Μια μικρη βοηθεια παρακαλω!!!

sifissfakia

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπερα παρεα!!Καταρχην θελω να παω διακοπες εντος ελλαδος(οταν θα εχω λεφτα) για παρασκευοσαββατοκυριακο(αραχωβα ισως :p)!!1)Δεν ξερω ακομα που να παω..αναζητω ενα ωραιο μερος να περασω με την κοπελα μου να ξεφυγουμε απο την ρουτινα..ολες οι προτασεις σας δεκτες!! 2)Υπαρχουν καποια site που μεσα εχουν προσφορες απο διαφορα ξενοδοχεια και πρεπει να αγορασεις καποια κουπονια αλλα εγω δεν εχω πολυκαταλαβει τι παιζει..αν ξερει καποιος τι ακριβως διαδικασια ακολουθεις για να αγορασεις αυτο το κουπονι θα μου ηταν πολυ χρησιμο!!Αυτα τα ολιγα προς στιγμη!!
 

mfish

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
1.280
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη

Hercinia

Member
Μηνύματα
64
Likes
31
Επόμενο Ταξίδι
Ουγγαρία, Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γκόα, Αρούμπα, Αϊτή
όπως είπε και η φίλη ρίξε μια ματιά στα παραπάνω θέματα αν και εγώ για κοντινή απόσταση είμαι φαν του Ναυπλίου και όχι τόσο της Αράχωβας κυρίως γιατί δεν είναι το στύλ μου και είναι ακριβή και κυρίως κατ'εμέ δεν ξεφευγεις απλά νιώθεις ότι δεν έχεις λευτά να ξοδέψεις.. Με φίλους βέβαια έχω πάει και έχω περάσει όμορφα...

Και όσο για τα κουπόνια είμαι γενικά κατά όσον αφορά στα ταξίδια. Μπορείς να βρεις προσφορές και να κάνεις μεμονωμένες κρατήσεις..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.468
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom