Γαλλία Μονοήμερη εκδρομή στα κάστρα του Λίγηρα

vasokas

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα , μετά από πολύ διάβασμα από τις προτάσεις σας και τα ταξίδια σας αποφάσισα να ζητήσω τα φώτα σας γιατί ομολογώ ότι αγχώθηκα με τόση πληροφορία !!!
Τον επόμενο μήνα αποφασίσαμε με τον άντρα μου να πάμε 6 ημέρες Παρισι (ξεχασμένο honeymoon!!!), για πρώτη φορά . Προς το παρόν προσπαθώ να βγάλω ένα πρόγραμμα μιας και θα πάμε χωρίς κάποιο group . Ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν βλέπετε εφικτό να μπορέσουμε να πάμε κάποια μονοήμερη εκδρομή για να δούμε τα κάστρα, καταλαβαίνω απ ότι διάβασα ότι η περιοχή είναι τεράστια αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε έστω μια ιδέα ή θα ήταν τρομερή ταλαιπωρία και απαιτεί διανυκτέρευση. Δεν έχουμε κλείσει ακόμη ξενοδοχείο οπότε και η διαμονή για ένα βράδυ μπορεί να γίνει. Δεχόμαστε κάθε συμβουλή –πρόταση !!!!

Βάσω
:)
 

σαιτας

Member
Μηνύματα
696
Likes
372
Η γνωμη μου ειναι να μην φυγετε απο παρισι. Τωρα αν θελετε να δειτε κατι εκτος,( σιγουρα θα πατε βερσαλλιες) μπορειτε να κανετε μια ημερησια στο fontainebleau και το παραμυθενιο vaux-le-vicomte.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.422
Συμφωνώ με τον συμφορουμίτη σαιτας (6 μέρες είναι λίγες στο Παρίσι για να συμπεριλάβεις και τα κάστρα Λίγηρα) αλλά αν επιμένεις θα πρέπει να νοικιάσεις αυτοκίνητο για να τα δεις σε μια μέρα. Εκτός αν υπάρχουν Γαλλικά πρακτορεία ταξιδιών που κάνουν ημερήσιες περιηγήσεις στα κάστρα...
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
και μενα η γνωμη μου ειναι να απολαυσετε το Παρισακι καλυτερα, και καποια αλλη στιγμη να δειτε και τα καστρα τα οποια ειναι υπεροχα! αν παντως αποφασισετε τελικα να κανετε την εκδρομουλα τοτε το πιο αντιπροσωπευτικο νομιζω και οργανωμενο ειναι το Domaine National du Chateau de Chambord εμενα επισης μου αρεσε πολυ και το Chenonceau. Oτι χρειαστειτε εδω ειμαστε!
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Η γνωμη μου ειναι να μην φυγετε απο παρισι. Τωρα αν θελετε να δειτε κατι εκτος,( σιγουρα θα πατε βερσαλλιες) μπορειτε να κανετε μια ημερησια στο fontainebleau και το παραμυθενιο vaux-le-vicomte.
+1 και από μένα για το Chateau de Vaux le Vicomte. Κι εγώ σε αυτό το κάστρο είχα πάει μονοήμερη εκδρομή από το Παρίσι και είχα εντυπωσιαστεί. Τα κάστρα του Λίγηρα είναι υπέροχα, αλλά οι 6 μέρες που διαθέτετε στο Παρίσι δεν είναι αρκετές για κάτι τέτοιο. Τώρα, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, οι 6 μέρες στο Παρίσι δε φτάνουν ούτε για να δείτε τα βασικά, οπότε, γνώμη μου είναι, να μείνετε στο Παρίσι και να το απολαύσετε και τις 6 μέρες.
 

ikarialover

Member
Μηνύματα
678
Likes
851
Και εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες.. Το Παρίσι έχει τόσα πολλά να δεις, που και ένα μήνα να κάτσεις, πάλι δεν θα είναι αρκετός! Αν θες να πάρεις μία γεύση από κάστρα και για μένα αξίζει 10000% το Vaux-le-Vicomte.

Πάντως ρίξε μία ματιά και σε αυτό αν σε ενδιαφέρει:

Loire Castles from Paris Tours & Tickets | Viator.com

Tour to the Loire Valley Castles - Paris Sightseeing Tours and Excursions

Είναι ακριβούτσικα βέβαια..
 

vasokas

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Σας ευχαριστώ πολύ , η έρευνα θα συνεχιστεί αν και από το λίγο που είδα τις προτάσεις σας στο internet οι εικόνες είναι όντως παραμυθένιες και μάλλον θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή σας για παραμονή στην πόλη !!! Να κάνω και μια τελευταία ερώτηση ? έχετε να μου προτείνετε κάποια περιοχή για να ψάξω ξενοδοχείο και να μπορούμε να κινηθούμε με metro ? ένας φίλος μου πρότεινε να ψάξουμε στην περιοχή της Operas. Το budget που μπορούμε να διαθέσουμε ανά ημέρα είναι μέχρι 100?
 

Giotaki

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα και καλως σας βρηκα!
Θα ταξιδεψουμε για μια εβδομασα στο Παρισι, εχω διαβασει τις περισσοτερες αναρτησεις και με εχουν βοηθησει πολύ για την οργανωση του ταξιδιού.
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν αξιζει αυθημερόν εκδρομη στα Καστρα του Λιγηρα.
Οποιαδήποτε πληροφορια θα ηταν εξαιρετικα χρησιμη!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.196
Μηνύματα
883.560
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom