Nikos1986
Member
Χρήσιμες πληροφορίες για την επόμενη επίσκεψη.Η metcard όντως έχει καταργηθεί, και ο μοναδικός τρόπος πλέον να κινηθεί κάποιος στη Μελβούρνη είναι με κάρτα myki.![]()
Χρήσιμες πληροφορίες για την επόμενη επίσκεψη.Η metcard όντως έχει καταργηθεί, και ο μοναδικός τρόπος πλέον να κινηθεί κάποιος στη Μελβούρνη είναι με κάρτα myki.![]()
Σήμερα κοιτώντας για την περίοδο Χριστουγέννων 2017, δε βρήκα κάτι φτηνότερο από 1150 ευρώ. Κάνω αναζήτηση από Skyscanner και Airtickets. Πάιζει κάτι άλλο καλύτερο και δεν το ξέρω;Ενα μικρης σημασιας update...
Οι πολεις της ΝΑ Ασιας εχουν επιστρέψει κ δυναμικα μαλιστα αφου πετουν κ low cost σε σχετικά χαμηλες τιμες. Αυτα θα τα βρουν οι ενδιαφερομενοι...
Κοίταξε και εδώ:Σήμερα κοιτώντας για την περίοδο Χριστουγέννων 2017, δε βρήκα κάτι φτηνότερο από 1150 ευρώ. Κάνω αναζήτηση από Skyscanner και Airtickets. Πάιζει κάτι άλλο καλύτερο και δεν το ξέρω;
Ευχαριστώ πολύ. Το κοιτάζω και το βλέπω.Κοίταξε και εδώ:
http://www.flyscoot.com/en/greece?u...gr-always-on&dclid=CJCtvY_b0NICFRIWGwodmBUA0Q
Θα το βρείς και πολύ κάτω από 1.000.
@Nikos1986 συγνώμη για την παρέμβαση.Συνέχισε την ωραία ιστορία σου.
Από Αθήνα οι πτήσεις ξεκινούν τον Ιούνιο.Πολύ πρόχειρα βρήκα για τα Χριστούγεννα γύρω στα 600 Economy και 800 business.Δεν ξέρω τι ισχύει για βαλίτσα και φαγητό.Είχε γραφτεί εδώ ότι υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.Θέλει ψάξιμο γιατί σίγουρα δεν πας Αυστραλία με χειραποσκευή.Ευχαριστώ πολύ. Το κοιτάζω και το βλέπω.
Την Scoot την είχα ξαναδεί για Σιγκαπούρη που έψαχνα, αλλά ένας φίλος το θεώρησε πολύ ριψοκίνδυνο για να τη χρησιμοποιήσουμε. Άσε που έχει και πολύ στενά καθίσματα. Ξέρω βέβαια ότι είναι θυγατρική της Singapore Airlines. Την έχει δοκιμάσει κανείς;
Μόνο το φαγητό ανά άτομο και ανά σκέλος πτήσης, το βγάζει +35 ευρώ. Οπότε είναι μόνο το φαγητό +280 ευρώ. Απ'ότι βλέπω είναι με βαλίτσα, και η χειραποσκευή έξτρα. Με λίγα λόγια, για παρόμοιες παροχές, έρχεται στα λεφτά της Etihad. Πάντως βγαίνουν περιστασιακά καλές τιμές, όπως τα 750 με Etihad που είχα γράψει ή και παρόμοια τιμή που νομίζω είχε βγάλει και η Qatar (νομίζω ο Defkalion την είχε αναρτήσει στις Προσφορές Αεροπορικών στο forum).Πολύ πρόχειρα βρήκα για τα Χριστούγεννα γύρω στα 600 Economy και 800 business.Δεν ξέρω τι ισχύει για βαλίτσα και φαγητό.Είχε γραφτεί εδώ ότι υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.Θέλει ψάξιμο γιατί σίγουρα δεν πας Αυστραλία με χειραποσκευή.
Μα σκοπός είναι να πείσω και άλλους να πάνε.Χαίρομαι που γράφεις τόσο διεξοδικά το ταξίδι σας. Θα βοηθήσει όσους από εμάς έχουμε τη χώρα αυτή στα μελλοντικά σχέδιά μας.
Δεν σκεφτήκατε να νοικιάσετε αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις ή δεν βόλευε;