Οσα παιδια διαβαζουν να απομακρυνθουν απο την οθονη...Απο Λάρισα και περίπου 25 ώρες μαζί με την διαφορά ώρας.
(βέβαια ήταν μια τρέλα της ηλικίας και ένα challenge με τον εαυτό μου χωρίς να «καυχιέμαι» γι αυτό)
Οσα παιδια διαβαζουν να απομακρυνθουν απο την οθονη...Απο Λάρισα και περίπου 25 ώρες μαζί με την διαφορά ώρας.
(βέβαια ήταν μια τρέλα της ηλικίας και ένα challenge με τον εαυτό μου χωρίς να «καυχιέμαι» γι αυτό)
Σίγουρα δεν γίνεται πλέον λόγω ηλικίας αλλα και λόγω άποψης.Τοτε για μένα ταξίδι σήμαινε ο δρόμος,τώρα όλα τα υπόλοιπα,αισθήσειςΔηλαδή οδηγούσες 25 ώρες χωρίς ύπνο;; Πωωωωωωω
Χαχα,σωστή παρατήρησηΟσα παιδια διαβαζουν να απομακρυνθουν απο την οθονη...
Οχι,μόνο αυτά,ένα κάνιστρο βενζίνης και κάτω απ την σέλα ανταλλακτικάΓια ενα τετοιο ταξιδι ειχες μονο τα πραγματα που χωρανε σε αυτη τη βαλιτσα; η ειχες κι αλλα που δε φαινονται στις φωτογραφιες;
Εντάξει δεν οδηγούσα με ραντακι και σαγιονάρα διχαλο…Δύο λέξεις καλοπροέραιτα: Άγνοια κινδύνου.
Το έγραψα περισσότερο για τις ώρες συνεχούς οδήγησης και τις συνέπειες στον οργανισμό σου! Ήθελε θάρρος (τουλάχιστον)!Οχι,μόνο αυτά,ένα κάνιστρο βενζίνης και κάτω απ την σέλα ανταλλακτικά
Για μένα όμως θεωρούνται πολλά αυτά μιας που φοράω ισοθερμικά και τεχνικά ρούχα όπως αυτά στο τρέξιμο πχ όπου δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο
Εντάξει δεν οδηγούσα με ραντακι και σαγιονάρα διχαλο…
Ο εξοπλισμός ίδιος είναι είτε έχεις χιλιάρα είτε βέσπα,διαφέρουν οι ταχύτητες μόνο και μην ξεχνάμε και τις εποχές…πλέον υπάρχει πολύς περισσότερος εκνευρισμός στην οδήγηση,σε όλα τα κράτη,από τότε που υπήρχε απόλυτος σεβασμός,στα βόρεια ακόμη πιο πολύ.
Βλέπω πια πόσους YouTubers που πηγαίνοντας Νορντκαπ τρωνε κάτι πρόστιμα επικά (για μένα) εγώ δεν έφαγα ούτε ένα μιας που το οδικό δίκτυο της Νορβηγιας από Οσλο και πάνω είναι αντίστοιχο της κοιλάδας των Τεμπων με όρια ταχύτητας που τηρούσα
Αυτά ανήκουν στη σφαίρα ….ουτε και γώ ξέρω πια σε ποια σφαίρα ανήκουνΤο έγραψα περισσότερο για τις ώρες συνεχούς οδήγησης και τις συνέπειες στον οργανισμό σου! Ήθελε θάρρος (τουλάχιστον)!