Λύσεις όταν δεν χωράνε τα ψώνια στη χειραποσκευή

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Θα ταξιδέψω το Γενάρη με Aegean με ναύλο light, οπότε δικαιούμαι είτε μία χειραποσκευή, είτε προσωπικό αντικείμενο και επειδή θα πάμε δύο γυναίκες εξωτερικό σε περίοδο εκπτώσεων,ενδέχεται τα τυχόν ψώνια μας,να μη χωράνε στις χειραποσκευές μας κατά την επιστροφή,ειδικά εγώ που σκοπεύω να αγοράσω παλτό και δεν γίνεται να το φορέσω, θα φοράω ήδη χοντρό μπουφάν.
Τι κάνουμε σε μία τέτοια περίπτωση, τι λύσεις υπάρχουν;
Σκέφτομαι να πάρω άδειο ένα σακίδιο σε διαστάσεις προσωπικού αντικειμένου,αλλά δεν βρίσκω πόσο τα χρεώνει αυτά η aegean κ αν γίνεται να το προσθέσω εκ των υστέρων.
Η μικρή λέει να τα στείλουμε με κάποιο τρόπο γίνεται;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θα ταξιδέψω το Γενάρη με Aegean με ναύλο light, οπότε δικαιούμαι είτε μία χειραποσκευή, είτε προσωπικό αντικείμενο και επειδή θα πάμε δύο γυναίκες εξωτερικό σε περίοδο εκπτώσεων,ενδέχεται τα τυχόν ψώνια μας,να μη χωράνε στις χειραποσκευές μας κατά την επιστροφή,ειδικά εγώ που σκοπεύω να αγοράσω παλτό και δεν γίνεται να το φορέσω, θα φοράω ήδη χοντρό μπουφάν.
Σκέφτομαι να πάρω άδειο ένα σακίδιο σε διαστάσεις προσωπικού αντικειμένου,αλλά δεν βρίσκω πόσο τα χρεώνει αυτά η aegean κ αν γίνεται να το προσθέσω εκ των υστέρων.
Δεν μπορείς να το φορέσεις ή να το κρατάς στο χέρι για τα 30 δευτερόλεπτα που θα περάσεις τον έλεγχο;

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δεν μπορείς να το φορέσεις ή να το κρατάς στο χέρι για τα 30 δευτερόλεπτα που θα περάσεις τον έλεγχο;
Χμμμ..αυτό με το να το φορέσω το μακρύ το παλτό κ από πάνω το μπουφάν και θα είμαι σαν κατσιβέλα,μόνο για λίγα δευτερόλεπτα να περασω τον έλεγχο,δεν το είχα σκεφτεί.Καλη ιδέα.
Αν το κρατάω στο χέρι δεν πιάνεται ως προσωπικό αντικείμενο;

paefstra

Member
Προσθεσε μια βαλιτσα εκ των υστερων, λιγο πριν κανετε τσεκ ιν. Θα παρετε μαζι σας ενα σακιδιο που μαζευεται και θα φορτωσετε οσα ψωνια θελετε. Πραγματικα αυτο το αγχος δεν πληρωνεται με τιποτε. Τηλ στην Aegean ποσο χρεωνεται.
Δεν νομιζω οτι αξιζει να ξεχειλωσεις καινουριο παλτο βαζοντας το πανω απο μπουφαν.
Η αλλη περιπτωση ειναι να ξεκινησετε με ρουχα που θα πεταξετε και θα αντικαταστησετε με τα καινουρια. Το εχω κανει, πιανει. Τα αφηνεις στο ξενοδοχειο με ενα σημειωμα οτι χαριζονται, για να μην τηλεφωνουν οτι τα ξεχασες.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Και εγώ αυτό θα έκανα.😂
Βέβαια το έχω κάνει ήδη πέρσι σε ένα χειμερινό ταξίδι 8 ημερών που ήθελα να έχω 2 πανωφόρια μαζί μου για την περίπτωση βροχής.
@NIKOLETA05 φόρεσα το μάλλινο παλτό και από πάνω φόρεσα το μακρύ και χοντρό μπουφάν μου πολύ άνετα! Όχι το ανάποδο...
Βέβαια είχαν σχεδόν το ίδιο μήκος και το μπουφάν κάλυπτε το παλτό.
Αυτό το έκανα μόνο πριν την πύλη. Μέχρι να φτάσω είχα στο χέρι το μπουφάν.
Είχα βέβαια αγοράσει προτεραιότητα επιβίβασης με 2 χειραποσκευές και πέρασα γρήγορα την πύλη πριν σκάσω. 🙃😉
Εάν θα κάνετε τόσα ψώνια στο Μιλάνο, απλά θα αγοράσεις και μια παραδοτέα βαλίτσα μόνο για την επιστροφή.
Δεν γίνεται να προσθέσεις μετά σακίδιο ως 2ο προσωπικό αντικείμενο γιατί έχεις ναύλο light.
Μόνο παραδοτέα βαλίτσα 23 kg έχει η Aegean για να προσθέσεις.

Last edited:

maria91

Member
Χμμμ..αυτό με το να το φορέσω το μακρύ το παλτό κ από πάνω το μπουφάν και θα είμαι σαν κατσιβέλα,μόνο για λίγα δευτερόλεπτα να περασω τον έλεγχο,δεν το είχα σκεφτεί.Καλη ιδέα.
Κοιτας στη χωρα που πας αν εχει primark..αν ναι τοτε πληρωνεις απο τωρα μια βαλιτσα 23κιλη μονο για επιστροφη κ αγοραζεις απο εκει μια κ βαζεις μεσα ΟΤΙ θελεις!κοστος βαλιτσας παραδοτεας στα primark ξεκιναει απο 25-30ε...το εχω κανει ηδη σε 5 ταξιδια κ παντα μου λυνει τα χερια!αφου εχετε αποφασισει οτι θα πατε για ψωνια σιγουρα κ δεν ειστε 50/50 τοτε go for it κριμα να εχετε το αγχος του βαρους για τη επιστροφη!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κανονικά οχι. Αν σου πουν κατι το φοράς επιτόπου. Και στη μέση σου το δένεις για 30 δεύτερα.

paefstra

Member
κοστος βαλιτσας παραδοτεας στα primark ξεκιναει απο 25-30ε...το εχω κανει ηδη σε 5 ταξιδια
Με τα ιδια λεφτα θα εφερνες απο Ελλαδα τη δικη σου βαλιτσα και θα φορτωνες ο,τι υγρο ηθελες χωρις περιορισμους.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εκτός των όσων ανέφεραν άνωθεν, ότι δηλαδή κάλλιστα ένα 2ο μπουφαν ή παλτό το παίρνεις χαλαρά μαζί σου στο χέρι ή το φοράς στην χειρότερη περίπτωση, εγώ προσωπικά θα μοιραζομουν τα έξοδα μιας παραδοτέας αποσκευής με την συνταξιδιώτισσα. No stress. Και ψωνίστε άφοβα:bleh:

Δεν νομιζω οτι αξιζει να ξεχειλωσεις καινουριο παλτο βαζοντας το πανω απο μπουφαν.
Τς τς τς, παλτό κι από πάνω το μπουφάν. Έτσι είναι η σειρά :bleh:

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Προσθεσε μια βαλιτσα εκ των υστερων, λιγο πριν κανετε τσεκ ιν. Θα παρετε μαζι σας ενα σακιδιο που μαζευεται και θα φορτωσετε οσα ψωνια θελετε. Πραγματικα αυτο το αγχος δεν πληρωνεται με τιποτε. Τηλ στην Aegean ποσο χρεωνεται.
Η αλλη περιπτωση ειναι να ξεκινησετε με ρουχα που θα πεταξετε και θα αντικαταστησετε με τα καινουρια. Το εχω κανει, πιανει. Τα αφηνεις στο ξενοδοχειο με ενα σημειωμα οτι χαριζονται, για να μην τηλεφωνουν οτι τα ξεχασες.
Καλή λύση κ με τα ρούχα για να αφήσω εκεί.Θα πάρω ότι έχω βαρεθεί.
Το παλτό έλεγα να το βάλω κάτω από το μπουφάν όχι το ανάποδο.

paefstra

Member
Καλή λύση κ με τα ρούχα για να αφήσω εκεί.Θα πάρω ότι έχω βαρεθεί.
Το παλτό έλεγα να το βάλω κάτω από το μπουφάν όχι το ανάποδο.
Ακομη κι αν παρατησετε παλιες πιτζαμες, καλτσες και εσωρουχα 2 ατομα, ουτε καν τα ωραια σας ρουχα, εξοικονομειτε ογκο και βαρος για να πιεσεις το μπουφαν να μπει σε μια απο τις δυο 8κιλες. Οριστε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom