Μαλδίβες Μαλδίβες και ερωτησεις...

Dimitra-1205

Member
Μηνύματα
11
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Γεια σε όλους!
Σε άλλο post μου ζητούσα βοήθεια και πληροφορίες για Ινδία και τελικά πείστηκα ότι ζευγάρι με 15 μηνών μωρό μήνα Αύγουστο στην Ινδία δεν είναι ότι καλύτερο. Ετσι αποφασίσαμε με κλειστά μάτια για Μαλδίβες διότι θεωρήσαμε ότι είναι ασφαλές μέρος χωρίς μετακινήσεις... Εχουμε ηδη κλείσει 10ήμερο ταξίδι σε νησί-resort και beach Villa και αναχωρούμε 9 Αυγούστου. Ομως βρε παιδιά... Συνεχώς βλέπω και διαβάζω για baby καρχαρίες και σαλάχια ακόμα και στα ρηχά νερά εκεί που κάνουμε μπάνιο. Τι γίνεται με αυτό το θέμα? Τρέμω και γω, πόσο μάλλον για το μωρό... Ενα άλλο θέμα είναι ότι κάνουν αφαλάτωση το νερό της θάλασσας και το εμφιαλώνουν. Εσείς που πήγατε τι εμπειρίες έχετε πάνω στα θέματα που με προβληματίζουν? Εχετε πάει με μωρό?
 
Last edited:

gkalla

Member
Μηνύματα
1.242
Likes
6.702
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ομως βρε παιδιά... Συνεχώς βλέπω και διαβάζω για baby καρχαρίες και σαλάχια ακόμα και στα ρηχά νερά εκεί που κάνουμε μπάνιο. Τι γίνεται με αυτό το θέμα? Τρέμω και γω, πόσο μάλλον για το μωρό...
Όντως κυκλοφορούν μικροί καρχαρίες μέχρι έξω. Ο μεγαλύτερος που είδα ήταν κοντά στο μέτρο. Είδα μέχρι και μίνι-σφυροκέφαλο στους 10 πόντους νερό. Οι ντόπιοι και οι ξενοδοχουπάλληλοι τους θεωρούν ακίνδυνους. Λένε πως έχουν πολλούς περισσότερους θανάτους από καρύδες που πέφτουν σε κεφάλια παρά από καρχαρίες. Μάλιστα λένε πως οι θάνατοι από καρχαρίες είναι στα ανοιχτά (μετά τον ύφαλο δηλαδή) και στην πλειοψηφία τους αφορούν ψαροντουφεκάδες που έχουν πάνω τους εκτεθειμένα τα σκοτωμένα ψάρια. Εγώ για να πω την αλήθεια μια φορά όλη κι όλη βούτηξα στη θάλασσα αλλά οι άλλοι της παρέας έκαναν κανονικά τα μπάνια τους χωρίς πρόβλημα.

Ενα άλλο θέμα είναι ότι κάνουν αφαλάτωση το νερό της θάλασσας και το εμφιαλώνουν. Εσείς που πήγατε τι εμπειρίες έχετε πάνω στα θέματα που με προβληματίζουν?
Πίναμε μόνο εμφιαλωμένο διαφόρων ευρωπαϊκών εταιριών, μεταξύ αυτών και την δικιά μας Ιόλη. Άσχετο αλλά έφτιαχναν και φραπέ!
 
Last edited:

Vicky1208

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Λογικά οι περισσοτεροι έχετε ξεκινησει να οργανώνετε τις καλοκαιρινές διακοπες σας :)
Aρχικά θα ήθελα να ρωτήσω για τον Αύγουστο σαν μήνα επίσκεψης στις Μαλδίβες. Έχω δει οτι μπορεί να βρέξει αλλά ότι συνήθως κρατάει λίγο και ότι απλά μπορεί να έχει συννεφιά. ποια η αποψη σας?
το 2ο που με απασχολεί είναι αν αξίζει να κλείσεις μόνος σου η με πρακτορείο(αεροπορικά +διαμονη). γενικά δεν κλείνω ποτέ με πρακτορείο και η αλήθεια είναι οτι με την wizz εχει φτηνά εισιτήρια. αλλά για τα resorts είδα οτι τα πακέτα των ταξιδιωτικών είναι καλύτερα. σύγκρινα τιμές και πχ αν θες να κλεισεις σε ιδωτικό νησάκι water villa - αν το κλείσεις μόνος σου βγαίνει πιο ακριβά.
τι πιστευετε? εχει καποιος εμπειρία?
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.472
Likes
7.935
Αυγουστο ειχα παει κι εγω. Γενικα ειχε ηλιο και ζεστη αλλα ετυχαν και βροχες... οι οποιες σε γενικες γραμμες δεν κρατανε πολυ και ειναι και καλοδεχουμενες μεσα σε τοση ζεστη. Βεβαια μπορει να σου κατσει και πιο δυνατη που θα κρατησει ωρες και η οποια εκδρομη εχεις κλεισει αναβαλλεται για την επομενη μερα.
Οι τιμες συμφερουν πραγματι περισσοτερο αν τις κλεισεις πακετο: αεροπορικα και ξενοδοχειο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom