Μήνας και προορισμός - Που να πάω, πότε

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τιφλίδα πανέμορφη για 2-3ημερο! Αλλιώς Γεωργία με Αρμενία μαζί για περισσότερες μέρες με οδικη μετακίνηση.
Αρμενία τον Αύγουστο έχω φάει τη χειρότερη ζέστη της ζωής μου. Εγώ που γενικά αντέχω, εκεί το τερμάτισα. Το Γερεβάν είναι χτισμένο με μια ροζ - μπεζ πέτρα. Το βράδυ στη βόλτα μόλις πλησίαζες σε τοίχο ήταν σαν να ήσουν δίπλα σε αναμμένο καλοριφέρ. Να μη μιλήσω για τις ημέρες που έφτανα στα όρια της λιποθυμίας.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Αρμενία τον Αύγουστο έχω φάει τη χειρότερη ζέστη της ζωής μου. Εγώ που γενικά αντέχω, εκεί το τερμάτισα. Το Γερεβάν είναι χτισμένο με μια ροζ - μπεζ πέτρα. Το βράδυ στη βόλτα μόλις πλησίαζες σε τοίχο ήταν σαν να ήσουν δίπλα σε αναμμένο καλοριφέρ. Να μη μιλήσω για τις ημέρες που έφτανα στα όρια της λιποθυμίας.
Εκπληκτικό Γερεβαν ...Καλά είναι και "τυχερά" αυτά ,κιεγω τέλος Ιουλίου εχω βρεθεί εκεί πριν πάω Καραμπάχ ,παίζει να είχε και δροσιά αλήθεια...Το guesthouse που εμενα πάντως ήταν από τις καλύτερες διαμονες στη ζωή μου ..

connosp

Member
Αυτό το πρόγραμμα πτήσεων το θέλω πολύ!!!
Όταν βρεις χρόνο γράψε σε παρακαλώ πως πέταξες από πόλη σε πόλη για να πάρω μια ιδέα.
Θα πετάξω από Skg για Στοκχόλμη με Ryan, από Στοκχόλμη για Ελσίνκι με Viking καμπίνα με 132e, από Ελσίνκι για Ταλίν πάλι με Viking 56e, από Ταλίν Ρίγα με τρένο elron, από Ρίγα για Βίλνιους με λεωφορείο ecolines και επιστροφή με Aegean. Καλό σχεδιασμό θέλει.

paefstra

Member
Θα πετάξω από Skg για Στοκχόλμη με Ryan, από Στοκχόλμη για Ελσίνκι με Viking καμπίνα με 132e, από Ελσίνκι για Ταλίν πάλι με Viking 56e, από Ταλίν Ρίγα με τρένο elron, από Ρίγα για Βίλνιους με λεωφορείο ecolines και επιστροφή με Aegean. Καλό σχεδιασμό θέλει.
Ελα να σου πω και το δικο μας: Αθηνα Οσλο Αθηνα με Aegean 63 ευρω με μια μεγαλη βαλιτσα ανα δυο ατομα (με μιλια). Οσλο Γκετεμποργκ 38 πηγαινε ελα ο καθενας flixbus. Μεση τιμη ξενοδοχειου με πρωινο 3* στα 85 ευρω το δικλινο.
Κατι αντιστοιχο περσι Στοκχολμη Μαλμε Κοπεγχαγη. 19 μολις ευρω το τρενο Στοκχολμη Μαλμε.
Εχει πολυ ψωμι η περιοχη για εκπαιδευτικους που ψαχνουν δροσια :).

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.807
Νεότερο μέλος
ArgyroTrigka

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα