη. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το συνδυάσουμε με τη Disneyland (αργήσαμε να ξυπνήσουμε και δεν υπήρχε χρόνος) αλλά πήγαμε την επόμενη μέρα (το ομολογώ είμαι υπερκαταναλωτικό ον και χρειάστηκε να κλάψω για να πείσω το αμόρε..αγοράσαμε όμως πολλα πράγματα σε πολύ καλές τιμές!!).

Το βράδυ της τελευταίας μας μέρας κάναμε βόλτα στον σηκουάνα μ'ένα καραβάκι (τα γνωστά bateau) και στη συνέχεια περιπλανηθήκαμε για να θαυμάσουμε κ το Paris by night..

38.JPG

39.JPG

41.JPG

42.JPG

43.JPG


.....bonne nuit!!
 

Attachments

  • 188,2 KB Προβολές: 39
Last edited by a moderator:

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.322
Likes
3.450
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γύρος Του Κόσμου
Δυστυχώς δεν εμφανίζονται ολες οι φωτογραφίες :(
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.712
Likes
14.779
Επόμενο Ταξίδι
Βενετία,Λουμπλιάνα,Μπλέντ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησιά Φίτζι
ούτε σε μένα. αυτές που είναι πριν τον πύργο του Άιφελ.
 

doraf

Member
Μηνύματα
193
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Δυστυχώς δεν εμφανίζονται ολες οι φωτογραφίες :(
Λέτε να έκανα κάτι λάθος??? θα προσπαθήσω να τις ξαναανεβάσω το βράδυ που θα συνεχίσω την ιστορία
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ονειρεμένο Ταξίδι
γύρος του κόσμου
Λέτε να έκανα κάτι λάθος??? θα προσπαθήσω να τις ξαναανεβάσω το βράδυ που θα συνεχίσω την ιστορία
Βάλε ξανά τις φωτογραφίες που λείπουν σε νέο μήνυμα, με τη σειρά που θα πρέπει να εμφανιστούν στην ιστορία και θα το φτιάξουμε.
 

doraf

Member
Μηνύματα
193
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Παρίσι-Νίκαια

Άφιξη στο αεροδρόμιο Cote d Azur και μεταφορά με λεοφωρείο (πήραμε το αστικό που είναι και αρκετά πιο φθηνό, μας το πρότεινε μία αεροσυνοδός που ρώτησα αλλά δεν θυμάμαι το νούμερό του) στο σταθμό των τρένων που βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας. http://www.hoteltrocadero.net/

Πάρα πολύ ωραίο ξενοδοχείο και αρκετά οικονομικό (352€ για 4 βραδιές χωρίς πρωινό).

Η Νίκαια είναι ένα υπέροχο μέρος με έναν κεντρικό πεζόδρομο που διασχίζει κατά μήκος όλη την πόλη κ καταλήγει στην υπέροχη θάλασσά της. Από ΜΜΜ έχει μόνο λεοφωρεία κ τραμ (τα οποία κ περνάνε από τον πεζόδρομο που σας έλεγα, εμείς ωστόσο τα χρειαστήκαμε μόνο για τη μεταφορά μας από και προς το αεροδρόμιο.

Δεν χάσαμε λοιπόν χρόνο κ ξεκινήσαμε τις βόλτες..
44.JPG

Πρώτη στάση ο καθεδρικός της (απέναντι από τον οποίο έχει ένα κατάστημα με τοστ με πολύ ωραία μπακέτα που λέγεται La Brioche Claude, το τιμούσαμε καθημερινά για το πρωινό μας..)
45.JPG



Στο τέλος του πεζοδρόμου είναι η πλατεία Μασένα που είναι και η κεντρική πλατεία της Νίκαιας γύρω από την οποία έχει άπειρα μαγαζιά για φαγητό και καφέ.
46.JPG

Και ακριβώς παρακάτω καταλήξαμε στην θάλασσα για τον γνωστό περίπατο στην Promenade des Anglais, μία υπέροχη διαδρομή που εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας.
47.JPG
48.JPG

Η νίκαια διαθέτει πολύ ωραία θάλασσα με υπέροχο χρώμα, ζεστά νερά και ακριβώς μπροστά στην πόλη, έχοντας πρόσβαση με τα πόδια!!!
Συνεχίσαμε τη βόλτα μας με το τρενάκι μέχρι το κάστρο (που να περπατάμε μέχρι εκεί..) από όπου φαίνεται όλη η Νίκαια για τις απαραίτητες φωτογραφίες.
49.JPG

Πολύ μας άρεσε και ο ρωσικός καθεδρικός Ναός της Νίκαιας ο οποίος όμως ήταν επισκέψιμος μέχρι τις 18:00 αν θυμάμαι καλά κι έτσι τον θαυμάσαμε μόνο απ΄έξω. Είναι από τα λίγα αξιοθέτα, για εμάς το μοναδικό, για το οποίο χρειαστήκαμε λεοφορίο αν και βρίσκεται μέσα στη πόλη.
50.JPG

Έχοντας τη Νίκαια σαν βάση κάναμε πολύ ωραίες εκδρομές με το τρένο (ήταν κι ένας βασικός λόγος να επιλέξουμε ξενοδοχέιο κοντά στο σταθμό). Δεν χρειάστηκε να κλείσουμε εισιτήρια νωρίτερα καθώς τα δρομολόγια ήταν πολλά, καθημερινά και πολύ φθηνά.
Τα βράδυα όμως που επιστρέφαμε όλα ήταν τόσο όμορφα φωτισμένα, όλα τα μαγαζιά γεμάτα από κοσμο, ακόμη και η παραλία δίνοντάς μας την εντύπωση πως βρισκόμαστε σε ένα τεράστιο πάρτι που δεν τελειώνει ποτέ!
51.JPG
52.JPG

54.JPG

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το ξενοδοχείο Negresco πουβρίσκεται στην παραλία της Νίκαιας ακριβώς μπροστά στον παραλιακό πεζόδρομο και στο οποίο δεν έκανα καν τον κόπο να ψάξω για δωμάτιο..υποθέτω φαντάζεστε το λόγο..
53.JPG

Πριν τελειώσει το κεφάλαιο της Νίκαιας να διευκρινίσω πως κι εδώ, όπως και στο Παρίσι, υπάρχει το γνωστό πολυκατάστημα galerie lafayette και πως επιδεικνύοντας απλά την ταυτότητά μας όσοι δεν είμαστε κάτοικοι Γαλλίας (τους αρκεί απλά να δουν πως δεν είμαστε Γάλλοι) δικαιούμαστε έκπτωση 10%, κάτι το οποίο πολλοί επιτήδειοι προσπαθούν να το πουλήσουν ως κουπόνι.

Όπως ομολόγησα και προηγουμένως είμαι υπερκαταναλωτικό ον, έτσι λοιπόν αναγκαστήκαμε να αγοράσουμε μία επιπλέον βαλίτσα (έχει πολύ ωραία αγορά η Νίκαια και έτσι δεν μου έφτασε η μία άδεια που είχα πάρει από εδώ). φτάνοντας στο αεροδρόμιο ( η πτήση ήταν με easyjet) πληρώσαμε 30€. Για την επόμενη πτήση δηλώσαμε την επιπλέον βαλίτσα μέσω internet(νομίζω μπορείς μέχρι και δύο ώρες πριν την πτήση) και πληρώσαμε τα μισα χρήματα.
 

doraf

Member
Μηνύματα
193
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Νίκαια-Μονακό
Με το τρένο η διαδρομή κράτησε μόνο κάνα 20λεπτο, κατά μήκος της παραλίας και από το σταθμό πήραμε λεοφωρείο (που είναι και τα μοναδικά ΜΜΜ στο Μονακό) με κατεύθυνση το Ωκεανογραφικό Μουσείο του Κουστώ, κοντά στο οποίο βρίσκεται και το παλάτι.
Στο πριγκηπάτο μια λέξη αρμόζει..μαγεία..καθώς όλα είναι τέλεια, όλα πεντακάθαρα, όλα πανάκριβα, ουσιαστικά ήταν σα να βρισκόμασταν σε ένα χλιδάτο υπερπολυτελές συγκρότημα και όχι σε κάποια πόλη-κρατίδιο. Ειλικρινά δεν έβλεπες κάτω ούτε φύλλο από τα δέντρα.. Φυσικά υπάρχουν κάμερες παντού και νιώθεις τεράστια ασφάλεια. Επίσης ακούσαμε πως για να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό το ελάχιστο ποσό που πρέπει να διαθέτεις είναι μόλις..ένα εκατομμύριο ευρώ!!​
Εκεί λοιπόν βγάλαμε ενιαίο εισητήριο για το Ωκεανογραφικό , για το Παλάτι και για το μουσείο του Ναπολέοντα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Παλάτι.

59.JPG


Στο Ωκεανογραφικό εκτίθενται προσωπικά αντικείμενα του Ζακ Υβ Κουστώ, τεράστιοι σκελετοί από θαλάσσια κήτη, και ένα καταπληκτικό ενυδρείο που είναι και το πιο δημοφιλές τμήμα του – από τα πιο παλιά ενυδρεία του κόσμου και πιθανόν το ωραιότερο της Ευρώπης – με πάνω από 6200 είδη ψαριών καθώς και ανεξάρτητες δεξαμενές με ψάρια της Μεσογείου, με κοραλλιογενείς υφάλους και με καρχαρίες (σε ένα μεγάλο ενυδρείο ύψους 6 μέτρων). Ειλικρινά πρόκειται για μία πολύ ωραία εμπειρία.

60.JPG

Μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να αγγίξουμε και μικρά καρχαριάκια τα οποία τα είχαν σε ένα ανοικτό από επάνω ενυδρείο κι εμείς αφήνοντας τα χέρια μας απαλά στην απιφάνεια του νερού, τα ακουμπούσαμε κάθε φορά που αυτά περνούσαν από κάτω.

61.JPG

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε με τα πόδια στο παλάτι και στο μουσείο του Ναπολέοντα.

62.JPG
63.JPG

το οποίο φυσικά έχει και την καλύτερη θέα του Μονακό!!! (ε τι θα έβλεπε ο Αλβέρτος τα σώβρακα του απέναντι???)

64.JPG
65.JPG

Πολύ κοντά βρίσκεται και ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Νικολάου όπου υπάρχουν οι τάφοι της μακροβιότερης μοναρχικής δυναστείας όλων των εποχών στον κόσμο, της οικογένειας Γκριμάλντι. Εδώ είχε γίνει κι ο γάμος της Γκρέις Κέλι με τον πρίγκηπα Ρενιέ Γ΄.

66.JPG
67.JPG

Κι αφού χαζέψαμε αρκετά αρχίσαμε να κατεβαίνουμε προς το κέντρο σταματώντας στην πιο διάσημη στροφή του αγώνα ταχύτητας της Formula 1 που διεξάγεται κάθε Μάιο στο πριγκιπάτο. (τι να κάνω που το αμόρε είναι λάτρης της φόρμουλα..!!!)

68.JPG


Και καταλήξαμε για καφέ στο Cafe de Paris έχοντας απέναντί μας το περίφημο καζίνο κ το Hotel de paris..
θα ήθελα να τονίσω πως η εξυπηρέτηση ήταν άριστη και μάλιστα συναντήσαμε κι έναν Έλληνα σερβιτόρο που μας εξομολογήθηκε πως τα μπουρμπουάρ του μόνο ξεπερνούν κατά πολύ το βασικό μας μισθό.

69.JPG
70.JPG
71.JPG

Περιττό να σχολιάσω τα αυτοκίνητα που περνούσαν από μπροστά μας..το καημένο το αμόρε κοιτούσε έτοιμος να κλάψει...

72.JPG


Ούτε φυσικά για τα σκάφη...

73.JPG
 
Last edited:

chris7

Member
Μηνύματα
3.085
Likes
23.664
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καναδάς
Πολύ μεγάλη εκδρομή!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ ωραία περιγραφή!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!!!!!!!!!!!!!
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.428
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Πολύ ωραίος ο συνδυασμός του ταξιδιού και πανέμορφες φωτογραφίες. :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.663
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom