Μετέωρα - προλαβαίνω και κάτι άλλο???

Giotap17455

Member
Μηνύματα
95
Likes
11
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδόπληκτους!

Προέκυψε στα ξαφνικά μια μίνι εξόρμηση στα Μετέωρα για Σαββατοκύριακο και είπα να μην αρνηθώ.. Με δεδομένο ότι θα φύγουμε Σάββατο ξημερώματα από Αθήνα και θα γυρίσουμε Κυριακή βράδυ, ποιά είναι η γνώμη σας? Προλαβαίνουμε να δούμε εκτός από τα Μετέωρα (κι εκεί 1-2 μονές φαντάζομαι) και Ελάτη - Περτούλι ή θα είναι σκέτη ταλαιπωρία?
Και καμιά ιδέα για φαγητό ή κάτι που να αξίζει τον κόπο γενικότερα;

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Καλά ταξίδια (πραγματικά ή νοερά) σε όλους!
 

harilander

Member
Μηνύματα
557
Likes
400
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Λίγο σκότωμα το βλέπω, υπολόγισε κανα 4ωρο την διαδρομή απο Αθήνα. Θα φάτε πολλες ώρες στο αμάξι και οι μέρες είναι ακόμα μικρες. Οχι οτι δεν γίνεται , αλλά εαν δεν υπάρχει καποιος λόγος δεν θα το ζόριζα προσωπικά.Εξαρτάται για τι πάτε για χαλάρωμα, για δουλειά ή για περιήγηση;
 

Giotap17455

Member
Μηνύματα
95
Likes
11
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Για δουλειά μιας ώρας, που είπαμε να συνδυαστεί με εκδρομούλα.. Χαλάρωμα δεν είναι σίγουρα, αλλά κι εγώ το βλέπω σκότωμα δεδομένου και του ότι νυχτώνει νωρίς..
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Προλαβαίνετε. Θα μείνετε στη Καλαμπάκα το Σάββατο, θα πάτε για απογευματινό καφέ στα Τρίκαλα, θα επισκεπτείτε το πρωί τα Μετέωρα, θα φάτε μεσημεριανό στο Περτούλι, θα πιείτε καφέ στην Ελάτη και θα επιστρέψετε Αθήνα. Τόσο απλά και άνετα.
 

sisilia

Member
Μηνύματα
5
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Αχ τι τέλεια!!!Θα πας στα μέρη μου...
Λοιπόν συμφωνώ με την Marydim...Μια χαρά θα τα προλάβεις όλα...
Μερικές πληροφόρίες και από εμένα:
ΤΡΙΚΑΛΑ : Για φαγητό θα πάς στα μανάβικα,που βρίσκονται κόντα στην κεντρική πλατεία.Εκεί υπάρχουν πολλές ταβέρνες.Μερικές που σου προτείνω είναι : Δίπυλο, Θεά Άρτεμις και Μεζεδοκαμώματα...Για καφέ θα πας στην οδό Ασκληπιού. Brothers,Deals και Sante είναι κάποιες απο τις καλές καφετέριες και βρίσκονται στην αρχή της Ασκληπιού (όχι οτι οι άλλες είναι χάλια)
ΕΛΑΤΗ :Για καφέ σου προτείνω να πας στις Κρύπτη,Κεχρί, Καφέ Αρκούδα(η οποία παίζει κλασικά ροκ τραγούδια αλλά εμένα μου αρέσει πολυ)
ΠΕΡΤΟΥΛΙ : Για καφέ θα σου έλεγα να πας στο Αρχοντικό Χατζηγάκη ενώ για φαγητό στην Ταβέρνα του Παναγιώτη(τέλειο φαγητό και με μεγάλη τζαμαρία που σου προσφέρει ωραία θέα)
ΣΥΜΒΟΥΛΗ :Απο Καλαμπάκα για Περτούλι η πιο συντομη διαδρομή είναι μέσω Χρυσομηλιάς....
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λιγες ειναι οι μερες .
Αλλα επειδη η Καλαμπακα πλην των Μετεωρων δεν λεει και κατι αλλο(να πατε στο χωριο Καστρακι για ωραιο σουβλακι και θεα των βραχων)μπορειτε οπως λεει και η Μαιρη να ξεκινησετε Κυριακη πρωι απο Καλαμπακα και μεσω Ελατης-Περτουλιου τελικα να γυρισετε απογευμα στην Αθηνα.
 

Giotap17455

Member
Μηνύματα
95
Likes
11
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Σας ευχαριστώ όλους! Κάπως έτσι το σκεφτόμουν κι εγώ γυρνώντας την Κυριακή να περάσουμε από Ελάτη-Περτούλι. Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.158
Μηνύματα
882.401
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom