Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

Billouk

Member
Για πτησεις ως 30/6 τσαμπα η χαρα...
Όπως μου απάντησε προχτές ο @tatooine ...flex και το αλλάζεις. Ωστόσο, η αρχική τιμή για πτήση μετ' επιστροφής (όρος) μέσα στον Ιούνιο... Θα είναι ταβάνι!!

pan82

Member
Όπως μου απάντησε προχτές ο @tatooine ...flex και το αλλάζεις. Ωστόσο, η αρχική τιμή για πτήση μετ' επιστροφής (όρος) μέσα στον Ιούνιο... Θα είναι ταβάνι!!
Προφανώς όλοι αυτό σκεφτήκαμε αλλά μέσα στον Ιούνιο ότι πάρεις είναι διπλή τιμή από επόμενους μήνες. Α ρε τι προσφοραρες είναι αυτές!!!!

Billouk

Member
Προφανώς όλοι αυτό σκεφτήκαμε αλλά μέσα στον Ιούνιο ότι πάρεις είναι διπλή τιμή από επόμενους μήνες. Α ρε τι προσφοραρες είναι αυτές!!!!
Κοίτα, μάπα η προσφορά, ωστόσο, έχει κάποια πήγαινε έλα σε νησιά με 150€ αρχική τιμή.Ίσως αξίζουν για 3-4μερο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κοίτα, μάπα η προσφορά,
Το ψαξατε καλα δηλ κ ειδατε οτι Ρωμη, Μιλανο, Παλερμο Κατανια που πουλαει με 135-145€ κ με την προσφορα πεφτουν πολυ κατω απο 100€ δεν αξιζουν?
πριν ισοπεδωσουμε ας αφησουμε τους αλλους να εκμεταλλευτουν την σουπερ προσφορα, λαστ μινιουτ για καλοκαιρι που σπανια βρισκεις κ αξιζει πολλα.

Billouk

Member
Το ψαξατε καλα δηλ κ ειδατε οτι Ρωμη, Μιλανο, Παλερμο Κατανια που πουλαει με 135-145€ κ με την προσφορα πεφτουν πολυ κατω απο 100€ δεν αξιζουν?
πριν ισοπεδωσουμε ας αφησουμε τους αλλους να εκμεταλλευτουν την σουπερ προσφορα, λαστ μινιουτ για καλοκαιρι που σπανια βρισκεις κ αξιζει πολλα.
Δεν ισοπεδώνω τίποτα και προφανώς και δεν έψαξα τον κάθε προορισμό. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, έκανα post και την προσφορά. Είναι άποψη μου σε σχέση με άλλες προσφορές που έχουμε δει κατά καιρούς και με καλύτερες προϋποθέσεις.
Σας δίνω και τον κωδικό μου αν ενδιαφέρεστε εσείς ή κάποιο άλλο μέλος.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Όποιος θέλει κωδικό για 50€ έκπτωση εως 30/06/25 κράτηση και πτήση ας μου στείλει μήνυμα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν ισοπεδώνω τίποτα και προφανώς και δεν έψαξα τον κάθε προορισμό. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, έκανα post και την προσφορά. Είναι άποψη μου σε σχέση με άλλες προσφορές που έχουμε δει κατά καιρούς και με καλύτερες προϋποθέσεις.
Σας δίνω και τον κωδικό μου αν ενδιαφέρεστε εσείς ή κάποιο άλλο μέλος.
Η προσφορα ειναι της ΔΕΗ θυμιζω. Πως ηταν οι αλλες της προσφορες? Δεν θυμαμαι.
Ευχαριστω για τον κωδικο, εκλεισα με το δικο μου Παλερμο με 85€ επιστροφη. Οποιος μπορει ας ποσταρει την προσφορα για τον κωδικο του γιατι αξιζει οντως.

paefstra

Member
Εχω κι εγω κωδικο. Η προσφορα ειναι χρησιμη μονο αν πας για φιλοξενια. Last minute ξενοδοχειο high season οχι ευχαριστω. Προτιμω να κουπονια Next, 40 πηγαινε ελα μεχρι Απριλη του 26.
Η καργχια η Δεη να κοιταξει να μειωσει την τιμη του ρευματος και να αφησει τις στρακαστρουκες για λιγους.

maria91

Member
Το σκεφτηκα και παντα τα κλεινω one way για μεγιστο κερδος...βεβαια το πολυ πολυ θα πεταχτουμε καμια Σαλονικα μονο με φορους δε πειραζει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.055
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom