Μεγάλος Διαγωνισμός - Το Travelstories σας πάει Πράγα!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα





Το Travelstories, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική παρέα στο ελληνικό διαδίκτυο, διοργανώνει ταξιδιωτικό διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι 5 ημερών για 2 άτομα στην Πράγα!

«Ταξίδι,Φωτογραφία και Ιστορία» είναι ο τίτλος του διαγωνισμού μας, που ζητάει από τα μέλη του Travelstories να υποβάλλουν μια φωτογραφία από ένα ταξίδι τους, και να μας αφηγηθούν με δυο λόγια την ιστορία που «κρύβεται» πίσω από αυτήν. Η ιστορία μπορεί να έιναι όσο μικρή ή όσο μεγάλη θέλει ο συμμετέχων, και θα πρέπει να αφορά το μέρος του ταξιδιού όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία!

Δείξτε μας λοιπόν την αγαπημένη σας ταξιδιωτική φωτογραφία, γράψτε μας δυο λόγια για το μέρος που σας συγκίνησε, το ταξίδι που σας σημάδεψε, ή απλά μια στιγμή που έχετε συγκρατήσει, και μπείτε στην κλήρωση για ένα ταξίδι 5 ημερών στην Πράγα για 2 άτομα, αξίας 790 ευρώ!

Το ταξίδι είναι μια προσφορά του VIVA Travel!



Υποβολή συμμετοχών μέχρι Δευτέρα 27/6 στις 14:00. Θα ακολουθήσει κλήρωση που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming και που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή, την Τετάρτη 29/6 στις 20:00. To link από το οποίο θα μπορέσουν όποιοι θέλουν να παρακολουθήσουν την κλήρωση θα ανακοινωθεί εδώ λίγες μέρες πριν τη λήξη του διαγωνισμού.

Η κλήρωση θα γίνει στις 29/6 στις 20.00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ αλλά και στη σελίδα του Travelstories στο Facebook!

Όσοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την κλήρωση που θα γίνει με την παραγωγή τριών τυχαίων αριθμών από το random.org (ένας νικητής και δύο επιλαχόντες), κάνοντας κλικ εδώ:

Travelstories on USTREAM: .


Οδηγίες Συμμετοχής:

Για να υποβάλλετε τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να είστε μέλος του Travelstories (αν δεν είστε μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ: ΕΓΓΡΑΦΗ) και στη συνέχεια να επισκεφθείτε την παρούσα σελίδα του θέματος του διαγωνισμού, και πατώντας το κουμπάκι "Απάντηση". Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας στην σύνταξη κειμένου το κουμπάκι με το συνδετήρα ("συνημμένα αρχεία") ανεβάζετε τη φωτογραφία σας εδώ. Και βέβαια μην ξεχνάτε τίτλο + περιγραφή. :)

Πιο αναλυτικές οδηγίες για επισύναψη φωτογραφίας στο μήνυμά μας:

Για να βάλει κάποιος φωτογραφία πρέπει να πατήσει αυτό το κουμπί :
όταν κάνει επεξεργασία στο κείμενό του, και στο παράθυρο που θα βγάλει, πατάμε το κουμπί "browse" εκεί που λέει "upload file from your computer". Στη συνέχεια πατάμε το κουμπί "ανέβασμα" και θα πρέπει από κάτω εκεί που λέει "Συνημμένα Αρχεία" να έχει το όνομα του αρχείο της φωτογραφίας μας. Τότε πατάμε στο παραθυράκι αυτό "Κλείσιμο του παραθύρου" και ερχόμαστε πίσω στην επεξεργασία κειμένου και πατάμε καταχώρηση απάντησης.

Αν έχετε πρόβλημα με αυτόν τρόπο ανεβάσματος φωτογραφίας τότε υπάρχει και η εξής εναλλακτική.
Στις Πρόσθετες Επιλογές που βρίσκονται κάτω από την Επεξεργασία Μηνύματος αφού έχετε πατήσει το κουμπάκι "Απάντηση" θα βρείτε την επιλογή Ανεβάστε φωτογραφία για το διαγωνισμό εδώ. Εκεί μπορείτε να περιηγηθείτε μέχρι να βρείτε τη φωτογραφία σας. Έπειτα πατάτε το κουμπί host it!Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο όπου θα δείτε τη φωτογραφία σας σε μικρογραφία. Κάτω από τη μικρογραφία θα βρείτε κάποιες επιλογές. Διελέξτε τον κώδικα δίπλα στην επιλογή Forum Code και κάντε copy paste το περιεχόμενο εδώ μαζί με το κείμενό σας και πατήστε Καταχώρηση απάντησης.

Όλες οι συμμετοχές θα εμφανίζονται μετά από λίγο στην αντίστοιχη γκάλερυ ΕΔΩ, που μπορείτε να μπαίνετε, να βαθμολογείτε, να σχολιάζετε!!!

Όροι του διαγωνισμού:


  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Travelstories εκτός του ιδιοκτήτη (Defkalion). Έγκυρες συμμετοχές είναι μόνο όσες περιλαμβάνουν την υποβολή φωτογραφίας μαζί με τίτλο ΚΑΙ μια μικρή περιγραφή.
  2. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω email, το οποίο καταχωρεί κατά την εγγραφή του στο Travelstories, επομένως για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει το email του συμμετέχοντα να είναι πραγματικό.
  3. Ο νικητής θα πρέπει να απαντήσει μέσω email ότι αποδέχεται το δώρο του εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την πραγματοποίηση της κλήρωσης, δηλαδή μέχρι και την Δευτέρα 4/7. Σε διαφορετική περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί.
  4. Η κλήρωση θα διεξαχθεί ζωντανά και θα μεταδοθεί μέσω live streaming, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε αυτήν και μετά τη διεξαγωγή της. To link της μετάδοσης θα ανακοινωθεί στο παρόν θέμα λίγες μέρες πριν τη λήξη του διαγωνισμού.
  5. Oι φωτογραφίες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα ανεβούν και στην επίσημη σελίδα του Travelstories στο facebook, αποκλειστικά για λόγους προώθησης του διαγωνισμού. Το Travelstories δεν αξιώνει κανένα απολύτως δικαίωμα επάνω στις φωτογραφίες των συμμετεχόντων, πέραν της αναδημοσίευσής τους στους χώρους του Travelstories που θα αναφέρονται στο διαγωνισμό, και στη σελίδα του στο facebook στα σημεία που θα αναφέρονται πάλι στο διαγωνισμό.
  6. Αναλυτικά οι όροι της συμμετοχής στο ταξίδι που προσφέρεται ως δώρο αναγράφονται εδώ: LINK
  7. Το ταξίδι που προσφέρεται ως δώρο είναι διαθέσιμο για αξιοποίηση από το νικητή μέχρι και την τελευταία Τετάρτη του Αυγούστου 2011 (αναχωρήσεις γίνονται κάθε Τετάρτη). Στο πακέτο του δώρου δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου και οποιοδήποτε άλλο κόστος δεν αναγράφεται σαφώς στους όρους του πακέτου (link εδώ) τα οποία ο νικητής καλείται να καταβάλλει ανεξάρτητα κατά την παραλαβή του δώρου στο πρακτορείο που διοργανώνει το ταξίδι.
  8. Σε περίπτωση που ο νικητής για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το ταξίδι μέχρι το προαναφερθέν διάστημα, τότε έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιοδήποτε άλλο ταξίδι επιθυμεί μέσα στο 2011, από τα διαθέσιμα κάθε φορά πακέτα που θα βρίσκονται σε αυτή τη λίστα, και τα οποία τροποποιούνται ανάλογα με την εποχή: link ΠΑΚΕΤΩΝ , εξαργυρώνοντας το ποσό του παρόντος δώρου (δηλαδή 790 ευρώ) στην αξία του ταξιδιού που θα επιλέξει (αν για παράδειγμα επιλέξει ένα ταξίδι που κοστίζει 1000 ευρώ για δύο άτομα, τότε θα χρειαστεί να καταβάλλει επιπλέον 210 ευρώ – οι φόροι αεροδρομίων είναι ανεξάρτητοι σε κάθε περίπτωση και δεν υπολογίζονται στις εξαργυρώσεις)
  9. Οποιαδήποτε νομική ευθύνη που αφορά την υποβολή φωτογραφίας στο διαγωνισμό βαρύνει αποκλειστικά τον συμμετέχοντα.
  10. Όλοι οι συμμετέχοντες με την υποβολή συμμετοχής τους στον διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως όλους τους παραπάνω όρους, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρονται στις σελίδες του VIVA και αφορούν το ταξίδι δώρο (link) αλλά και των όρων χρήσης του Travelstories (link), συμπεριλαμβανομένης της αποποίησης ευθυνών.

Σε περίπτωση τεχνικού ή άλλου προβλήματος μπορείτε να γράφετε στο παρόν θέμα.

Θυμηθείτε ότι για να λαμβάνετε αμέσως όλους τους διαγωνισμούς, αλλά και τις προσφορές που δημοσιεύονται στο Travelstories, κάντε like την επίσημη σελίδα μας στο Facebook:










Περιμένουμε τις φωτογραφίες και τις ιστοριούλες/αναμνήσεις σας! :clap:

Καλή επιτυχία σε όλους :)
 

Attachments

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο τριπ!
Που σαι ρε Κωστηηηηηηηη?
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και δώρο ταξίδι και live streaming!!! Kαλά δεν πιανόμαστε:clap::clap::clap:
Περιμένω εναγωνίως να δηλώσει συμμετοχή ο Traveller για να πάει στην αγαπημένη του Πράγα:haha::haha:
Αφεντικό δε διευκρινίζεις πόσο σύντομη πρέπει να είναι η περιγραφή.
Υπάρχει περιορισμός λέξεων;
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι, όσο θέλει ο καθένας. Κάποιος μπορεί για να περιγράψει μια στιγμή να νιώθει οτι αρκούν 2 λέξεις, και ΄καποιος να θέλει 2 γραμμές ή 10 γραμμές.
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
τελεια!αντε να δηλωνουμε συμμετοχες!!!!!!
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Και δώρο ταξίδι και live streaming!!! Kαλά δεν πιανόμαστε:clap::clap::clap:
Περιμένω εναγωνίως να δηλώσει συμμετοχή ο Traveller για να πάει στην αγαπημένη του Πράγα:haha::haha:
Αφεντικό δε διευκρινίζεις πόσο σύντομη πρέπει να είναι η περιγραφή.
Υπάρχει περιορισμός λέξεων;
Το χει γράψει, όσο μεγάλη ή μικρή θέλουμε.
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ωραίος ο διαγωνισμός αλλά εμένα με γ@%&σε! :mad:
Μου βγήκε στη μούρη το μήνυμα γι αυτόν την ώρα που έστελνα απάντηση σε π.μ. και - φυσικά - αυτή χάθηκε στο διάστημα. Τώρα πρέπει να ξαναγράφω απ' την αρχή. Αυτό το ξέραμε, def?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Sorry αγαπητέ babaduma γι'αυτό, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο όσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί το εν λόγω εργαλείο για ανακατεύθυνση σε κάποιο topic.

Επομέως ΟΧΙ δεν το ξέραμε είναι η απάντησή σου. :)
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προσοχή, ο διαγωνισμός δε ζητάει να γράψετε ταξιδιωτική ιστορία, όπως αυτές που γράφουμε εδώ.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.528
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom