Μπουγάτσες, καλωσορίσματα και μύδια!

Johnpro

Member
Ας του εξηγήσει κάποιος τι είναι το pm... Ρε μπελάς που μας βρήκε, που φαντάζεται ότι έχουμε και κόντρες τρομάρα του...
ε αμα σου λεω πως σου αρεσει να βαρας γροθιες στο μαχαιρι δεν το καταλαβενεις , εταιρια εχω με ηλεκρονικους υπολογιστες ασε τα μαθηματα του pm τα εχω κανει :D θα σε βοηθησω να μεινεις δραστηριο μελος και θα σου ευχηθω να πιασεις το 100% :clap: keep going taver , johnpro :haha:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
μπουγατσα διαθετει το καταστημα?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ε αμα σου λεω πως σου αρεσει να βαρας γροθιες στο μαχαιρι δεν το καταλαβενεις , εταιρια εχω με ηλεκρονικους υπολογιστες ασε τα μαθηματα του pm τα εχω κανει :D θα σε βοηθησω να μεινεις δραστηριο μελος και θα σου ευχηθω να πιασεις το 100% :clap: keep going taver , johnpro :haha:
ωχ ωχ παω να μπω κατω απο το κρεββάτι μου..:rolleyes:

dmdoc

Member
...ιστορία για Αίγυπτο;;;;;;
Johnpro,μην σε αποπροσανατολίζουν.Γράφε,γράφε,γιατί οι ιστορίες σου μας έλειψαν....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
μπουγατσα διαθετει το καταστημα?
Σερραίικη ή Σαλονικιώτικη?

Ρε συ, εν όψει κρίσης, λες να τη δούμε επαγγελματικά στη ΝΑ Ασία που ξέρουμε και γουστάρουμε? Ξέρεις, greek farmer, greek chef, η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που αντί για Αμέρικα - Αμέρικα, να λέμε τώρα Καμπόντια - Καμπόντια! :D

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Σερραίικη ή Σαλονικιώτικη?

Ρε συ, εν όψει κρίσης, λες να τη δούμε επαγγελματικά στη ΝΑ Ασία που ξέρουμε και γουστάρουμε? Ξέρεις, greek farmer, greek chef, η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που αντί για Αμέρικα - Αμέρικα, να λέμε τώρα Καμπόντια - Καμπόντια! :D
Ναι γουσταρω babadum μεσα με 1000!!!!

Iνδονησια-Ινδονησια γκρικ σαλατ,γιρος πιττα,τζατζικι.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
μπουγατσα και το καννελοδεντρο διπλα ...για ενισχυσεις
η τυροπιτα θα προηγηθει ...απλα γιατι αναφερθηκε ...οχι τιποτα αλλο
... συγγνώμη, ξέχασα ότι εσείς λέτε μπουγάτσα μόνο την πίτα με την κρέμα... :haha: κι η "τυρόπιτα" μπουγάτσα είναι καλή μου, όπως και με κιμά. Η ονομασία "μπουγάτσα" είναι τούρκικη και αναφέρεται στον τύπο της συγκεκριμένης πίτας και το φύλλο και όχι στο περιεχόμενο.

Ωστόσο, το "κανελόδεντρο" δεν απορρίπτεται - καταγράφεται στα υπ' όψιν, καθώς η χρήση της κανέλας δεν περιορίζεται στη ζαχαροπλαστική.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ναι γουσταρω babadum μεσα με 1000!!!!

Iνδονησια-Ινδονησια γκρικ σαλατ,γιρος πιττα,τζατζικι.
ΟΚ, θα κάνω επισταμένη επιτόπια έρευνα λίαν συντόμως! :haha: Αν και, αυτά που ανέφερες είναι γνωστά ήδη (2-3 greek restaurants υπάρχουν ήδη στο Μπαλί), η παραδοσιακή μπουγάτσα νομίζω θα είναι nouvelle cuisine γι αυτούς! :haha: Κι αν κρίνω απ' τα roti canai της Μαλαισίας και τα λοιπά "canai", και κοντά στις γευστικές τους προτιμήσεις - μιλάμε για γκανιάν εξασφαλισμένο! :D

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
ΟΚ, θα κάνω επισταμένη επιτόπια έρευνα λίαν συντόμως! :haha: Αν και, αυτά που ανέφερες είναι γνωστά ήδη (2-3 greek restaurants υπάρχουν ήδη στο Μπαλί), η παραδοσιακή μπουγάτσα νομίζω θα είναι nouvelle cuisine γι αυτούς! :haha: Κι αν κρίνω απ' τα roti canai της Μαλαισίας και τα λοιπά "canai", και κοντά στις γευστικές τους προτιμήσεις - μιλάμε για γκανιάν εξασφαλισμένο! :D
Θα φτιαξουμε φοβερη μπουγατσα με γευση κρεμμυδι και τσιλι να γουσταρουνε σιγουρα:haha::clap:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Θα φτιαξουμε φοβερη μπουγατσα με γευση κρεμμυδι και τσιλι να γουσταρουνε σιγουρα:haha::clap:
Και veg και halal - θα "πιάσουμε" και του ινδουϊστές και τους μουσουλμάνους - επιτυχία εξασφαλισμένη! :haha: :clap: Ήδη μετράω τα δις (ρουπίες)!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.168
Μέλη
39.904
Νεότερο μέλος
serenade