• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Μπιρες του κοσμου

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Στρασβουργο , στο χέρι
4101A246-C029-4398-AF1A-CE29434F10C6.jpeg

Όλη η Αλσατία σε μια φωτογραφία, παραδοσιακή βαρελίσια αλσατική μπίρα , ταρτ φλαμπέ και Ελσα-κόλα στο βάθος
E39229F9-0F13-4DEB-A5D6-B65D07666330.jpeg

Και μια γερμανική
C653289E-54FD-4559-B5F2-AE11CAD5DFC2.jpeg

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Βαρσοβία-> Kufle i Kapsle_ Μπυραρία υπο τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής!.... Θεϊκή.-
Καλή, άλλα τους πήρε ο διάολος το ποδάρι, όταν ανέβασαν αρκετά τις τιμές. Χώρια η άθλια μικρή τουαλέτα και χωρίς φαγητό.

Προτιμώ τις διπλανές μπιραρίες, που έχουν φαγητό, φθηνότερη μπίρα και καλύτερη τουαλέτα

Hopito · Żurawia 32/34, 00-503 Warszawa, Poland

BEER & BONES Craft Beer & Mead · Żurawia 32/34, 00-515 Warszawa, Poland

Jabeerwocky Craft Beer Pub · Nowogrodzka 12, 00-511 Warszawa, Poland

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλή, άλλα τους πήρε ο διάολος το ποδάρι, όταν ανέβασαν αρκετά τις τιμές. Χώρια η άθλια μικρή τουαλέτα και χωρίς φαγητό.
Οι τιμές σε όλες τις μπυραρίες που πήγαμε ήταν ίδιες και θα τις χαρακτήριζα ίδιες με Ελλάδα. Το L ποτήρι είχε 6,5 ευρώ (28 ζλότι). Φαγητό έχει. Δεν πήραμε φαγητό εμείς, αλλά στα άλλα τραπέζια έπαιρναν. Για τη τουαλέτα συμφωνώ.

Jabeerwocky Craft Beer Pub · Nowogrodzka 12, 00-511 Warszawa, Poland
Σε αυτή πήγαμε, αλλά δεν μου άρεσε. Βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με την Kufle i Kapsle και οι τιμές της είναι ακριβώς ίδιες! Η διαφορά με αυτές τις δύο ήταν ο κόσμος που ήταν πολύ λιγότερος σε αυτήν (και στις δύο πήγαμε καθημερινή) και η μουσική. Στη Jabeerwocky Craft Beer Pub είχε τόσο πολύ οχλαγωγία που μου την έδωσε στα νεύρα....Γενικά στα μαγαζιά τους έχουν ένα θέμα με τη μουσική. Και στη PINTA το ίδιο, πολύ χαμηλά η μουσική και πολύ οχλαγωγία...

Σε αυτήν πήγαμε την ημέρα που φτάσαμε, ήταν Σάββατο και είχε κόσμο, με χαμηλή μουσική πάλι, αλλά αυτό που μας χάλασε είναι οτι θέλαμε να φάμε και δεν μας άρεσε το μενού τους, γενικά δεν μου αρέσουν τα μπέργκερ. Οπότε τελικά δεν κάτσαμε και τις επόμενες μέρες δεν έτυχε να ξανα πάμε.

Για την δεύτερη που προτείνεις δεν έχω άποψη, καθώς δεν πήγαμε. Γενικά πάντως η τιμή της craft μπύρας ήταν σχεδόν ίδια παντού.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.010
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα