Μεσσηνία

Camelia

Member
Καλησπέρα. Είμαστε με το αγόρι μου σε αναζητηση για τις καλοκαιρινές διακοπές.Θα είναι μέσα στον Αύγουστο και είμαστε ανάμεσα σε Γιαλοβα ή Κυπαρισσια αλλα γενικά είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ιδέα καθώς ολα μας τα καλοκαίρια πηγαίναμε κυκλαδες αλλά φετος δεν , οπότε ψάχνουμε ένα μέρος όσο πιο γραφικό , με μεγάλες αμμουδερές παραλίες και να έχει ζωή και μαγαζιά για βόλτα/ φαγητό/ κοκτέιλ . Σκέφτηκα και Κορωνη ή Φοινικουντα αλλά δεν ξέρω ποιο μέρος είναι πιο κοντα σε εμάς με βάση τα κριτήρια που έγραψα παραπάνω 🧐

elvetia bol

Member
Ευχαριστω για τις πληροφορίες. Η αληθεια ειναι οτι ακομη δεν εχω αποφασισει αν θα μεινω ολες τις μερες στη Καλαματα, η αν θα παω και καποιες μερες καπου αλλου. Αναφορικα με τις ημερησιες εκδρομες που μου προτεινες, τις σημειωσα ηδη για τις βαλω στο προγραμμα μου. Εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο μαγαζι για μπανιο, φαγητο, καφε σε αυτες τις εκδρομες?
Εχουμε και λεμε εκδρομη σε :
1. Κορωνη Μεθωνη Φοινηκούντα
2. Πολιλημνιο Καταρρακτες και Πυλος
3. Καρδαμυλη Ακτη Καλογριας.
Θα πάμε 15 σεπτεμβρίου στην Μεσσηνία για 11 μέρες. Σκεφτόμαστε να μείνουμε τρία βράδια στην φοινικουντα για να δούμε κορωνη και Μεθώνη. Τέσσερις βραδιές στην γιαλοβα τρεις στην κυπαρίσσια και μια στην Καλαμάτα.
Εχετε να προτείνετε αν θα έπρεπε κάπου να μείνουμε περισσότερο ή λιγότερο?

barkour

Member
Θα πάμε 15 σεπτεμβρίου στην Μεσσηνία για 11 μέρες. Σκεφτόμαστε να μείνουμε τρία βράδια στην φοινικουντα για να δούμε κορωνη και Μεθώνη. Τέσσερις βραδιές στην γιαλοβα τρεις στην κυπαρίσσια και μια στην Καλαμάτα.
Εχετε να προτείνετε αν θα έπρεπε κάπου να μείνουμε περισσότερο ή λιγότερο?
Kυπαρισσια ,δεν χρειαζεται διανυκτερευση. Εξαλου ειναι 40 λεπτα απο Γιαλοβα. Η θαλασσα εκει γυρω ειναι ανοιχτη και αν εχει αερα ,εχει κυματα. Βαλτε τις τρεις νυχτες στη Καλαματα, για να πας και στη Μανη.

elvetia bol

Member
Kυπαρισσια ,δεν χρειαζεται διανυκτερευση. Εξαλου ειναι 40 λεπτα απο Γιαλοβα. Η θαλασσα εκει γυρω ειναι ανοιχτη και αν εχει αερα ,εχει κυματα. Βαλτε τις τρεις νυχτες στη Καλαματα, για να πας και στη Μανη.
Ευχαριστώ

elvetia bol

Member
Θέλουμε να πάμε αρχαία ολυμπια και σκεφτήκαμε να μείνουμε κυπαρίσσια για να δούμε κι εκεί την περιοχή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.131
Μέλη
39.883
Νεότερο μέλος
sofia28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom