• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Μονεμβασια-Nεαπολη-Eλαφοννησος-Kυθηρα

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Αύγουστο θα είμαι διακοπές Πελλοπόνησο με αμάξι. Για Μονεμβασιά Ελαφόνησος κυθηρα, πόσες μέρες προτείνετε να αφιερώσω;;;
Δώσε πληροφορίες για τις προτεραιότητές σου. Είναι οι ωραίες παραλίες για μπάνιο, η ηρεμία, η ποικιλλία στη βραδινή βόλτα κ.τ.λ? Δηλαδή άλλη απάντηση θα σου δώσω αν μου πεις θέλω ωραίες παραλίες όλη μέρα και δε με νοιάζει η βραδινή έξοδο και άλλη αν μου πεις δε με πολυνοιάζουν οι παραλίες και θέλω φύση, βολτούλες και βραδάκια ποτάκια.

kokoui

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Δώσε πληροφορίες για τις προτεραιότητές σου. Είναι οι ωραίες παραλίες για μπάνιο, η ηρεμία, η ποικιλλία στη βραδινή βόλτα κ.τ.λ? Δηλαδή άλλη απάντηση θα σου δώσω αν μου πεις θέλω ωραίες παραλίες όλη μέρα και δε με νοιάζει η βραδινή έξοδο και άλλη αν μου πεις δε με πολυνοιάζουν οι παραλίες και θέλω φύση, βολτούλες και βραδάκια ποτάκια.
Λίγο απ’ολα. Δηλαδή θέλω να πάω στις παραλίες που αξίζουν, λίγες δραστηριότητες αξιοθέατα την ημέρα και καλό φαγητό το βράδυ. Θα έχουμε μωρό κάτω του ενός έτους.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Λίγο απ’ολα. Δηλαδή θέλω να πάω στις παραλίες που αξίζουν, λίγες δραστηριότητες αξιοθέατα την ημέρα και καλό φαγητό το βράδυ. Θα έχουμε μωρό κάτω του ενός έτους.
Μονεμβασιά θα έκανα μόνο ημερήσιο πέρασμα. Αύγουστος, ζέστη, χαμός από αυτοκίνητα και κόσμο... δεν είναι και εύκολη η πρόσβαση στην καστροπολιτεία ούτε η βόλτα μέσα σε αυτή ειδικά και με το μωράκι σου. Τα Κύθηρα προσωπικά με κάλυψαν απόλυτα σε όλα αυτα που αναφέρεις. Καλό φαγητό υπάρχει. Είχα πάει τελη Αυγούστου και το μόνο που εχω να πω είναι ότι θα ήθελα λίγο περισσότερη κίνηση το βράδυ. 4 βράδια, 5 μέρες τις γεμίζεις άνετα.
Υ.Γ Ελαφοννησο δεν έχω πάει αλλά όσο το είχα ψάξει θα έβαζα ένα βραδυ
Υ.Γ2 Έχει παραλίες χωρίς βράχια η Μονεμβασιά; Αν κάποιος ξέρει ας μας πει παρακαλώ γιατί εγω μόνο βράχια είδα.

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για Μονεμβασιά Ελαφόνησος κυθηρα, πόσες μέρες προτείνετε να αφιερώσω;;;
Εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι ότι στα Κύθηρα απαιτούνται σίγουρα πέντε ημέρες, αν μπορείς και παραπάνω. Το νησί έχει αποστάσεις και δε του φαίνεται με στενό οδικό δίκτυο, κάτι που απαιτεί χρόνο προκειμένου να δεις όσο το δυνατον περισσότερες από τις καταπληκτικές του παραλίες και τα αρκετά σημεία ενδιαφέροντος που διαθέτει.
Ελαφονησο είναι μόνο για τις παραλίες;;;
Ναι, είναι μόνο για τις παραλίες. Μια διανυκτέρευση αρκεί, εκτός αν θέλεις να χαλαρώσεις, κάτι που δε ξέρω κατά πόσο γίνεται με τον άπειρο κόσμο που έχει Ιούλιο & Αύγουστο.
αν πάμε απέναντι στην πούντα δεν είναι αντάξια η παραλία;;;
Είναι πολύ καλή παραλία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.028
Μέλη
39.746
Νεότερο μέλος