Λουτρά Πόζαρ ή Άγκιστρο;

MariaKyr

Member
Μηνύματα
6
Likes
1
Τι προτείνετε ανάμεσα σε λουτρά Πόζαρ ή Άγκιστρο, ώστε να συνδυαστεί για ένα Σαββατοκύριακο τώρα τον Απρίλιο; Ποιες εγκαταστάσεις είναι προτιμότερο να επισκεφτούμε; Με τι άλλο μπορεί να συνδυαστεί, ώστε να "γεμίσει " το διήμερο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
 

apos

Member
Μηνύματα
198
Likes
528
Εγώ θα πρότεινα Άγκιστρο καθώς μπορεί να συνδυαστεί με βόλτα στο οχυρό Ρούπελ και στην λίμνη Κερκίνη.
 

maria_tr

Member
Μηνύματα
18
Likes
28
Εγω πάλι θα προτείνω ποζαρ για διημερο ειναι οτι πρεπει. Στο Αγκιστρο πηγα δεν εκανα μπανιο (κακως) και εφυγα σε 2 λεπτα, δεν εχει τιποτα να δεις εκει για τις εκδρομες συμφωνω και το ρουπελ και η Κερκινη αξιζουν.
 

LunaK

Member
Μηνύματα
14
Likes
7
Λουτρά ποζαρ θα έλεγα και εγώ , μπανιο στις εγκαταστάσεις, φαγητό στο χωριό ή την Όρμα!Συνδυάζεται εύκολα με παραδοσιακό οικισμό Αγίου Αθανασίου και Καϊμακτσαλάν ή εναλλακτικά με την Έδεσσα ,ιδανική για βολτα στους καταρράκτες και τον πεζόδρομο!
 

psyhas

Member
Μηνύματα
51
Likes
69
Αν και έχω χρόνια να πάω Αγκιστρο και δε ξερω σε τι κατασταση ειναι εκεί το χαμαμ τώρα, το Ποζαρ είναι πιο οργανωμένο, ενω η εμπειρια στο εξωτερικο χαμαμ μοναδική. Αναλογα με την εποχη και ειδικα τα Σαββατοκύριακα γινεται ένας χαμός συνήθως με τις κρατήσεις, οπότε συμβουλή να συνεννοηθείτε με τον ξενοδόχο απο πριν για να σας κλείσουν την ωρα που θέλετε. Επίσης σαν περιοχή έχει ενα ενδιαφέρον, με τη βόλτα στο Καιμακ και στην Έδεσσα να είναι λιγο μακρια αλλά αξιζει. Φαγητό στην Ορμα αλλά και σε ενα ταβερνάκι λίγο εξω απο Λουτρακι προς Ορμα.
Πάντως και Σέρρες έχει πραγματα να δεις, τα οχυρά, η λίμνη Κερκίνη, τα Ποροια. Οπωσδήποτε βουβάλι απο φαγητό
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.625
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom