Πήγα μόνο για μία ημέρα, οπότε σίγουρα δεν μπορώ να σας βοηθήσω ιδιαίτερα. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτοκίνητο. Στη μεγάλη λίμνη είναι εύκολο να πάτε πεζοπορώντας. Επίσης, υπάρχουν κάρα.Καλησπέρα σας,
Άμα δεν είσαι της πεζοπορίας (ούτε 10 χιλιόμετρα δεν βγάζουμε σε ανηφόρες), αξίζει 1 διαμονή στο Zakopane;
Έχει τοπία να δεις με το αμάξι πχ;
Ευχαριστώ
Και πολυ καλα θα κανειςΜε αφορμή το επικείμενο ταξίδι στη Σλοβακία ξανα διάβασα μία απο τις αγαπημένες μου ιστορίες!!! Είχα να την διαβάσω απο τότε που τη ψήφισα στους διαγωνισμούς
Λέω όμως να τιμήσω τα Τάτρα απο τη Σλοβάκικη πλευρά και στο Ζακοπάνε να κάνω ζωάραΘέλω να δω αυτή τη φορά το φαράγγι του ποταμού Dunajec.
Μπορείς να μου δείξεις στο χάρτη απο πιο σημείο ξεκίνησες τη βαρκάδα; Τώρα που σε βρήκα εύκαιρο!Και πολυ καλα θα κανεις
View attachment 523347

Červený Kláštor · 059 06, SlovakiaΜπορείς να μου δείξεις στο χάρτη απο πιο σημείο ξεκίνησες τη βαρκάδα; Τώρα που σε βρήκα εύκαιρο!![]()
Είναι απο τη μεριά της Σλοβακίας! Τέλεια, μου γλυτώνεις κάποια χλμ απο την αρχική σκέψη που είχα κάνει. Ευχαριστώ!Červený Kláštor · 059 06, Slovakia
Στο τελος της βαρκαδας εχει βανακια που σε γυρνανε πισω