Ηνωμένο Βασίλειο Μονοημερη στην Αγγλια

eirman

Member
Μηνύματα
26
Likes
3
Καλησπερα!Ειμαι καινουριο φρουτο στο φορουμ παρολο που το παρακολουθω χρονια.Θα ηθελα γνωμες ταξιδιωτων για μονοημερη στην Αγγλια.
Πριν φρικαρετε να ξηγηθω:
Εμενα ενα χρονο στο Μπαθ (το αγαπω) και λιγο στη Γλασκωβη.Οσο εμενα εκει εκανα διαφορες μικροεκδρομουλες και εχω παει μπολικες φορες στο Λονδινο.Τα βασικα τα εχω δει (παροτι δεν ειμαι και πολυ του μουσειου,πιο πολυ θελω να κανω βολτες,να βλεπω κτιρια,παρκα,τη ζωη εκει και τετοια.)Α ναι!Ξεχασα να αναφερω οτι τρεφω μεγαλη αγαπη στην Αγγλια και οσο εμεινα εκει (αυτο το λιγο) την αγαπησα ακομα περισσοτερο.
Αποφασισα λοιπον μιας και λογω δουλειας αλλα και οικονομικων δε μπορω να παω,να κατσω,να το χορτασω βρε αδερφε,να παω μια μονοημερη.Ειπα θα παω κοντα στα γενεθλια μου (Φεβρουαριος) για να το συνδυασω και με ψωνια (μιας που το primark δεν αποφασιζει να κανει e-shop).
Σκεφτηκα αρχικα να παω Λονδινο να κανω και τις βολτες μου αλλα ισως θα ηταν καλυτερα να παω καπου που δεν εχω ξαναπαει (οπως Εδιμβουργο?Μαντσεστερ?)
Εδω λοιπον θελω τη βοηθεια σας.
Θελω ο προορισμος να ειναι κοντα σε αεροδρομιο (για ευνοητους λογους),να εχω επιλογες πολλες για αφθονες βολτες,ωραια παρκα,σοπινγκ αχαλινωτο (καποιος να με μαζεψει-τι λεω) και,ε,κατι να δω που δεν εχω ξαναδει :p
Ξερω οτι ειναι λιγο παραδοξο αυτο που ρωταω και παρακαλω δε θελω σχολια τυπου "τι να πρωτοκανεις μια μερα στην Αγγλια","τι λεει αυτη θελει και να ψωνισει","ασε μας κουκλιτσα μου" κτλ.
Η ιδεα ειναι να φτασω νωρις το πρωι Αγγλια και να γυρισω αργα το βραδυ Ελλαδα (προφανως).
(Λετε αν παω Λονδινο να μπορεσω να το συνδυασω με κανα μιουζικαλ?)
Ευχαριστω! :)
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Γιατί δεν μένεις έστω ένα βράδυ; Είναι σκότωμα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις. Κανά οκτάωρο θα είναι μόνο οι πτήσεις πήγαινε έλα χωρίς να υπολογίζουμε ώρα μετάβασης στο αεροδρόμιο κτλ κτλ. Δωμάτιο οικονομικό μπορείς να βρεις σε Tune, Travelodge κτλ.
Τέλος πάντων, αν είναι να το κάνεις, μην πας κάπου που δεν έχεις ξαναπάει, γιατί δεν θα καταλάβεις τίποτα. Πήγαινε Λονδίνο ξανά, ουσιαστικά για ψώνια και καμιά βόλτα. Και πάλι μου φαίνεται κάπως βέβαια, εκτός αν βρεις πολύ οικονομική πτήση. Που και πάλι. Αλλά αν εσύ το έχεις αποφασίσει, πάω πάσο.
 

orck

Member
Μηνύματα
662
Likes
1.011
Επειδη συμφωνω με τον HummingBird, τελικα το εκανες το μονοημερο; Σκεφτομαι μονο τον χρονο στο αεροπλανο...
 

eirman

Member
Μηνύματα
26
Likes
3
Επειδη συμφωνω με τον HummingBird, τελικα το εκανες το μονοημερο; Σκεφτομαι μονο τον χρονο στο αεροπλανο...
Τελικα δεν το εκανα μονοημερο γιατι θα παω με παρεα που δεν εχει ξαναπαει και θα το κανουμε τριήμερο.σιγα τη διαφορα θα μου πεις αλλα δεν μπορω να λειψω πολυ απτη δουλεια και συμβιβαζομαι.ευτυχως τα ξερω καλα τα κατατοπια και εχουμε βγαλει απτο πρόγραμμα μουσεια και πινακοθηκες οποτε αν ολα πανε οπως τα υπολογισα θα μπορεσω να κανω τις βολτες μου,τα ψωνια μου και ενα μινι τουρ στην παρεα ;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.894
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom