Αστυπάλαια Κίμωλος Μήλος Μηλο-Κιμωλο ή Αστυπαλαια, τελος Ιουλιου???

Μηνύματα
47
Likes
5
καλησπερα σας!!!λογω δουλειας και διαφορων προβληματων αργησαμε να οργανωσουμε διακοπουλες και τωρα που πιασαμε ζεστα το θεμα μαλλον το μυαλο ειναι θολο, βρισκομαστε σε συγχυση και χρειαζομαστε τα ''φωτα'' και την βοηθεια σας για να αποφασισουμε!!...3 νησια μας κερδισαν..μηλο (4 νυκτες)σε συνδυασμο με κιμωλο (3 νυκτες) και αστυπαλαια 7-8 βραδια.. ειμαστε ζευγαρι χωρις παιδια που θελουμε να χαλαρωσουμε και να χαρουμε τις διακοπες μας μετα απο δυσκολη εργασιακη χρονια..οσο αφορα το θεμα αεροπορικων και διαμονης υπαρχουν επιλογες και διαθεσιμοτητες σε καταλυματα που επιλεξαμε...ποια επιλογη στηριζεται οσοι τα επισκεφτηκατε?? σας ευχαριστω εκ των προτερων!!
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.962
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Πολύ σωστός ο προβληματισμός σου, μιας και τα δεδομένα που θέτεις ως προς τα θέλω σου αντιστοιχούν και στις δυο επιλογές που έχεις κάνει.
Προσωπικά θα στηρίξω την Αστυπάλαια, είναι το μόνο απ΄ τα τρία που έχω πάει και το θεωρώ ιδανικό σε αυτό που ψάχνεις.
Πανέμορφο νησί (ουσιαστικά κυκλαδονήσι), γραφικό περιβάλλον, αρκετές επιλογές για το μέγεθος του, πεντακάθαρες θάλασσες, και χαλαροί ρυθμοί γενικά!
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
Έχω πάει Μήλο -Κίμωλο και από τα δύο αξίζει η Κίμωλος. Είναι γραφικά και αυθεντικά αλλά πολύ χαλαρά. Ίσως 7-8 μέρες να είναι πολλές. Η Μήλος έχει μόνο παραλίες, σε όλα τα άλλα χωλαίνει.
Συμπέρασμα, παρόλο που δεν έχω πάει Αστυπάλαια, αλλά από αυτά που έχω ακούσει, θα πρότεινα να πας εκεί.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Η Αστυπαλαια εχει απιστευτη χωρα!!!!
Ομως δεν συκρινεται με Μηλο-Κιμωλο αναφορικα με τις παραλιες .
Εξαρταται τι θελεις περισσοτερο.Εγω επειδη ειμαι αθεραπευτη παραλιακιας ψηφιζω Μηλο-Κιμωλο.Για την Κιμωλο εχω ακουσει τα καλυτερα εδω μεσα.
 

vlasis18

Member
Μηνύματα
27
Likes
82
Αστυπάλαια σκέφτομαι για αρχές Σεπτεμβρίου φέτος. Από τα άλλα δύο, συστήνω (για τον λόγο που θέλετε) ανεπιφύλακτα Κίμωλο. Εχει δυό τρείς μαγευτικές παραλίες, με μακράν καλύτερη τα Πράσα, όπου πέρα από το γεγονός ότι μπορείς να ευχαριστηθείς το μπάνιο σου σε πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά, μπορείς να "σαπίσεις" στον ύπνο κάτω από ψάθινη ομπρέλα και να χαϊδεύει τ΄αυτιά η φοβερή μουσική που βάζει η καντινούλα που βρίσκεται εκεί. Εναλλακτικά τα Μαυροσπήλια με το απίθανο ηλιοβασίλεμα, η Μπονάτσα και το Καλαμίτσι θα σας ενθουσιάσουν. Διάβασε αν θέλεις τις εντυπώσεις μου, λίγο πιό αναλυτικά στο θέμα "Κίμωλος - πανέμορφη" που έχω γράψει στις ταξιδιωτικές ιστορίες - Ελλάδα. Την Μήλο δεν την συστήνω γιατί έχει περισσότερη φασαρία και είναι πιό ΄τουριστική΄σε πολλά πράγματα...
Σκεφθείτε πάντως και τις μικρές Κυκλάδες και συγκεκριμένα Σχοινούσα - Δονούσα γιατί το Κουφονήσι έχει ξεφύγει αρκετά...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom