mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Μπλούζα backpack, τη φοράς και ξενοιάζεις

Στα Primark δεν υπάρχει μεσαία βαλίτσα χωρητικότητας 23 kg που να κάνει 30€. Ούτε μικρή χειραποσκευή παίρνεις με 30€. Ούτε καν από κινέζικα μαγαζιά. Υφασμάτινη χειραποσκευή με καλό πανί την παίρνεις με τουλάχιστον 45 € εάν θέλεις να βγάλει 3-4 ταξίδια.Κοιτας στη χωρα που πας αν εχει primark..αν ναι τοτε πληρωνεις απο τωρα μια βαλιτσα 23κιλη μονο για επιστροφη κ αγοραζεις απο εκει μια κ βαζεις μεσα ΟΤΙ θελεις!κοστος βαλιτσας παραδοτεας στα primark ξεκιναει απο 25-30ε...το εχω κανει ηδη σε 5 ταξιδια κ παντα μου λυνει τα χερια!αφου εχετε αποφασισει οτι θα πατε για ψωνια σιγουρα κ δεν ειστε 50/50 τοτε go for it κριμα να εχετε το αγχος του βαρους για τη επιστροφη!
Στο αγγλικο οι μεγαλες εχουν απο 20 λιρεςΣτα Primark δεν υπάρχει μεσαία βαλίτσα χωρητικότητας 23 kg που να κάνει 30€. Ούτε μικρή χειραποσκευή παίρνεις με 30€. Ούτε καν από κινέζικα μαγαζιά. Υφασμάτινη χειραποσκευή με καλό πανί την παίρνεις με τουλάχιστον 45 € εάν θέλεις να βγάλει 3-4 ταξίδια.
Πέρσι στο Βερολίνο οι τιμές στα Primark για μεσαία βαλίτσα ξεκινούσαν από 50 €. Εγώ έδωσα 65 € και πήρα μια μεγάλη πλαστική με 4 διπλές ρόδες που άντεξε ένα ταξίδι. Στο 2ο ταξίδι της χάλασε η μια ρόδα και δεν σέρνεται πια.
Το αστείο είναι ότι μου φάνηκε ότι ήταν και η καλύτερη ποιότητα που είχε...
Επίσης μια βαλίτσα άδεια για να πάει και να έρθει στο Μιλάνο θέλει τουλάχιστον 30€x2.
Άρα, θα πρέπει οι αγορές να αξίζουν τουλάχιστον τα 60 €.
Αυτά τα σακίδια που διπλώνουν σαν πορτοφόλια τα αγαπώ. Μπορούν να πάρουν αρκετά πράγματα.Στο αγγλικο οι μεγαλες εχουν απο 20 λιρες
Challenge Validation
Προσωπικα προτιμω τα σακιδια που διπλωνουν και γινονται πορτοφολια τυπου travelblue. Γιατι μπορει να φερεις ψωνια μπορει και οχι. Δεν ειναι υποχρεωτικο να τσεκαρει καποιος 23 κιλα, μπορει και 5 η 10.
Extra Large Folding Duffle Bag - 30 Litre - Black | Travel Blue Travel Accessories
Οι πλαστικες δεν ειναι τοσο σοι οντως 1 φορα την υπερφορτωσα κ μου εσπασε κ εμενα το ροδακι αλλα τα λεφτα της τα ειχε βγαλει!οι light υφασματινες αξιζουν τα λεφτα τους..επισης οι απλη μεγαλη με 2 ροδες εκανε 25€,αντε να εχει παει 30€ τωρα?Στα Primark δεν υπάρχει μεσαία βαλίτσα χωρητικότητας 23 kg που να κάνει 30€. Ούτε μικρή χειραποσκευή παίρνεις με 30€. Ούτε καν από κινέζικα μαγαζιά. Υφασμάτινη χειραποσκευή με καλό πανί την παίρνεις με τουλάχιστον 45 € εάν θέλεις να βγάλει 3-4 ταξίδια.
Πέρσι στο Βερολίνο οι τιμές στα Primark για μεσαία βαλίτσα ξεκινούσαν από 50 €. Εγώ έδωσα 65 € και πήρα μια μεγάλη πλαστική με 4 διπλές ρόδες που άντεξε ένα ταξίδι. Στο 2ο ταξίδι της χάλασε η μια ρόδα και δεν σέρνεται πια.
Το αστείο είναι ότι μου φάνηκε ότι ήταν και η καλύτερη ποιότητα που είχε...
Επίσης μια βαλίτσα άδεια για να πάει και να έρθει στο Μιλάνο θέλει τουλάχιστον 30€x2.
Άρα, θα πρέπει οι αγορές να αξίζουν τουλάχιστον τα 60 €.
Αυτά τα σακίδια με έχουν σώσει πολλές φορές. Πάντα παίρνω μαζί μου για την περίπτωση που χρειαστεί να πάρω κάτι παραπάνωΣτο αγγλικο οι μεγαλες εχουν απο 20 λιρες
Challenge Validation
Προσωπικα προτιμω τα σακιδια που διπλωνουν και γινονται πορτοφολια τυπου travelblue. Γιατι μπορει να φερεις ψωνια μπορει και οχι. Δεν ειναι υποχρεωτικο να τσεκαρει καποιος 23 κιλα, μπορει και 5 η 10.
Extra Large Folding Duffle Bag - 30 Litre - Black | Travel Blue Travel Accessories
ΣατανικόΕγώ έχω αγοράσει από μαγαζί των duty free έξτρα μεγάλη σακούλα. Βάζεις πάνω από τα ρούχα τις σοκολάτες και είσαι οκ αρκεί τα ρούχα να μην είναι πολλά. Κανείς δεν ελέγχει
Δεν έχει επιλογή για κάτι λιγότερο ή aegean μόνο 23κιλη επιτρέπει να προσθέσεις στα 27€/δρομολόγιοΑυτά τα σακίδια με έχουν σώσει πολλές φορές. Πάντα παίρνω μαζί μου για την περίπτωση που χρειαστεί να πάρω κάτι παραπάνω
Αυτό θέλω να μας το δείξεις.Στην Aegean και σε καθε εταιρεια προσθετεις ΜΕΧΡΙ 23 κιλα, οχι ακριβως 23 γιατι θα ηταν αστεια τετοια απαιτηση. Εχω τσεκαρει 10κιλες αρκετες φορες
Εννοείται ότι δεν έχει.Δεν έχει επιλογή για κάτι λιγότερο ή aegean μόνο 23κιλη επιτρέπει να προσθέσεις στα 27€/δρομολόγιο