Μήνας και προορισμός - Που να πάω, πότε

IrisAthens

Member
Εμεις οι εκπ/κοι που μπορουμε να μη βρουμε πολλη ζεστη αλλα και πολυ κρυο το διμηνο Ιουλιου Αυγουστου εκτος Ευρωπης?
Έχω το ίδιο πρόβλημα... Οι διακοπές μου συμπίπτουν με αυτές των σχολείων.
Σκεφτόμουν Λιθουανία μπορεί να είναι καλά τον Αύγουστο.
Έχει κάποιες παραλίες και δάση.
Αλλά δεν ξέρω. Ακούω με ενδιαφέρον που μπορεί αυτούς τους μήνες να είναι ευχάριστα!

paefstra

Member
Έχω το ίδιο πρόβλημα... Οι διακοπές μου συμπίπτουν με αυτές των σχολείων.
Σκεφτόμουν Λιθουανία μπορεί να είναι καλά τον Αύγουστο.
Έχει κάποιες παραλίες και δάση.
Αλλά δεν ξέρω. Ακούω με ενδιαφέρον που μπορεί αυτούς τους μήνες να είναι ευχάριστα!
Λιθουανια, Λετονια, Εσθονια, Φινλανδια, Αγγλια, Σουηδια, Νορβηγια, Δανια, Κατω Χωρες δοκιμασμενες αλλα οχι για παραλιες, η Βαλτικη και η Βορεια Θαλασσα ειναι βουρκοι. Η Αγγλια στα δυτικα και η Ιρλανδια τον Αυγουστο εχουν βροχες, θελουν προσοχη.
Την Πολωνια τη βαζω με μιση καρδια γιατι πετυχαμε καυσωνα το καλοκαιρι.
Απο Ιταλια δροσια στο Τορινο αλλα αν θες θαλασσα η Σικελια ειναι μια πολυ ζεστη αλλα ικανοποιητικη επιλογη.
Απο Πορτογαλια μονο στη βορεια τον Αυγουστο εχει παλεψιμες θερμοκρασιες.
Τοπ επιλογη η Νορμανδια για δροσια και ισως και θαλασσα.
Δεν μπορω τα 40ρια ζεστη και η Ν Αφρικη που λεει η @varioAthens μου ειναι λιγο καπως

Last edited:

IrisAthens

Member
Λιθουανια, Λετονια, Εσθονια, Φινλανδια, Αγγλια, Σουηδια, Νορβηγια, Δανια, Κατω Χωρες δοκιμασμενες αλλα οχι για παραλιες, η Βαλτικη και η Βορεια Θαλασσα ειναι βουρκοι. Η Αγγλια στα δυτικα και η Ιρλανδια τον Αυγουστο εχουν βροχες, θελουν προσοχη.
Την Πολωνια τη βαζω με μιση καρδια γιατι πετυχαμε καυσωνα το καλοκαιρι.
Απο Ιταλια δροσια στο Τορινο αλλα αν θες θαλασσα η Σικελια ειναι μια πολυ ζεστη αλλα ικανοποιητικη επιλογη.
Απο Πορτογαλια μονο στη βορεια τον Αυγουστο εχει παλεψιμες θερμοκρασιες.
Τοπ επιλογη η Νορμανδια για δροσια και ισως και θαλασσα.
Δεν μπορω τα 40ρια ζεστη και η Ν Αφρικη που λεει η @varioAthens μου ειναι λιγο καπως
Ω Ευχαριστώ! Πολλές αυγουστιάτικες προτάσεις!
Δεν το περίμενα η Βαλτική και βόρεια θάλασσα να είναι βούρκοι. Νόμιζα το πρόβλημα θα είναι το παγωμένο νερό!

paefstra

Member
Ω Ευχαριστώ! Πολλές αυγουστιάτικες προτάσεις!
Δεν το περίμενα η Βαλτική και βόρεια θάλασσα να είναι βούρκοι. Νόμιζα το πρόβλημα θα είναι το παγωμένο νερό!
Αν σε παιρνει οικονομικα, ειδα φοβερες παραλιες απο Νικαια ως Μεντον, Γαλλικη Ριβιερα. Αλλα μιλαμε για τιμες δωματιων στα υψη το καλοκαιρι, εγω πηγα φθινοπωρο.
Επισης κατι βρισκεις απο παραλιες στη Μαλτα, ειδικα στο Γκοτζο. Και στη Σαρδηνια τοπ παραλιες φυσικα, αλλα βαζεις βαθια το χερι στην τσεπη. Γενικα εκτος Μεσογειου μην περιμενεις πολλα, γι αυτο κατεβαινουν ολοι εδω κατω.

IrisAthens

Member
Αν σε παιρνει οικονομικα, ειδα φοβερες παραλιες απο Νικαια ως Μεντον, Γαλλικη Ριβιερα. Αλλα μιλαμε για τιμες δωματιων στα υψη το καλοκαιρι, εγω πηγα φθινοπωρο.
Επισης κατι βρισκεις απο παραλιες στη Μαλτα, ειδικα στο Γκοτζο. Και στη Σαρδηνια τοπ παραλιες φυσικα, αλλα βαζεις βαθια το χερι στην τσεπη. Γενικα εκτος Μεσογειου μην περιμενεις πολλα, γι αυτο κατεβαινουν ολοι εδω κατω.
Φέτος το καλοκαίρι πρέπει να είναι οικονομικό. Μου πήρε όλα τα χρήματα το Βιετναμ! Με βλέπω να κάνω τις βουτιές μου στοn Κορινθιακό και να τον βαφτίζω Κάπρι 😂

paefstra

Member
Φέτος το καλοκαίρι πρέπει να είναι οικονομικό. Μου πήρε όλα τα χρήματα το Βιετναμ! Με βλέπω να κάνω τις βουτιές μου στοn Κορινθιακό και να τον βαφτίζω Κάπρι 😂
Αν μεσα Ιουνιου δεν εχεις κλεισει ηδη εισιτηρια και διαμονες, τοτε Κορινθιακος. Ειναι αργα. Βρισκεις ακομη αεροπορικα εισιτηρια με μιλια, που για οσους εχουν αδεια Ιουνη ως Αυγουστο ειναι μονοδρομος.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Εμεις οι εκπ/κοι που μπορουμε να μη βρουμε πολλη ζεστη αλλα και πολυ κρυο το διμηνο Ιουλιου Αυγουστου εκτος Ευρωπης?
Μπαλί, τον Αύγουστο μάξιμουμ οι 30 βαθμοί και χωρίς βροχές.
Τανζανία επίσης. Γύρω στους 30 στη Ζανζιβάρη, λιγότερο στην ενδοχώρα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μέλη
39.798
Νεότερο μέλος
Brighten

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom