Ισπανία Μαδριτη Τολεδο Κορδοβα

ougk

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ελπιζω Σκανδιναβια
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδια, Αγ Πετρουπολη
Γειας σας την Ανοιξη αντι να παω τελικα Μαδριτη Βαρκελωνη σκεφτηκα να παω Μαδριτη Τολεδο Κορδοβα θα ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος γνωριζει απο τις 2 πολεις και τι καθοτι στην Μαδριτη εχουμε φιλους που θα μας ξεναγησουν, αλλα απο τις αλλες 2 πολεις εχουμε μαυρα μεσανυχτα. καθως και αν ξερεις καποιος ποιος τροπος ειναι καλυτερος να παω σις 2 αυτες πολεις τρενο κτελ η αμαξι?
 

muya

Member
Μηνύματα
207
Likes
71
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Γεια σου! Το Τολεδο ειναι παρα πολυ κοντα στη Μαδριτη, μιση ωρα με το τρενο και 50 λεπτα με λεωφορειο. Ουσιαστικα ειναι για εκδρομη μιας ημερας! Δε νομιζω οτι χρειαζεσαι αυτοκινητο, ουτε μεσα στη Μαδριτη γιατι μπορεις να κυκλοφορησεις μια χαρα με μετρο ή/και με τα ποδια.
Η Κορδοβα απεχει 400 χλμ απο Μαδριτη αλλα μπορεις να πας με τρενο σε λιγοτερο απο 2 ωρες, μπορεις να δεις εδω www.renfe.es
Δυστυχως δεν εχω παει ακομα στο νοτο οποτε δε μπορω να σου πω περισσοτερα.
Αλλα αφου εχετε φιλους στη μαδριτη σιγουρα θα ξερουν να σας πουν κι αλλα!
 

neikos

Member
Μηνύματα
35
Likes
4
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδία
την δευτερα πεταω για τολεδο οπου θα μεινω 4 μερες και αλλες 4 στην μαδριτη... αν δεν αναρτησω καποια ιστορια στο φορουμ θα σου στειλω σιγουρα εντυπωσεις και οποιες συμβουλες μποερι να χρειαστουν!
 

Zephyrous

Member
Μηνύματα
294
Likes
69
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
να πω κ εγω οτι το τολεδο αρκει να το επισκεφτεις για μια μερα, το γυρνας ολο για πλακα, ειναι παρα πολυ μικρο και πανεμορφο. Την κορδοβα την επισκεφτηκα σε φαση μονοημερης εκδρομης και δε νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχειτε για την ξεναγηση, γιατι το ιστορικο της κεντρο οπου ειναι και ολο το ενδιαφερον ειναι πολυ μαζεμενο και αποτελει ολοκληρο ενα αξιοθεατο, οπως κ το τολεδο αλλωστε. Προτεινω να σκεφτειτε και τη γραναδα (ισως αντι της κορδοβας) που ειναι λιγο πιο μακρια, αλλα αξιζει ασυζητητι, ειναι πολυ διαφορετικο μερος με πιο εντονο το αραβικο στοιχειο - η μιση πολη ειναι στην ουσια μια διατηρητεα και πολυ ζωντανη αραβικη γειτονια (albayzin λεγεται) με σπιτια απο τον 14o κ 15ο αι. για να μην αναφερθω κ στο παλατι της Αlhambra. Πορωθηκα τωρα! :haha:
 

ougk

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ελπιζω Σκανδιναβια
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδια, Αγ Πετρουπολη
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
 

Marizaki

Member
Μηνύματα
154
Likes
23
Επόμενο Ταξίδι
UK again..
Ταξίδι-Όνειρο
Ιταλια ;!
Ougk, εγώ είχα πάει Μαδριτη 3 και Τολέδο 2 μέρες. Ειχα κανει το ταξιδι με λεωφορειο..μονο 50 λεπτά και 3-4 ευρώ η τιμή του. Νομιζω πως το τρενο ειναι πιο ακριβό.
Στο Τολεδο αρκει μια μερα αλλα όπως θα δεις κ σε άλλες συζητησεις εδω για το Τολεδο...είναι πιο ωραιο το βράδυ όταν φευγουν οι τουριστες. Ειναι το σπιτι του Ελ Γκρεκο εκει καθώς και το μουσειο αλλα νομιζω πως ακόμη βρισκεται υπό ανακαίνιση. Πολλά από τα έργα του τα έχουν μεταφέρει στον καθεδρικό ναό..τον οποίο αξίζει να επισκευθείς.Τον βρηκα συγκλονιστικο! Εχει επισης ένα μοναστηρι..και διάφορα άλλα.
Μπες πάντως και στα παλιότερα θεματα με Μαδριτη κ Τολεδο, θα βρεις πολλες πλιροφορίες!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.210
Μηνύματα
883.803
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom