Μαρόκο Μαροκο σε 5 μερες!

nikoleta_4

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλημέρα στην παρέα !! Τον Σεπτέμβριο (12-20) θα ταξιδέψουμε με τον φίλο μου στο Μαρόκο για 8 μέρες κ θα ήθελα τα φώτα σας μιας κ δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ποιες πόλεις θα επισκεφτούμε... Το σχέδιο μέχρι στιγμής είναι: φτάνουμε Μαρακές Παρασκευή βράδυ, μένουμε σ/κ, Δευτέρα-Τρίτη πάμε Εσσαουίρα και θέλουμε πρόταση για τις υπόλοιπες μέρες (μέχρι το Σάββατο που αναχωρούμε από Ραμπάτ). Αξίζει να μείνουμε τόσες μέρες σε κάποια παραλιακή πόλη (Αγκαντίρ, Σάφη, Ελ Τζαντίντα) μιας και θέλουμε να κάνουμε και κανένα μπανάκι?? Περιμένω με αγωνία κάποια απάντηση μιας και οι μέρες πλησιάζουν!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
 

marina vs

Member
Μηνύματα
105
Likes
111
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!!!
Για Μαρακές 2 μέρες είναι ότι χρειάζεται!Προλαβαίνετε να πάρετε μια γεύση από ολόκληρη την πόλη!Για Εσσαουίρα δεν μπορώ να σου πω τίποτα γιατί δεν πήγα, αλλά φαντάζομαι και για εκεί ένα 2ημεράκι είναι κομπλέ!Θα σου πρότεινα εκδρομή στην έρημο για τις υπόλοιπες μέρες, αλλά αφού θα πιάσετε Ατλαντικό μεριά είναι μεγάλο τράβηγμα. Και αφού σκοπεύετε να αράξετε παραλιακά, επισκεφθείτε το red cliffs of el gezira, φανταστικό τοπίο! Πάντως αφού έχετε στο μυαλό σας μπανάκια μη φανταστείς ήρεμες καταστάσεις. Στον Ατλαντικό η θάλασσα είναι πολύ απότομη με πολύ κύμα, παγωμένα νερά και δύσκολα κάνεις μπάνιο! Εφόσον σας περισσεύουν μέρες μη έχοντας κάτι στάνταρ στο πρόγραμμα σας, θα έλεγα ότι περισσότερο αξίζει να επισκεφθείτε την έρημο και να αναθεωρήσετε το πρόγραμμα σας.
Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια μέρα Μαρακές, την επόμενη να τραβηχτείτε ένα 2ημεράκι Δυτική Σαχάρα ( είναι μεγάλη η διαδρομή, αλλά πίστεψε με αξίζει, βλέπεις φανταστικά τοπία επί της διαδρομής). Και έπειτα συνεχίζετε για Εσσαουίρα. Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να αφιερώσετε χρόνο στο Ραμπάτ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.212
Μηνύματα
883.809
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom