Ηνωμένο Βασίλειο Λονδινο. Μια πολιτισμικη εμπειρία!

Βρήκατε ενδιαφέρουσα την ιστορια μου;


  • Total voters
    17
  • Poll closed .

underwater

Member
Μηνύματα
2.712
Likes
11.263
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πολύ αυστηροί είστε όλοι.
Να αισθανθώ ποταπή που διάβασα το κατεβατό σε 3' και το καταδιασκέδασα;:roll:
Δεν θα αισθανθώ! :D
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.027
Likes
12.130
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Johnkoul

Member
Μηνύματα
27
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβια
Γεια σας. Εγω έγραψα το παραπάνω κείμενο και θελω να γίνουν μερικές διευκρινήσεις.αρχικα θελω να πω οτι το φορουμ ειναι μια εκθεση ιδεών κ απόψεων που γράφει ο καθένας όπως θέλει.δεν ειναι ούτε οι πανελλήνιες για να βάλω παράγραφους ούτε η παρουσίαση της εταιρικής στρατηγικής μιας εταιρειας να το χώρισω σε μέρη.μονο νόηματικο χωρισμό θα δεχομουν σε παραγραφοποιηση.ενα δεύτερο θέμα ειναι το γεγονός οτι κατάγομαι απο μια περιοχή που οι Άγγλοι έρχονται και ξεβρακονονται στην μέση του δρόμου χοροπηδωντας,όπως προαναφέρθηκε.ξερω ομως οτι έρχονται εδω γιατι ξερουν οτι εδω μπορούν να τα κανουν αυτα.ερχονται εδω γιατι τους λενε οτι αυτα μόνο εδω γίνονται.μπορει να ειναι καφροι,αλλα ειναι εδω,μόνο εδω!γιατι?γιατι είμαστε περισσοτερο απο αυτους..και μου έκανε εντύπωση που δεν σχολιασατε τους οδηγούς Ταξι.ισως έχουν γίνει καθημερινότητα μας τέτοιες ενέργειες που δεν μας παραξενευουν τόσο πολυ...τελος,λάθος μου το γεγονός οτι άφησα να εννοηθεί πως το κείμενο ειναι πληροφοριακου και ταυτοχρονα ταξιδιωτικου χαρακτήρα.για αυτόν τον λόγο ΜΌΝΟ ζητώ συγγνώμη σε αυτους που άσκοπα το διάβασαν.ευχαριστω όλους τους άλλους για την ειλικρίνεια τους.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Δεν χρειάζεται βρε να ζητάς συγνώμη... έγραψες μια ιστορία, μας ρώτησες πως μας φάνηκε και αν μας βοηθάει καθόλου στα ταξίδια μας στο Λονδίνο... ε οι περισσότεροι σου είπαμε ότι η ιστορία σου έχει τα χάλια της και δεν βοηθάει καθόλου... δεν είναι κάτι το προσωπικό... εσύ ρώτησες κι εμείς σου απαντήσαμε... παρεξήγηση καμία...
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.712
Likes
11.263
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
ενα δεύτερο θέμα ειναι το γεγονός οτι κατάγομαι απο μια περιοχή που οι Άγγλοι έρχονται και ξεβρακονονται στην μέση του δρόμου χοροπηδωντας,όπως προαναφέρθηκε.ξερω ομως οτι έρχονται εδω γιατι ξερουν οτι εδω μπορούν να τα κανουν αυτα.ερχονται εδω γιατι τους λενε οτι αυτα μόνο εδω γίνονται.μπορει να ειναι καφροι,αλλα ειναι εδω,μόνο εδω!γιατι?γιατι είμαστε περισσοτερο απο αυτους..
Σε αυτό είσαι λάθος. Μια χαρά τα κάνουν και στη χώρα τους (οι Βρετανοί γενικότερα, όχι μόνο οι Άγγλοι). Βγες μια Παρασκευή ή Σάββατο από το μεσημέρι και μετά σε μια οποιαδήποτε βρετανική πόλη και δεν θα δεις τρελές διαφορές από αυτά που έχεις διαπιστώσει από τη συμπεριφορά τους σε κάποιους τουριστικούς προορισμούς. Δεν περιμένουν το Φαληράκι και το Λαγανά (ούτε την Αγία Νάπα και την Ίμπιζα) για να τα κάνουν! Αλλά σίγουρα ο συνδυασμός θάλασσα-ήλιος-ούζο τους αναζωογονεί!

Αλλά σαφώς-και ευτυχώς-δεν είναι όλοι οι Βρετανοί έτσι. Όπως και εμείς οι Έλληνες (αν και δεν μας έχω και σε ιδιαίτερη εκτίμηση) δεν είμαστε ΤΟΣΟ τελειωμένοι όσο περιγράφεις! Πάντως σε μεγάλο βαθμό σε κατανοώ, και εγώ όταν είχα πρωτοταξιδέψει εκτός είχα πάθει πολιτισμικό σοκ.
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Γεια σας. Εγω έγραψα το παραπάνω κείμενο και θελω να γίνουν μερικές διευκρινήσεις.αρχικα θελω να πω οτι το φορουμ ειναι μια εκθεση ιδεών κ απόψεων που γράφει ο καθένας όπως θέλει.δεν ειναι ούτε οι πανελλήνιες για να βάλω παράγραφους ούτε η παρουσίαση της εταιρικής στρατηγικής μιας εταιρειας να το χώρισω σε μέρη.μονο νόηματικο χωρισμό θα δεχομουν σε παραγραφοποιηση.
Χρησιμοποιώντας κάποιους στοιχειώδεις κανόνες στη γραφή μας, στους οποίους συγκαταλέγεται και η χρήση παραγράφων, βοηθά τον αναγνώστη να διαβάσει πιο εύκολα το κείμενο και να το κατανοήσει καλύτερα.

Δεν έχει να κάνει ούτε με διαγωνισμό, ούτε με ειδική παρουσίαση, ούτε με οτιδήποτε τέτοιο.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom