σοφοκλισ23
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- EBC Nepal
Τελειώνοντας και αυτή την εκδρομή που ήταν και η τελευταία εκδρομή στη Νέα Ζηλανδία,πραγματικά μια χωρά που κατά τη γνώμη μου θες πάνω από μήνα για να τη γυρίσεις όλη καλά,τα περισσότερα άτομα που γνώρισα στα hostel ταξίδευαν στη χώρα τρεις μήνες όσο είναι και η διάρκεια παραμονής της τουριστικής βίζας,εγώ με 9 μέρες τη να πρωτοπρολαβω αλλά όσο χρόνο διαθέτει ο καθένας,τελευταίο βράδυ στο Aucland έβρεχε καταρρακτωδώς οπότε hostel και ξεκούραση, πρωινό ξύπνημα για αεροδρόμιο αφού έφαγα ένα ωραίο πρωινό στη πόλη και είχα μπροστα μου μια μεγάλη πτήση για bangkok και μετά άλλη μια για London όπου έφαγα τα χρήματα μου σε γκουρμέ γεύματα όπως ψωμάκι με αστακό και cronuts.
Το να γράφω ιστορίες δεν είμαι καθόλου κάλως δεν το έχω και το ξέρω,ο μόνος λόγος που την έγραψα είναι ότι όλα αυτά τα κατάφερα και τα έκανα με ένα budget κάτω από 2000€ για την ακρίβεια 1930€ με όλα μέσα,σε διάφορα site η τιμή για αυτό το ταξίδι ήταν στα 8000€ περίπου με πολυτέλειες που δεν με ενδιέφεραν ,ήταν το πρώτο τόσο μεγάλο ταξίδι μόνος που ομως δε βαρέθηκα καμία στιγμή και η αίσθηση το να καταφέρεις να πας μόνος κάπου τόσο μακριά είναι μοναδική, επόμενο μόνος έχει το Περού με budget κάτω από 1000€ ας είναι καλά το fly4free που το παρακολουθώ καθημερινά και βγάζει απίστευτες προσφορές, αρκει να είσαι και λίγο προσαρμοστικός μπορείς να ταξιδέψεις ποια φτηνά σε όλο το κόσμο, ταξίδια που ούτε τα είχα φανταστεί.

Το να γράφω ιστορίες δεν είμαι καθόλου κάλως δεν το έχω και το ξέρω,ο μόνος λόγος που την έγραψα είναι ότι όλα αυτά τα κατάφερα και τα έκανα με ένα budget κάτω από 2000€ για την ακρίβεια 1930€ με όλα μέσα,σε διάφορα site η τιμή για αυτό το ταξίδι ήταν στα 8000€ περίπου με πολυτέλειες που δεν με ενδιέφεραν ,ήταν το πρώτο τόσο μεγάλο ταξίδι μόνος που ομως δε βαρέθηκα καμία στιγμή και η αίσθηση το να καταφέρεις να πας μόνος κάπου τόσο μακριά είναι μοναδική, επόμενο μόνος έχει το Περού με budget κάτω από 1000€ ας είναι καλά το fly4free που το παρακολουθώ καθημερινά και βγάζει απίστευτες προσφορές, αρκει να είσαι και λίγο προσαρμοστικός μπορείς να ταξιδέψεις ποια φτηνά σε όλο το κόσμο, ταξίδια που ούτε τα είχα φανταστεί.
Attachments
-
144,3 KB Προβολές: 0
Last edited: