Γενικά Μη εμφάνιση σε πτήσεις ανταπόκρισης

kwtsoulis

Member
Μηνύματα
33
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Aυτο που λέει ο Taver μου ακούγεται πιο λογικό.Χιλιοι δυο λόγοι μπορεί να συντρέξουν και να μη μπορέσεις να πάρεις την πτήση επιστροφής,αλλά το να πάρεις το μισό σκέλος της κάνει μπάμ στην εταιρία πως τους την έσκασες.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.492
Likes
29.044
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το γεγονός που με βάζει σε σκέψεις είναι πώς ξαναπήρα τηλ. και ρώτησα τα ίδια.Η απάντηση πάλι η ίδια.Το ωραίο είναι πώς ο πρώτος μου είπε πως μπορώ να πάω στο αεροδρόμιο να κλείσω τη συγκεκριμένη προσφορά,ενώ η δεύτερη μου είπε πώς ειναι διαθέσιμη μονο μέσω online κράτησης.Οτι να ναι δηλαδή.Μήπως έχει κάποιος τηλ να επικοινωνήσω με τα κεντρικα?
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ένα Amadeus Terminal μπροστά τους, δεν ξερουν τι υπάρχει και τι όχι στο site. Είναι λογικό να μην ξέρουν τις λεπτομέρειες τις συγκεκριμένης προσφοράς.
Αλλά γιατί να πας στο αεροδρόμιο? Δεν προτιμάς να τα πάρεις online που είναι και πιο φτηνά (χαμηλότερα τέλη εξυπηρέτησης)?
 

kwtsoulis

Member
Μηνύματα
33
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Eννοείται οτι online θα τα πάρω.Απλά το ανέφερα γιατί μου έκανε εντύπωση.Αν και οnline απευθείας απο τη Lufthansa δεν ξαναέχω κάνει.Mόνο από μηχανές αναζήτησης.Θα φορτώσω την prepaid μου και όλα οκ.Δε νομίζω να υπάρξει θέμα επειδη ο δικαιούχος της κάρτας ειναι διαφορετικός με τον παραλήπτη του εισιτηρίου?
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Ώπα, άλλο το να μην πετάξεις τη μια κατεύθυνση του εισιτηρίου (κάτι σου έτυχε βρε αδερφέ...) κι άλλο να μην πετάξεις το ένα σκέλος από connecting flights....
Ναι. αυτό ήταν το θέμα τους. για το συγκεκριμένο ξέρεις κάτι?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.063
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom