• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Μπατσελορ

mngsr

New Member
Καλησπέρα,

Κανονίζουμε γυρω στις 10 κοπελες για 4ημερο μπατσελορ σε ευρωπαικό προορισμό.
Αυτό που θέλουμε είναι ενα μέρος πιο 'εξοχικο', δηλαδή το σπίτι που θα μείνουμε να ειναί σε μία τέτοια τοποθεσία καθώς θέλουμε να περάσουμε χρόνο εκεί. Ταυτόχρονα, να μπορούμε -αν θελήσουμε- να κάνουμε και την έξοδό μας σε μια πόλη με ζωή. Ξέρω, και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Υπάρχει κάποια ιδέα;

varioAthens

Member
Καλησπέρα,

Αυτό που θέλουμε είναι ενα μέρος πιο 'εξοχικο', δηλαδή το σπίτι που θα μείνουμε να ειναί σε μία τέτοια τοποθεσία καθώς θέλουμε να περάσουμε χρόνο εκεί. Ταυτόχρονα, να μπορούμε -αν θελήσουμε- να κάνουμε και την έξοδό μας σε μια πόλη με ζωή. Ξέρω, και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Υπάρχει κάποια ιδέα;
Τοσκανη

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπέρα,

Εδιμβούργο, Ρέκιαβικ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα,

Καλώς ήρθες!
Δε θα το ζόριζα και πάρα πολύ το θέμα, ψάχνοντας κάτι κεντρικοευρωπαϊκό, με διαμονή όπως λες σε κάποιο ενδεδειγμένο προάστιο που μπορεί να βρεθεί το σπίτι που ψάχνετε αλλά παράλληλα να υπάρχει και η εύκολη πρόσβαση προς την πόλη. Ενδεικτικά θα κοιτούσα προς Βερολίνο, ίσως Βουδαπέστη, Πράγα και φυσικά το Άμστερνταμ. Ακόμη καλύτερα, οικονομικότερα και πιο κοντά το Βελιγράδι. Υπάρχουν επιλογές. ;)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλησπέρα,

Τι εποχή;

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Τοσκάνη, Λιουμπλιάνα, Εδιμβούργο, Μπιλμπάο. Για πιο κοντινά/βαλκανικά Τίρανα. Για λίγο πιο εναλλακτικά Τιφλίδα.

paefstra

Member
Και το budget. Αν πληρωνει η νυφη ×10 η διαμονη σε ενα σπιτι στη φυση σε τιποτε Ολλανδιες η Ισλανδιες θα παει 10χιλιαρο. Εν τω μεταξυ σε σπιτι στη φυση μενεις και στα Καλαβρυτα και βγαινεις βραδυ στην Πατρα. Οταν λεμε για παρεα 10 κολλητες, μια χαρα περνας.
Εγω μολις διαβασα σπιτι στη φυση σκεφτηκα Γαλλια η Ιταλια.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Και το budget. Αν πληρωνει η νυφη ×10 η διαμονη σε ενα σπιτι στη φυση σε τιποτε Ολλανδιες η Ισλανδιες θα παει 10χιλιαρο.
Το "έθιμο" συνήθως είναι να μην πληρώνει η νύφη και να μοιράζονται τα έξοδα (μαζί με της νύφης) οι φιλενάδες (με την κουμπάρα να αναλαμβάνει ίσως ένα μεγαλύτερο ποσό).

paefstra

Member
Το "έθιμο" συνήθως είναι να μην πληρώνει η νύφη και να μοιράζονται τα έξοδα (μαζί με της νύφης) οι φιλενάδες (με την κουμπάρα να αναλαμβάνει ίσως ένα μεγαλύτερο ποσό).
Νομιζω οτι ειναι αμερικανοφερμενο εθιμο. Το εχω δει σε αναρτησεις στο Reddit με καμποσο προβληματισμο για το ποσο κοστιζει πια ο γαμος της φιλης, μαλιστα οι Αμερικανιδες νυφες το φτανουν μεχρι "μπατσελορ στην Ιταλια".
Εγω το εζησα σε μπατσελορ συμμαθητη που μας πηγε στο Σαντανσκι για φθηνο χοτελ σπα στη φυση και τα πληρωσε ο ιδιος, γιατι ειμαστε πλεμπαιοι :p.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγω μολις διαβασα σπιτι στη φυση σκεφτηκα Γαλλια η Ιταλια.
Και πως θα πηγαινοερχονται στη πόλη, που καλό θα ήταν για μία τέτοια περίπτωση να έχει και βραδινή ζωή η πόλη;

paefstra

Member
Και πως θα πηγαινοερχονται στη πόλη, που καλό θα ήταν για μία τέτοια περίπτωση να έχει και βραδινή ζωή η πόλη;
Δεν ξερω, εγω δεν θα εκανα τετοια επιλογη. Φανταζομαι νοικιασμενα αυτοκινητα? Ας μας πει η νυφη/κουμπαρα? πως το σχεδιαζει.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.359
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom