Γερμανία Δανία Μόναχο-Βερολίνο-Κοπεγχαγη: cheap eats, drinks + tips

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
καλά να περνας...και οταν πας κοπεγχάχη να μη ξεχάσεις να σημειώνεις τα τιπς που θα βρεις....δεν υπάρχουν πολλές πληροφοριες για αυτή την πολη και θα τα χρειαστώ:p
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Παιδια χαιρετω απο Μοναχο! Αλλο ενα ευχαριστω για τις προτασεις σας, ηδη τιμηθηκαν καποια στανταρ (δημαρχειο, αγορα) και ακολουθουν αλλα!

Να περνάς καλά και.......πιες και καμιά μπύρα και για εμάς :D
 

harisma23

Member
Μηνύματα
19
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία (μάλλον)
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
για βερολινο φθηνη λυση ειναι το ιταλικο vapiano..το εχω ξαναγραψει και σε αλλο θεμα ειδικα για εστιατορια βερολινου..
http://www.vapiano.com/
Θα συμφωνήσω απόλυτα: εξαιρετική πρόταση το Vapiano!

Σκεφτόμουν μάλιστα (προ κρίσης) ότι όποιος αντέγραφε το concept ποιοτικότατο και παράλληλα φθηνό εστιατόριο (ο όρος ταχυφαγείο μάλλον το αδικεί) - cafe bar, στο κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, θα έπιανε την καλή! Γιατί στην Αθήνα τουλάχιστον, μαγαζί με ωραίους άνετους χώρους και design, φρέσκια pasta και pizza με προσεγμένα υλικά, που να μπορείς να πάρεις ένα πρώτο πιάτο ένα γενναίο ποτήρι (περί τα 180 cl) καλό κρασί κι ένα espresso με 10-12 Ευρώ στο σύνολο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
 

greekwolf

Member
Μηνύματα
147
Likes
26
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
λοιπον, οταν είσαι Βερολινο, στείλε μήνυμα. Θα σε πάω εγώ εδώ στη γειτονιά μου, και θα σε κεράσω και μια μπύρα:clap:. προς simon-dach straße εχεις πάει καθόλου; anyway, στειλε pm αν θελεις για τις λεπτομερειες ;)
Μεχρι πότε θα είσαι Βερολίνο? Γιατί σε 3 βδομάδες πάω interrail και θα περάσω κ από εκεί και σκεφτόμουν πόσο ωραίο θα ήταν να είχα κάποιον να με κατατοπίσει!! ;)
 

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
φεύγω 2 Ιουλίου :-(
θα με προλάβεις;
πάντως αν δεν ειδωθούμε, μπορείς να κατέβεις στη στάση warschauer straße και μετά να πας να περπατήσεις όλη τη simondach straße, την Grünberger και όλα εκείνα τα τετράγωνα. Έχει διάφορες κουζίνες. Και μπορείς φυσικά να πας και για ποτό, δεν ειναι υποχρεωτικό να φας. Δεν είναι σαν την Ελλάδα που αν πας σε τέτοιο μέρος, αν παραγγείλεις μόνο ποτό θα σε κοιτάξουν κάπως.

Επίσης, άλλη γειτονιά είναι στην Kastanienallee (ολη) και Pappelalee, Lychener straße και γενικώς εκείνη η περιοχή. Ομως τωρα στην Eberswalder str. σταση του μετρο, γινονται εργα, οποτε εμεις πάμε με tram. Προχθές φάγαμε σε ένα ωραίο Σινγκαπουρι-στικο εστιατόριο εκεί δίπλα, που ειναι μαζί με το γνωστό ινδικό Αμριτ, αλλά οι μερίδες είναι γύρω στα 8-10 ευρώ, οπότε βάλε συν 2-3 να πιεις κάτι συν το φιλοδωρημα στρογγυλοποίησης
 

greekwolf

Member
Μηνύματα
147
Likes
26
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
Δυστυχώς δεν θα σε προλάβω! :( Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα μου χρησιμέψουν σίγουρα!!! :D
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.836
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom