ΝΑΠΟΛΗ βοήθεια!!!!!

trek

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
βιετναμ
γεια σας ειμαι ο στελιος:D
θελω να ρωτησω σε ποιο site θα βρω δρομολογια τρενων απο ρωμη για ναπολη??
 

Jenny

Member
Μηνύματα
31
Likes
0
Καλησπέρα!!!
Θα ήθελα τη βοήθειά σας...
Έχω κλείσει πρωτοχρονιά να πάω Ρώμη. Συνολικά 5 διανυχτερεύσεις.
Θέλω οπωσδήποτε να πεταχτώ και Νάπολη. Το δίλημμα μου είναι να μείνω 1 ή 2 μέρες Νάπολη? Θα καταφέρω να πάρω λίγη από την αύρα της?
Προτάσεις για ξενοδοχείο στη Νάπολη? Τι πρέπει οπωσδήποτε να δω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...;)
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
που προτείνω ανεπιφύλακτα να μείνεις στη Νάπολη έστω και ένα βράδυ! η πόλη είναι σούπερ..εγώ είχα μείνει στο Boutique Hotel Napoli - Le Stanze del VIcer, ήταν καλό και φτηνό.
δες λίγο αυτά που είχα γράψει στο θέμα αυτό http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/5554-capri-ischia-%DE-%EA%E1%E9-procida.html

και για ότι άλλο θες εδώ είμαστε..
 

ggsf

Member
Μηνύματα
15
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΚΟΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Σιγουρα δυο μερες!Και παλι δεν θα ειναι αρκετες. Καταπληκτικο ξενοδοχειο ειναι το Η2C.
Eιναι κοντα στο λιμανι σε καλη και ησυχη περιοχη.
 

mixmix

Member
Μηνύματα
14
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΓΙΟ
Ταξίδι-Όνειρο
?
Γεια σας!!!
Θα επισκεφτω την Ρωμη με την κοπελα μου την πρωτοχρονια.Θα μεινουμε 4 βραδια και μετα θα νοικιασουμε αυτοκινητο απο την Ρωμη για να παμε Ναπολη.
θελω την βοήθεια σας αν γνωρίζετε καποιο ξενοδοχειο στο κέντρο της Ναπολης που να έχει ασφαλες κλειστό Parking.
Δεν θελω να παω με τρένο προτιμω οδικώς.
Οποιαδήποτε πληροφορία για Νάπολη ειναι καλοδεχούμενη..

Ευχαριστω πολυ ;)
 

σαιτας

Member
Μηνύματα
696
Likes
372
υπαρχουν κλειστα παρκιν σε πολα σημεια, ζητα απο το ξενοδοχειο αν εχει. παντως εγω 2 φορες εμεινα κοντα στον σταθμο, κακοφημη περιοχη. και τις δυο σε κλειστο παρκιν κοντα. φετος πληρωνα 12 ? την ημερα κανονισμενο απο το ξενοδοχειο. παντως εχε υποψη σου οτι οι ναπολιτανοι ειναι κακοι οδηγοι. δεν κινδυνευεις τοσο να στο κλεψουν οσο να στο τρακαρουν. εγω θα πηγαινα με τρενο. ειναι καλυτερα να μην εχεις υποχρεωσεις αυτοκινητου. ασε που θα σου ειναι αχρηστο, μονο αν πας προς αμαλφι, αλλα και παλι εχει αψογη συγκοινωνια, ακομα και πλοιο. μην νοικιασεις δεν εχει νοημα, η γνωμη μου.
 

ggsf

Member
Μηνύματα
15
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΚΟΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Εμεις μείναμε στο Η2O το οποιο ειναι παρα πολυ καλο!Υπαρχει παρκινγκ απέναντι απο το ξενοδοχειο 3 λεπτα με τα ποδια.Ενοειτε επι πληρωμη φυσικα!
Αυτα! Καλο ταξιδι να εχετε!
Οτι αλλο χρειαστειτε παρακαλω!
 

kekropos

New Member
Μηνύματα
2
Likes
4
Εγώ θα σου συστήσω μερικά διαμαντάκια, από αυτά που λίγοι ξέρουν και λίγοι πάνε, αλλά όσοι τα ξέρουν νιώθουν μοναδικοί :p :p Νότια της Νάπολι είναι το Σαλέρνο, που είναι καταπληκτική πόλη, με φοβερή παλιά πόλη και περαντζάδα από τους ντόπιους κάθε ΣΚ. Επίσης έχει πολύ νεαρόκοσμο και μπορείτε έτσι να ξενυχτήσετε μέχρι και τις πέρα από τις 4, αν το τραβάτε. Εκεί δίπλα είναι και το ξακουστό Amalfi Coast, όπου το Ravello είναι ΤΟ απίστευτο χωριό, βγαλμένο από σελίδες παραμυθιού, αλλά και πολλούς τουριστες που μου χαλάνε προσωπικά το feeling. Το μεγάλο όμως διαμαντάκι που ζήτημα να έχουν πάει άλλοι Έλληνες εκεί είναι το χωριό Sant'Agata de' Goti, ΄25χλμ βόρεια της Νάπολι, στο Benevento. Μην κοιτάς φωτογραφίες στο Internet, έχει λίγες γιατί δεν είναι άκρως τουριστικό μέρος ... απλά πήγαινε και θα με θυμηθείς. Αν έχεις την ευκαιρία μείνε και στο Mustilli, ένα παλιό αρχοντικό, εσωτερικά σαν παλάτι, μέσα στην παλιά πόλη του Sant'Agata de' Goti , με απίστευτα χαμηλές τιμές για αυτό που είναι 90 ευρώ τη νύχτα με πρωινό, λιτό και φρέσκο.
Στην Νάπολη να πάς και να εισχωρήσεις, δηλαδή να ανέβεις την ανηφόρα, στην Ισπανική συνοικία. Οι περισσότεροι τουρίστες φοβούνται να το κάνουν , και πάνε έξω έξω, αλλά πίστεψε με θα δεις απίστευτα πράγματα και γραφική παρακμή, μέσα στο κέντρο της Νάπολι ... αν το τολμήσεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.899
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom