Δανία Μάλτα Μάλτα ή Κοπεγχάγη??

Eva_m

Member
Μηνύματα
43
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι κυκλοφορείτε στην Μάλτα με λεωφορείο, την στιγμή που για να νοικιάσεις αυτοκίνητο δίνεις ψίχουλα... νοίκιασε αυτοκίνητο και γύρνα το νησί από άκρη σε άκρη με την ησυχία σου...
2. Για διαμονή θα έλεγα ότι η Σλιέμα είναι η καλύτερη λύση... όμορφη, ζωντανή πόλη και κοντά σε όλα...
3. Για φαγητό ακολούθησε τον ιπποπόταμο και δεν θα χάσεις...
http://www.travelhippo.gr/358873/
Δεν γνωρίζω τι τιμές παίζουν για το αυτοκίνητο.. Επίσης διάβασα οτι σε κάποιον από εδώ του είχαν κάνει εξτρα χρεώσεις στην πιστωτική του για το αυτοκίνητο λόγω κάποιων και καλα ζημιών..
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Άμα δεν γνωρίζεις τι τιμές παίζουν για αυτοκίνητο ψάξε στο net και μάθε...

Είπαμε, ξέχνα τον Άγιο (βοήθειά του) και κοίταξε να βρεις ξενοδοχείο στην Σλιέμα ή στην Βαλέτα...
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.075
Likes
2.491
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Όλα καλά με το θέμα της ενοικίασης αυτοκινήτου, αλλά στη Μάλτα όπως και στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν οδηγούν "ανάποδα" απ΄ότι στην Ελλάδα? Δεν θα είναι λίγο δύσκολο για κάποιον που δεν ξέρει? Μ΄ενδιαφέρει η απάντηση όσων έχουν οδηγήσει "ανάποδα" είτε στη Μάλτα είτε αλλού, πόσο σας δυσκόλεψε?
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
οδηγησα στην Αγγλία κ πρεπει να εχασα και καμια 20αρια χρονια από τη ζωη μου!ενταξει δεν είμαι κ το πιο αντιπροσωπευτικο δειγμα..γυναικα γαρ :p αλλά δεν το βρηκα ευκολο...δεν θα ξεχασω ποτε τη στιγμη που το πηρα στα χερια μου κ ενω μεχρι εκεινο το λεπτο ειχε λιακαδα αρχισε να βρεχει καταρρακτωδώς ουτε ο ιδιος ο Θεος δεν ηθελε να το παρω το τιμονι!Σε ένα τριημερο "καθαρισα" μια γατα που σιγουρα θα μου ειπε τα αγγλικα της :p ένα κουταβι μια προβατινα κ μια αλεπου!
ενταξει υπερβολες ευτυχως δεν με εγραψε η τροχαια, πηγαινα με 40, με μουντσωσαν πολλοι είμαι σιγουρη αλλα ευτυχως δεν ειχα θυματα.
Είναι δυνατον να γινει αλλα βαλε το αγορι σου να οδηγησει εχουν κατι οι ορμονες τους κ είναι καλυτεροι σε θεματα χωρου!αυτά μεταξυ μας μην το παρουν κ πανω τους! :)
 

Eva_m

Member
Μηνύματα
43
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Καλησπέρα σας!!! Μια ερώτηση έχω για αυτούς που έχουν πάει Μάλτα.. Για να παρακολουθήσουμε ιστορική αναβίωση στο Fort Rinella πρέπει να έχουμε κάνει κάποια κράτηση; Υπάρχουν κάπου οι μέρες/ώρες που γίνεται το event?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.244
Μέλη
38.892
Νεότερο μέλος
Petr23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom