Λύσεις όταν δεν χωράνε τα ψώνια στη χειραποσκευή

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Κοιτας στη χωρα που πας αν εχει primark..αν ναι τοτε πληρωνεις απο τωρα μια βαλιτσα 23κιλη μονο για επιστροφη κ αγοραζεις απο εκει μια κ βαζεις μεσα ΟΤΙ θελεις!κοστος βαλιτσας παραδοτεας στα primark ξεκιναει απο 25-30ε...το εχω κανει ηδη σε 5 ταξιδια κ παντα μου λυνει τα χερια!αφου εχετε αποφασισει οτι θα πατε για ψωνια σιγουρα κ δεν ειστε 50/50 τοτε go for it κριμα να εχετε το αγχος του βαρους για τη επιστροφη!
Στα Primark δεν υπάρχει μεσαία βαλίτσα χωρητικότητας 23 kg που να κάνει 30€. Ούτε μικρή χειραποσκευή παίρνεις με 30€. Ούτε καν από κινέζικα μαγαζιά. Υφασμάτινη χειραποσκευή με καλό πανί την παίρνεις με τουλάχιστον 45 € εάν θέλεις να βγάλει 3-4 ταξίδια.
Πέρσι στο Βερολίνο οι τιμές στα Primark για μεσαία βαλίτσα ξεκινούσαν από 50 €. Εγώ έδωσα 65 € και πήρα μια μεγάλη πλαστική με 4 διπλές ρόδες που άντεξε ένα ταξίδι. Στο 2ο ταξίδι της χάλασε η μια ρόδα και δεν σέρνεται πια.
Το αστείο είναι ότι μου φάνηκε ότι ήταν και η καλύτερη ποιότητα που είχε...

Επίσης μια βαλίτσα άδεια για να πάει και να έρθει στο Μιλάνο θέλει τουλάχιστον 30€x2.
Άρα, θα πρέπει οι αγορές να αξίζουν τουλάχιστον τα 60 €.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εγώ έχω αγοράσει από μαγαζί των duty free έξτρα μεγάλη σακούλα. Βάζεις πάνω από τα ρούχα τις σοκολάτες και είσαι οκ αρκεί τα ρούχα να μην είναι πολλά. Κανείς δεν ελέγχει

paefstra

Member
Στα Primark δεν υπάρχει μεσαία βαλίτσα χωρητικότητας 23 kg που να κάνει 30€. Ούτε μικρή χειραποσκευή παίρνεις με 30€. Ούτε καν από κινέζικα μαγαζιά. Υφασμάτινη χειραποσκευή με καλό πανί την παίρνεις με τουλάχιστον 45 € εάν θέλεις να βγάλει 3-4 ταξίδια.
Πέρσι στο Βερολίνο οι τιμές στα Primark για μεσαία βαλίτσα ξεκινούσαν από 50 €. Εγώ έδωσα 65 € και πήρα μια μεγάλη πλαστική με 4 διπλές ρόδες που άντεξε ένα ταξίδι. Στο 2ο ταξίδι της χάλασε η μια ρόδα και δεν σέρνεται πια.

Επίσης μια βαλίτσα άδεια για να πάει και να έρθει στο Μιλάνο θέλει τουλάχιστον 30€x2.
Στο αγγλικο οι μεγαλες εχουν απο 20 λιρες
Challenge Validation
Προσωπικα προτιμω τα σακιδια που διπλωνουν και γινονται πορτοφολια τυπου travelblue. Γιατι μπορει να φερεις ψωνια μπορει και οχι. Δεν ειναι υποχρεωτικο να τσεκαρει καποιος 23 κιλα, μπορει και 5 η 10.
Extra Large Folding Duffle Bag - 30 Litre - Black | Travel Blue Travel Accessories

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Challenge Validation
Προσωπικα προτιμω τα σακιδια που διπλωνουν και γινονται πορτοφολια τυπου travelblue. Γιατι μπορει να φερεις ψωνια μπορει και οχι. Δεν ειναι υποχρεωτικο να τσεκαρει καποιος 23 κιλα, μπορει και 5 η 10.
Extra Large Folding Duffle Bag - 30 Litre - Black | Travel Blue Travel Accessories
Αυτά τα σακίδια που διπλώνουν σαν πορτοφόλια τα αγαπώ. Μπορούν να πάρουν αρκετά πράγματα.
Στην Aegean όμως δεν νομίζω ότι μπορείς να προσθέσεις βαλίτσα 5 ή 10 kg.
Η Νικολέτα ταξιδεύει με light ναύλο της Aegean. Άρα, τι μπορεί να προσθέσει σαν παραδοτέα αποσκευή;

maria91

Member

Οι πλαστικες δεν ειναι τοσο σοι οντως 1 φορα την υπερφορτωσα κ μου εσπασε κ εμενα το ροδακι αλλα τα λεφτα της τα ειχε βγαλει!οι light υφασματινες αξιζουν τα λεφτα τους..επισης οι απλη μεγαλη με 2 ροδες εκανε 25€,αντε να εχει παει 30€ τωρα?
Και παλι αν θελουν να ψωνισουν οντως πιο συμφερον ειναι να βαλουν βαλιτσα πηγαινελα και να μοιραστει το κοστος...αν ομως πανε κουτουρου κ σηκωσουν τα μαγαζια τοτε η μονη λυση ειναι η αγορα βαλιτσας απο εκει κ μια προσθηκη σ ενα εισιτηριο επιστροφης...στη χειροτερη πουλανε σε σταθερη τιμη των 20ε σακβουαγιαζ τροχηλατο το οποιο ομως φτανει οριακα στα 15-18 κιλα(εκτος αν βαλεις κανα κρασι μεσα)οποτε πιανεις τα 23 ευκολα!

paefstra

Member
Στην Aegean όμως δεν νομίζω ότι μπορείς να προσθέσεις βαλίτσα 5 ή 10 kg.
Στην Aegean και σε καθε εταιρεια προσθετεις ΜΕΧΡΙ 23 κιλα, οχι ακριβως 23 γιατι θα ηταν αστεια τετοια απαιτηση. Εχω τσεκαρει 10κιλες αρκετες φορες

armar

Member
Challenge Validation
Αυτά τα σακίδια με έχουν σώσει πολλές φορές. Πάντα παίρνω μαζί μου για την περίπτωση που χρειαστεί να πάρω κάτι παραπάνω

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Εγώ έχω αγοράσει από μαγαζί των duty free έξτρα μεγάλη σακούλα. Βάζεις πάνω από τα ρούχα τις σοκολάτες και είσαι οκ αρκεί τα ρούχα να μην είναι πολλά. Κανείς δεν ελέγχει
Σατανικό😁Θα το έχω υπόψη.

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αυτά τα σακίδια με έχουν σώσει πολλές φορές. Πάντα παίρνω μαζί μου για την περίπτωση που χρειαστεί να πάρω κάτι παραπάνω
Δεν έχει επιλογή για κάτι λιγότερο ή aegean μόνο 23κιλη επιτρέπει να προσθέσεις στα 27€/δρομολόγιο

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Στην Aegean και σε καθε εταιρεια προσθετεις ΜΕΧΡΙ 23 κιλα, οχι ακριβως 23 γιατι θα ηταν αστεια τετοια απαιτηση. Εχω τσεκαρει 10κιλες αρκετες φορες
Αυτό θέλω να μας το δείξεις.
Πώς προσθέτεις παραδοτέα αποσκευή 10κιλη στην Aegean...
Το βάρος της παραδοτέας μπορεί να είναι είτε μέχρι 23 kg, είτε μέχρι 32 kg. Δεν την νοιάζει την αεροπορική πόσα κιλά θα βάλεις μέσα.
Εσύ μπορεί να αγόρασες παραδοτέα 23κιλη αλλά να έβαλες μέσα 10 κιλά. Την πλήρωσες όμως σαν παραδοτέα ΕΩΣ 23 κιλά. Δεν πληρώνεις με το κιλό την παραδοτέα... Εκτός εάν είναι υπέρβαρη η παραδοτέα που ήδη αγόρασες.
Μόνο στις low cost μπορείς να προσθέσεις παραδοτέα 10κιλη ή και σε άλλη αεροπορική που δεν γνωρίζω.
Μπήκα να δω τι μπορώ να προσθέσω στο επόμενο ταξίδι μου και μου δίνει μόνο 2 επιλογές παραδοτέας αποσκευής 23 ή 32 κιλά.
Screenshot_2025-12-09-18-43-48-327_com.android.chrome-edit.jpg

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν έχει επιλογή για κάτι λιγότερο ή aegean μόνο 23κιλη επιτρέπει να προσθέσεις στα 27€/δρομολόγιο
Εννοείται ότι δεν έχει.
Δες τα ψώνια σου και εάν είναι τόσα πολλά αγόρασε μια φτηνή βαλίτσα από το Μιλάνο και πρόσθεσε στην κράτηση σου μια παραδοτέα την τελευταία στιγμή.
Εάν πάτε σε κανένα εκπτωτικό χωριό μπορεί να βρεις εκεί και καμία φθηνή επώνυμη βαλίτσα και να κάνεις επένδυση.
Οι υφασμάτινες της Delsey έχουν γερή κράση!! 😂
Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις από εδώ βαλίτσα για να βάλεις υγρά και άλλα πράγματα γιατί το ταξίδι σου είναι λίγων ημερών και πιστεύω ότι αρκεί η 8κιλη της Aegean.
Καλά ψώνια!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα