maria91
Member
Για πτησεις ως 30/6 τσαμπα η χαρα...Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά...
Για πτησεις ως 30/6 τσαμπα η χαρα...Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά...
Προφανώς όλοι αυτό σκεφτήκαμε αλλά μέσα στον Ιούνιο ότι πάρεις είναι διπλή τιμή από επόμενους μήνες. Α ρε τι προσφοραρες είναι αυτές!!!!Όπως μου απάντησε προχτές ο @tatooine ...flex και το αλλάζεις. Ωστόσο, η αρχική τιμή για πτήση μετ' επιστροφής (όρος) μέσα στον Ιούνιο... Θα είναι ταβάνι!!
Κοίτα, μάπα η προσφορά, ωστόσο, έχει κάποια πήγαινε έλα σε νησιά με 150€ αρχική τιμή.Ίσως αξίζουν για 3-4μερο.Προφανώς όλοι αυτό σκεφτήκαμε αλλά μέσα στον Ιούνιο ότι πάρεις είναι διπλή τιμή από επόμενους μήνες. Α ρε τι προσφοραρες είναι αυτές!!!!
Το ψαξατε καλα δηλ κ ειδατε οτι Ρωμη, Μιλανο, Παλερμο Κατανια που πουλαει με 135-145€ κ με την προσφορα πεφτουν πολυ κατω απο 100€ δεν αξιζουν?Κοίτα, μάπα η προσφορά,
Δεν ισοπεδώνω τίποτα και προφανώς και δεν έψαξα τον κάθε προορισμό. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, έκανα post και την προσφορά. Είναι άποψη μου σε σχέση με άλλες προσφορές που έχουμε δει κατά καιρούς και με καλύτερες προϋποθέσεις.
Η προσφορα ειναι της ΔΕΗ θυμιζω. Πως ηταν οι αλλες της προσφορες? Δεν θυμαμαι.Δεν ισοπεδώνω τίποτα και προφανώς και δεν έψαξα τον κάθε προορισμό. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, έκανα post και την προσφορά. Είναι άποψη μου σε σχέση με άλλες προσφορές που έχουμε δει κατά καιρούς και με καλύτερες προϋποθέσεις.
Σας δίνω και τον κωδικό μου αν ενδιαφέρεστε εσείς ή κάποιο άλλο μέλος.
Το σκεφτηκα και παντα τα κλεινω one way για μεγιστο κερδος...βεβαια το πολυ πολυ θα πεταχτουμε καμια Σαλονικα μονο με φορους δε πειραζει...Όπως μου απάντησε προχτές ο @tatooine ...flex και το αλλάζεις. Ωστόσο, η αρχική τιμή για πτήση μετ' επιστροφής (όρος) μέσα στον Ιούνιο... Θα είναι ταβάνι!!