Ισπανία Μαδρίτη ή Βαρκελώνη;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ναι, τα vibes που εκπέμπει είναι σαν εκείνο τον Ιταλό μάγο που έφερνε σε κάτι σόου η Ρούλα (πού τον θυμήθηκα ρε; ) και κοίμιζε τον κόσμο από την τηλεόραση...

Επειδή πας και Πάσχα φίλη nefelim, πήγαινε Τολέδο (πολύ ωραίες παραδόσεις έχουν εκεί και είναι και ψιλοάδειο το βράδυ που κυκλοφορούν με κουκούλες στιλ Κου Κλουξ Κλαν μες στην ομίχλη) ή στο εκπληκτικό θέαμα των empalaos στην Εξτρεμαδούρα (THE EMPALAOS. LA VERA, EXTREMADURA), η όλη περιοχή έχει και απίστευτα χωριά.

Δυστυχώς η Σεβίλη είναι τρελάδικο τη Μεγάλη Εβδομάδα, αν εκείνες είναι οι ημερομηνίες σου, απόφυγέ το, ούτε χώρο για να κάτσεις για καφέ δε θα βρεις...

Για το Σαντιάγο δεν το συζητώ, όλες τις εποχές είναι θαύμα.

Όπου και να πας, κάνε κρατήσεις για τα πάντα. Το Πάσχα για τους Ισπανούς είναι ό,τι για μας ο Δεκαπενταύγουστος, δε βρίσκεις δωμάτιο ούτε με αίτηση.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
τι συζηταμε παλι ?? Μαδριτη και παλι Μαδριτη και γιαγιουλα δεν με λες:bleh::bleh::bleh:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εσύ, η μη γιαγιούλα, που θα κάνεις επόμενο ταξίδι ρομαντικό ΣΚ, πήγαινε στο Σαντιάγο και θα με θυμηθείς. Γκομενοπαγίδα η πόλη και με γαστριμαργικούς οργασμούς. Θα τον λιώσεις τον λεγάμενο.

Είχες δεν είχες, το πέταξες... :haha:

Δεν ήταν ρίψη, τοποθέτηση πρωτοποριακής ιδέας στο τραπέζι ήταν.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Εσύ, η μη γιαγιούλα, που θα κάνεις επόμενο ταξίδι ρομαντικό ΣΚ, πήγαινε στο Σαντιάγο και θα με θυμηθείς. Γκομενοπαγίδα η πόλη και με γαστριμαργικούς οργασμούς. Θα τον λιώσεις τον λεγάμενο.

λες?? θα το χω στα υποψιν :bleh::bleh:

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Εγώ πάντως λέω Βαρκελώνη...

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Τι κάνεις τώρα. Ξύνεις πληγές. Μου θυμίζει το τραγούδι από δω η γυναίκα μου από εκεί το αίσθημα μου. Μαδρίτη λοιπόν , μια που είμαστε και νοικοκυραίοι !!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Παρόλο που ο απόλυτος τουριστικός χαμός που υπάρχει στη Βαρκελώνη με ενοχλεί, παρόλο που θεωρώ ότι παραέγινε μόδα, για ταξίδι πρώτη φορά στην Ισπανία ψηφίζω Βαρκελώνη. Για πέντε μέρες έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και να δεις χωρίς να βαρεθείς.

Η Μαδρίτη από την άλλη, μου άρεσε για διαφορετικούς λόγους. Και φυσικά το μεγαλύτερο ατού της είναι οι σε κοντινή απόσταση πόλεις για εκδρομούλες.

Πάντως, αφού είδα και τις δύο, αυτό που πρώτο μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι αν είχα ένα Σ/Κ και έπρεπε να διαλέξω μια από τις δύο πόλεις, θα επέλεγα τη Μαδρίτη για να γυρνάω από μαγαζί σε μαγαζί και να τρώω και να πίνω. :D

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Εννοείται, Βαρκελώνη!
Αντικειμενικά, είναι πιο compact και συμπαθητική από τη Μαδρίτη, η οποία συν τοις άλλοις έχει λιγότερα να προσφέρει. Μόνο στα μουσεία κονταροχτυπιούνται λίγο, αν και πάλι προτιμώ αυτά της Βαρκελώνης που είναι πολύ γλυκά και προσεγμένα.
Βέβαια, εφόσον πηγαίνεις για το Πάσχα, θα έλεγα να τις αποφύγεις και τις δύο που θα είναι μάλλον αδειανές και με ορμητήριο τη Μαδρίτη να πας είτε στη Σεβίλλη που βρίσκεται σε απόσταση λίγων ωρών από την πρωτεύουσα είτε Τολέδο που είναι πολύ πολύ όμορφα το Πάσχα.
Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι ότι για την πρώτη σου φορά στην Ισπανία θα θέλεις να δεις κάτι grande, οπότε εγώ θα επιμείνω με τη Βαρκελώνη.
(Αν και η Μαδρίτη είναι αυτή που προσφέρεται για τις ωραιότερες εκδρομές).

panpan

Member
Εννοείται, Βαρκελώνη!

Βέβαια, εφόσον πηγαίνεις για το Πάσχα, θα έλεγα να τις αποφύγεις και τις δύο που θα είναι μάλλον αδειανές
Μαλλον κανεις πλακα γιατι δεν υπαρχουν διαθεσιμα δωματια
γι αυτες τις ημερες.Βρισκουμε με δυσκολια.
Ηδη υπαρχουν αυτην την στιγμη στην Βαρκελωνη 2.500 ελληνες
εκ των οποιων οι 1400 ειναι απο σχολικες εκδρομες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.307
Μέλη
39.975
Νεότερο μέλος
oneir1

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom