Μονεμβασια-Nεαπολη-Eλαφοννησος-Kυθηρα

chrisbd

Member
Σκεφτόμαστε να πάμε κατευθείαν στα Κύθηρα από Αθήνα μέσω Νεάπολης. Είναι όντως 4-4.30 ώρες οδήγηση; Επίσης, το πλοίο φεύγει στις 9, αν φύγω 4 το πρωί θα είμαι οκ ή πρέπει κάτι να προσέξουμε;
Βαλε λιγο παραπανω .. το σκελος μετα την Σπαρτη ειναι δυσκολο και κυριως μετα το Γυθειο..

κανει και μεσημερι το ιδιο καραβι (Πορφυρουσα) δρομολογιο..

Επισης υπαρχει και η εναλλακτικη απο Γυθειο για Κυθηρα (αυτο ειχα κανει εγω) και ειναι κατα τι φθηνοτερο (αμαξι και επιβατης) αλλά δεν εχει καθε μερα..

Billouk

Member
Βαλε λιγο παραπανω .. το σκελος μετα την Σπαρτη ειναι δυσκολο και κυριως μετα το Γυθειο..

κανει και μεσημερι το ιδιο καραβι (Πορφυρουσα) δρομολογιο..

Επισης υπαρχει και η εναλλακτικη απο Γυθειο για Κυθηρα (αυτο ειχα κανει εγω) και ειναι κατα τι φθηνοτερο (αμαξι και επιβατης) αλλά δεν εχει καθε μερα..
Σ' ευχαριστώ πολύ. Έχω κλείσει ήδη εισιτήρια αλλά δεν έχω κάνει ποτε με το αυτοκίνητο το κομμάτι που ανέφερες άρα θα φύγω λίγο πιο νωρίς!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Είναι όντως 4-4.30 ώρες οδήγηση;
Επιβεβαιώνω κι εγώ, το έκανα οδηγώντας πέρυσι το συγκεκριμένο δρομολόγιο, περίπου η μιση διαδρομή είναι δύσκολη πόσο μάλλον αν δε γνωρίζεις το δρόμο. Τις τέσσερις ώρες τις έχεις στο τσεπάκι, συν καθυστερήσεις σε χωριά κτλ, βάλε στο μυαλό σου πέντε κι ας είσαι εκεί να πίνεις καφέ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.067
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα