Τήνος Μια αρχόντισσα σε "ξένα" χέρια

8anstavrop

Member
Μηνύματα
14
Likes
19
Είναι στη φύση του ανθρώπου να θέλει να βάλει παντού τα χέρια του. Να αλλάξει , να γκρεμίσει να φέρει τα πράγματα σε μια άλλη κατάσταση.
Το ανέγγιχτο του τοπίου και και η αρχιτεκτονική λιτότητα με οδηγούν κάθε χρόνο (20 χρόνια) στις Κυκλάδες άλλοτε σε ένα νησί άλλοτε σε δυο. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πέρασα και από τη μεγάλη κυρία Τήνο που στην αγκαλιά της κρατά την Παναγιά.
Ως προορισμός απευθύνεται θα έλεγα αποκλειστικά σε οικογένειες που επιθυμούν ηρεμία και ευκολίες.
Αντί λοιπόν να προβάλετε ο οικογενειακός τουρισμός παρατήρησα σε περιοδικά και μαγαζιά να προβάλετε η γκουρμετιά και η αγένεια σε δωμάτια , καταστήματα και εστιατόρια. Όπου σε βρουν και όπου σε πιάσουν...

Κάποιοι και κάποιες σπουδαγμένοι στας Γαλλικάς αυλάς θεώρησαν ότι πρέπει να προβληθεί η γκουρμετιά στην Τήνο και ξεκίνησαν αγώνα υπέρ σεφ και πατρίδος. Η παλαβωμάρα στο μεγαλείο της... Σε ολόκληρο το νησί ότι υπάρχει μαγειρευτό περνά από φούρνο μικροκυμάτων και κατάψυξη. Κανένας δεν έχει πραγματικά της ώρας ψητά πλην της κας ΡΕΝΑΣ (σουβλατζίδικο στη χώρα που ζωγραφίζει). Δεν θα φας πουθενά μπριζόλα στα κάρβουνα. Μια οικογένεια το μεσημέρι τι θα φάει λοιπόν.... ή μουσακά ζεσταμένο προηγούμενης εβδομάδας ή μετρημένες 5 σαρδέλες ή μισο κομμάτι φιλέτο ψαριού αλλά γκουρμετίλα ... Να σημειώσουμε ότι η σπέσιαλ πίτσα στη χώρα έχει 16 ευρώ. Όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες λοιπόν θα μιλήσουν για καλό φαί.... μάλιστα.
Μέτρια δωμάτια και μέτρια περιποίηση. Σερβιτόροι και υπάλληλοι εκτός τόπου και χρόνου και μια προσπάθεια Μυκονοποίησης. Δεν έχουν δοκιμάσει αληθινό γκουρμέ στη Μύκονο και τη Σαντορίνη όλοι αυτή οι κύριοι και οι κυρίες. Εκεί θέλεις 100-150 ευρώ φαγητό και 500 Ε τουλάχιστον τη βραδιά δωμάτιο στο οποίο το πρωινό στο βάζουν στο στόμα.

Κάτι πρέπει να αλλάξει ... εκτός κι αν επιθυμία των Τηνιακών είναι να περνά η Καρντάσιαν κάθε χρόνο βόλτα.
Ερχόμαστε στο όμορφο νησί σας γιατί είναι πανέμορφο , κοντινό και ήρεμο όχι για να εντυπωσιάσουμε την παρέα μας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.189
Μηνύματα
883.389
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom