maria91
Member
Πειτε ιδεες για μονοημερη σχετικα κοντα σε Βιεννη και ψιλο οικονομικη...κοιταγα για Graz ή για Linz..αξιζει καμια τους;
Η αληθεια ειναι οτι πιο φθηνα με τρενο μου βγαινει το Linz αν και μου χε γυαλισει το Graz..δε θα θελα να μπλεξω με αλλες χωρες,αν και θα εχουμε pcr μαζι μας καλυτερα να κινηθουμε εντος ΑυστριαςΕιχα στο ματι το Graz τον Αυγουστο αλλα το ακυρωσα. Οικονομικο δεν θα το ελεγα, εβρισκα πιο ακριβο ξενοδοχειο απο τη Βιεννη. Δες και το Brno στην Τσεχια με flixbus.
Μπρνο δεν εχω παει Μπρατισλαβα το χω κανει και αξιζει,μετανοιωσα που δεν εμεινα και ενα βραδυ.Εχει μια συμπαθητικη παλια πολη λιγο Πραγα σε μινιον εκδοση ,ενα ομορφο καστρο ψηλα και πολυ ωραια φυση ,εβλεπα να κανουν ποδηλατο σε εναν τεραστιο χωρο πρασινου στο κεντρο.Γειά σας! Θέλω προτάσεις για μονοημερη εκδρομή από Βιέννη. Είχαμε στο πρόγραμμα τη Μπρατισλάβα αλλά μου είπαν και για το Μπρνο και μου φαίνεται ενδιαφέρον. Κάποια άλλη πρόταση; από τος δύο πόλεις ποια θα προτείνατε περισσότερο;
Μπρατισλάβα. Μικρή εύκολη πανέμορφη, ξεκούραστη πόλη με πολλά σημεία ενδιαφέροντος. Το Μπρνό καλό αλλά κάπως αδιάφορο.Γειά σας! Θέλω προτάσεις για μονοημερη εκδρομή από Βιέννη. Είχαμε στο πρόγραμμα τη Μπρατισλάβα αλλά μου είπαν και για το Μπρνο και μου φαίνεται ενδιαφέρον. Κάποια άλλη πρόταση; από τος δύο πόλεις ποια θα προτείνατε περισσότερο;
Ωραίες πόλεις και οι δύο και αξίζουν τη διαμονή σίγουρα για ένα βράδυ, αλλά αν θέλεις κάτι πιο κοντινό στη Βιέννη για αλλαγή σε περίπτωση που βαρεθείς, τότε Μπρατισλάβα. Μόνο 45 λεπτά απόσταση με το λεωφορείο. Το Μπρνο θέλει παραπάνω από δυο ώρες.Γειά σας! Θέλω προτάσεις για μονοημερη εκδρομή από Βιέννη. Είχαμε στο πρόγραμμα τη Μπρατισλάβα αλλά μου είπαν και για το Μπρνο και μου φαίνεται ενδιαφέρον. Κάποια άλλη πρόταση; από τος δύο πόλεις ποια θα προτείνατε περισσότερο;
Καταλήγω τελικά στην επιλογή της Μπρατισλάβα. Για Χαλστατ, Ινσμπρουκ, Στρασβούργο κλπ δεν το συζητώ καν, είναι πολύ μακριά και αξίζουν ένα ξεχωριστό ταξίδι μιας και δεν έχουμε ξανά πάει Βιέννη.Ωραίες πόλεις και οι δύο και αξίζουν τη διαμονή σίγουρα για ένα βράδυ, αλλά αν θέλεις κάτι πιο κοντινό στη Βιέννη για αλλαγή σε περίπτωση που βαρεθείς, τότε Μπρατισλάβα. Μόνο 45 λεπτά απόσταση με το λεωφορείο. Το Μπρνο θέλει παραπάνω από δυο ώρες.
Εμείς που θα πάμε τον Ιουνιο Βιέννη ψαχνομαι για μονημερη Wachaou valley Melk,krems κλπ.Υπαρχει μια πολυ ωραια ιστορία απο κάποιο μέλος εδώ που το συνδύασε με ποδηλατάδα .Καταλήγω τελικά στην επιλογή της Μπρατισλάβα. Για Χαλστατ, Ινσμπρουκ, Στρασβούργο κλπ δεν το συζητώ καν, είναι πολύ μακριά και αξίζουν ένα ξεχωριστό ταξίδι μιας και δεν έχουμε ξανά πάει Βιέννη.
Επειδή μετά τη Βιέννη θα πάμε και Βουδαπέστη για κάποιες μέρες, ήθελα κάποια εναλλακτική που να περιέχει περισσότερη φύση αλλά να είναι και σχετικά κοντά.